Kalori Sayarak 58'e Adım Adım

fish fingers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
809
2.985
28
Selam kızlar. Benim de günlüğüm olsun istedim olmasın mı 🔥 boyum 165, bir süredir karışık yöntemlerle kilo verdim 62 kg oldum spor vs de olunca görsel anlamda kendimi beğeniyorum aslında ama 58-59 olmak istiyorum.

Kalori sayarak ilerliyorum ve zigzag kalori hesabı ile gidiyorum. Şöyle ki günlük almam gereken 1468 kaloriyi haftalık total değişmeyecek şekilde bir gün fazla bir gün eksik alıyorum. Metabolizmanın etkilenmemesi için önemliymiş.

Hassas tartı aldım ölçerek yiyorum bu kulağa zor gelebilir ama alıştım yani hem ben biraz ayarsızım ayarımı ölçümü dengede tutuyor beni dizginliyor.

Almam gereken kalori miktarı şöyle:
Pazartesi : 1468
Salı : 1174
Çarşamba : 1761
Perşembe : 1468
Cuma : 1321
Cumartesi : 1615
Pazar 1468

Bunun dışında haftada üç gün bir saat pilates yapıyorum ve nadiren koşuyorum/yüzüyorum.

Tartı günüm de çarşamba sabahı, hazır salı gününü hafif geçirmişken sabahına tartılmak çok iyi oluyor.

Hadi bakalım günlüğüm hayırlı olsun.

2 Nisan 2025 : 62.10 kg
9 Nisan 2025 : 63.15 kg
16 Nisan 2025 : 62.00 kg
23 Nisan 2025 : 62.55 kg
30 Nisan 2025 :

Hedef
25 Haziran 2025 : 58.00 kg

Son düzenleme:
Bugün koşmayı planlıyordum ama çok üşendim. Kaldırması en zor ağırlık olan kendi totomu kaldıramadım. Hala gün bitmiş değil şeytan diyor çek taytını ayakkabını at kendini parka koş. 18.30-19.30 arası koşsam şahane olur aslında 🔥

Bugün 1600 kalori günü. Çılbır, avokado, zeytin, wasa, bitter çikolata derken yarısını aldım bile. Kalanını ise akşam yemeği ile almayı planlıyorum. İki öğün seviyorum. 🔥

Selam kızlar. Benim de günlüğüm olsun istedim olmasın mı 🔥 boyum 165, bir süredir karışık yöntemlerle kilo verdim 62 kg oldum spor vs de olunca görsel anlamda kendimi beğeniyorum aslında ama 58-59 olmak istiyorum.

Kalori sayarak ilerliyorum ve zigzag kalori hesabı ile gidiyorum. Şöyle ki günlük almam gereken 1468 kaloriyi haftalık total değişmeyecek şekilde bir gün fazla bir gün eksik alıyorum. Metabolizmanın etkilenmemesi için önemliymiş.

Hassas tartı aldım ölçerek yiyorum bu kulağa zor gelebilir ama alıştım yani hem ben biraz ayarsızım ayarımı ölçümü dengede tutuyor beni dizginliyor.

Almam gereken kalori miktarı şöyle:
Pazartesi : 1468
Salı : 1174
Çarşamba : 1761
Perşembe : 1468
Cuma : 1321
Cumartesi : 1615
Pazar 1468

Bunun dışında haftada üç gün bir saat pilates yapıyorum ve nadiren koşuyorum/yüzüyorum.

Tartı günüm de çarşamba sabahı, hazır salı gününü hafif geçirmişken sabahına tartılmak çok iyi oluyor.

Hadi bakalım günlüğüm hayırlı olsun.

2 Nisan 2025 : 62.10 kg
9 Nisan 2025 :
16 Nisan 2025 :
23 Nisan 2025 :
30 Nisan 2025 :

Hedef
25 Haziran 2025 : 58.00 kg
merhaba ben bu şekilde 8 ayda 8 kilo verdim. ilk hedefim 53'tü baktım hiç zorlanmadan gidiyor önce 50'ye sonra 48'e indim. şimdi ise kilo korumadayım💃💃. ben iyice abarttım, aylık ortalama alacağım kaloriyi tespit ediyorum. her gün aynı kaloriyi almamak koşuluyla ay sonunda günlük ortalama 1600 kalori almak hedefim.
bu sistemden o kadar memnunum ki. genelde sağlıklı beslenmek şartıyla mantı da pişi de simit de yiyorum ama ama kalori saymayı bırakmadan ve bir gün çok yediysem diğer gün az yiyip dengeleyerek.
kalori saymazsam ve kontrolsüz gidersem ipin ucunu kaçırıyorum.
bence siz de ne kadar kolay verdiğinizi görünce hedefinizin de altına ineceksiniz. benim en mutlu olduğum kilo buymuş meğerse. aynaya bakıp bakıp kendimle gurur duyuyorum. darısı başınıza😇🤗

merhaba ben bu şekilde 8 ayda 8 kilo verdim. ilk hedefim 53'tü baktım hiç zorlanmadan gidiyor önce 50'ye sonra 48'e indim. şimdi ise kilo korumadayım💃💃. ben iyice abarttım, aylık ortalama alacağım kaloriyi tespit ediyorum. her gün aynı kaloriyi almamak koşuluyla ay sonunda günlük ortalama 1600 kalori almak hedefim.
bu sistemden o kadar memnunum ki. genelde sağlıklı beslenmek şartıyla mantı da pişi de simit de yiyorum ama ama kalori saymayı bırakmadan ve bir gün çok yediysem diğer gün az yiyip dengeleyerek.
kalori saymazsam ve kontrolsüz gidersem ipin ucunu kaçırıyorum.
bence siz de ne kadar kolay verdiğinizi görünce hedefinizin de altına ineceksiniz. benim en mutlu olduğum kilo buymuş meğerse. aynaya bakıp bakıp kendimle gurur duyuyorum. darısı başınıza😇🤗
Çok sevindim sizin adınıza. 💝
Bu konuyu açtığım günden sonra canımı çokça sıkan bir olay yaşayıp üstüne bir de hastalanınca kaloriymiş yemekmiş hiç ilgilenmedim bile. Umarım sizin gibi konsantre olup hedefime gene odaklanırım 💝

Bugün sabah tartıldım. Reglim üç gün gecikmeli olarak bu gece geldiğinden dolayı 1 kg fazla çıktım fakat ben regl öncesi kiloyu dikkate almam pek. Devam 🍀

Bugün gene tartıldım 61.95 ama tartı günüm olmadığı için ilk mesaja yansıtmayacağım. Tadım tuzum olmasa da hasta da olsam bi küçük motivasyon işte.

Merhaba bende doğum sonrası 6 aydır üzerimde kalmış olan 5 kiloyu vermek istiyorum 165/70 kgyim hedef 65 ama zor olucağını düşünüyorum çünkü 6 aydır kilom hiç oynamadı sanırım bu benim direnç kilom oldu bir süredir bunu kırmaya çalışsamda saçma sapan şeyler atıştırıp kilo korumasında kalıyorum😁 emzirdiğim için vücudum günlük 500 kalori harcıyormuş benim almam gereken kalori 1800 ve şuan bebeğimi uyuttum aşırı dürtülüyorum tatlı yemek için ama nooo😂

Bu haftaki kilom 62.55 🙏🏻🤍 62'ler benim direnç kilom buraya inmek çok zor değildi ama artık bu civarlarda dikkatli olmalıyım hemen alabiliyorum ama hemen veremiyorum.

Back
X