İdeal kiloma çok yakınken diyete başlıyorum🤝🏻

KendineRenkli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
183
399
33
Merhabalar güzel kadınlar, başlıktanda anlaşılacağı üzere diyete başlıyorum. Boyum 162 cm, kilom 65-66 arası. Kilolu sayılmam ama hayatımda hiçbir zaman zayıfta olmadım. En düşük kendimi bildiğim kilo 57. O da düğün öncesi koşturma falan ekstrem zamanda inilmiş bir kilo ve ben tartıda gördükten sonra bir daha hiç görmedim o kiloyu. Şimdi bu serüvene girme sebebim çevremde diyete girenlerin çok olmasının verdiği gaz ve bu ay sonunda arkadaşımızın nişanı için şehir dışına çıkacak olmamız. Online diyet danışmanlığı aldım ve başlıyorum inşallah. Burada da gün gün neler yaptım neler yedim paylaşmaya çalışacağım. İsteyenler için listeyi atabilirim ama her güne ayrı liste yazdığı için biraz uygulaması zor olabilir. Garip besin yok bu benim için uygulanabilir fakat ilk diyet deneyimim olacağı için iradem konusunda pek de emin değilim😅 ama bu yola çıktım bakalım devamında ne olacak. Ben dayanamayıp her gün tartılırım muhtemelen onları da mümkün mertebe burayı eklerim. 3 nisan çarşamba kilom 65.20ydi.
İlk günümü sizinle paylaşayım şöyle
4 Nisan 2025 perşembe(64.70kg)
Sabah kalktığımda sirkeli su içtim
Kahvaltıda dereotlu yumurta biraz peynir beş zeytin biraz avakado ve karabuğday patlağı yedim
Ara öğün olarak iki hurma ve biraz leblebi sonrasında da yeşil çay içtim
Akşam yemeğim de ise balık ve salata olacak
Gece acıkırsam da bir bardak kefir ya da yoğurt tüketeceğim.

Diyet sürecinde olanlar ya da başlamayı düşünenler bu postta bana eşlik ederlerse çok sevinirim, umarım hepimiz istediğimiz kendimiz mutlu eden kilolarda oluruz🫶🏻

Selam kolay gelsin
Başlığı görünce tıkladım çünkü ben de benzer durumdayım. 1.65 boyum. 67 kg ile başladım şu an 62'yim. 59-58 bandında kalmak istiyorum. Kalori sayarak ilerliyorum ben de 🙋🏻‍♀️

Selam kolay gelsin
Başlığı görünce tıkladım çünkü ben de benzer durumdayım. 1.65 boyum. 67 kg ile başladım şu an 62'yim. 59-58 bandında kalmak istiyorum. Kalori sayarak ilerliyorum ben de 🙋🏻‍♀️
Umarım kolayca ulaşırsınız sizde 🥰 az önce 30 dk evde yürüyüş yaptım, bugünü boş geçmedim kendimce. Siz spor, yürüyüş falan eklediniz mi?

Merhabaa 🙋🏻‍♀️ Ben de sağlıklı beslenmeye başlamak istiyordum. Birkaç gün sürdükten sonra motivasyonumu kaybettim. Umarım paylaştıklarımız moral ve destek olur 🫶🏻

Back
X