Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Kahvaltida peynir, zeytin, domates, salatalik ve 1 adet incir yedim. Cok guzel gozuktu gozume bir an, dayanamadim yedim balli ballı.

Öğle ise tereyaginda Mantarlı, peynirli çift sarili yumurta ve 1 tabak da salata. Salata ise beyaz lahanali, marullu ve baharatlı. Ayrica zeytin.

Aksamda da yine ayni salatadan.

akşam erken bayılmış olmama rağmen anca saat 9:00da uyanabildim, çok yorulmuşum dün, zorladım ama, ama değdi, bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Hatta gram bazında da olsa düne göre kilom az çıktı bugün. Artık her gün böyle, işine gelirse kilolarımın, gelmezse çekip gitsinler...

Sabah KKK.

Hepinizi öpüyorum :KK15: Mutluyum :KK68:

Selam Esmacım nasılsın ya ne zamandır yoksun bak, ama vermişsin kilo, aferin, konudan uzak kalıp da salmamışsın kendini, çoğumuz konudan kopunca saldık, şimdi yeniden toparlanma aşamasındayız.

Ya telefona yüklerken problem oluyor bilgisayarda kullanmıyorum ara sıra buradan gireceğim sabah uyandım 90 ları görünce şok oldum :KK42:

akşam
balık- salata-şalgam suyu-humus
1 avuç ceviz-badem-fındık
2 dilim kavun
1/2 amasya elması

bu akşam çok yedim yahu, gerçi hepsi karataya uygun ama...

ayrıca daha spora başlamadım, birazdan şöyle 1 saati geçkin cardio yapmalıyım.

az önce geldik eve, parkta 35 dk hızlı tempo yürüdük, aslında 1 saat yapacaktık ama parkın kedisini görünce her şeyi unutup ona koştuk, o kadar sevecen ki, bir bana sarılıyor bir eşime sarılıyor, canım benim ya :KK68::KK68::KK68::KK68:bu arada soğuduk tabi eve döndük mecburen...1.8 km yürüyüş
yarın bisiklet sürmeye gidiyorum :KK68::KK68::KK68: planım bayılana kadar Eymir Gölünü turlamak..

Geldim eve az önce, Eymir Gölü'ne gittik.

Trt önünde dolmuştan inip Göl girişine kadar yürüdük. Google Map'de 2.5 km diye hesaplıyor, ama benim adım sayarım 0,6 km gösterdi. Artık benim adım sayar mı bozuk yoksa google map mi bilemiyorum, 20 dk hızlı tempo yürüdük.

vücut yürüyüşle iyi ısınmış oldu... bacaklar açıldı... sonra bisiklet kiraladık ve 1 saat 45 dk bisiklet sürdük. sadece 1 kere balıkçı büfede mola verdik 10 dk. onun dışında aralıksız sürüş.. göl çevresinde tam bir tur atmış olduk. göl havası, ağaçlar, mis gibi, doğaya aşığım :KK68:

akşam yemeğinden sonra da yine parkta yürüyüş yaparım

kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 fincan kahve... şeklinde yapıldı.

akşam yemeği: 2 etli biber dolması, 1 kase yoğurt... şeklinde olacak.

şu anda da portakallı çay içiyorum. Lokman Hekimden portakal kabuğu çayı aldım, hoşuma gitti. Hep marketlerden hazır poşet portakallı çay içiyordum ama içeriğinde farklı şeyler de var. öyle sadece doğal portakal koymuyorlar, aroma tat verici falan... artık böyle hep doğal içmeli..

Kizlaaar ben donduuum hedefime ulastim bu aradaaa.hatta 53.700um.korumaya calisiyorum spora devam hala istedigim gibi gorunmuyorum cunku.
hoşgeldin, tebrikler hedefine ulaşmana çok sevindim :KK9:

şimdilik listeyi dondurdum malum kimse kilo bildirimi yapmıyor, demek yazın verdiği gazla herkes kilo vermek istedi, ama sonra kapalı kıyafetlere dönünce, havalar serinlemeye başlayınca yine yemeye devam, demek ki öyle...

ben de bu ara midemi düzene soktum, hani eskiden canım aşırı tatlı isterdi, ara öğünler yapardım kaçamak, artık canım hiç istemiyor, aklıma bile gelmiyor. bundan sonra aynen böyle devam eder, karataydan çıkmazsam, ki çıkmayacağıma da eminim, yavaş yavaş tıkır tıkır kilolarımı vereceğime eminim.

hedefim 14 kilo vermekti, 4 kilosunu verdim, aslında daha fazla bile vermiş olabilirim, çünkü kas yoğunluğum arttı. her gün 1-2 saat ya bisiklet sürüyorum ya hızlı tempo yürüyorum. üstüne eve gelip en az yarım saat cardio yapıyorum.

gerçekten de denilenler doğruymuş, hava atmak için söylemiyorlarmış, insan spor yaptıkça yapmak istiyor, vücut istiyor.

hoşgeldin, tebrikler hedefine ulaşmana çok sevindim :KK9:

şimdilik listeyi dondurdum malum kimse kilo bildirimi yapmıyor, demek yazın verdiği gazla herkes kilo vermek istedi, ama sonra kapalı kıyafetlere dönünce, havalar serinlemeye başlayınca yine yemeye devam, demek ki öyle...
Olabilir canim bilemiyorum ben diyeti birakmadigim icin.arada kacamaklarim oldu ama sadece menu bildiremedim.

Olabilir canim bilemiyorum ben diyeti birakmadigim icin.arada kacamaklarim oldu ama sadece menu bildiremedim.
senin bilinçli olduğun belli canım, baksana ne kadar da güzel kilon var, kıskandım :KK68:
ha bir de şu da ilginç, senin kilon çok normal ama hala dikkat ediyorsun, diyeti bırakmıyorsun, devam ediyorsun.
ama kilosu fazla olanlar diyeti bırakmaya o kadar çok meğilli ki anlatamam, bunu yakın çevremde de gözlemledim. çok ilginç.

bir yazı okumuştum, kilolu insanların çoğu kendini aynada normal görüyormuş. anca dışarıdan çok kilolusun gibi bir ikaz gelince fark ediyorlarmış. tıpkı anoreksik insanların aynada kendilerini normal görmeleri gibi... demek ki o da bir çeşit hastalık.

senin bilinçli olduğun belli canım, baksana ne kadar da güzel kilon var, kıskandım :KK68:
ha bir de şu da ilginç, senin kilon çok normal ama hala dikkat ediyorsun, diyeti bırakmıyorsun, devam ediyorsun.
ama kilosu fazla olanlar diyeti bırakmaya o kadar çok meğilli ki anlatamam, bunu yakın çevremde de gözlemledim. çok ilginç.

bir yazı okumuştum, kilolu insanların çoğu kendini aynada normal görüyormuş. anca dışarıdan çok kilolusun gibi bir ikaz gelince fark ediyorlarmış. tıpkı anoreksik insanların aynada kendilerini normal görmeleri gibi... demek ki o da bir çeşit hastalık.
Aynen oyle.zaten oyle olmasa kimse kilolu olmazdi.ben cok istiyorum ama veremiyorum lafina kesinlikle inanmiyorum.gercekten istemiyolar.bi saglik sorunu olmadikca kilo veremiyorum lafi cok komik.

merhaba ben buraya hergün yazmak istiyorum ama hiç geri dönüş olmuyor. bu yüzden 17de sonra yemeyerek sağlıklı zayıflayanlar topiğine kaydım. ama arada sizi merak edip bakmıyor değilim.

Sonnenschein, karataya başlamışsın. sakın kaçamak falan yapma ve bırakma. ilk yaptığımda ki o tokluk duygusunu çok iyi hatırlıyorum. hani pasta börek ikram edilince bile canın istemiyor. Bende tekrar o moda girmeye ve spor yapmaya çalışıyorum.

söylediğinde çok doğru benim verecek 10 kilom varken bakıyorum 2 kilo fazlası olan benden azimli oluyor. bunu değiştirmek lazım.

Zayıfanne tebrikler başarını kutluyorum.

selamlar hanımlar

karatayı çok boşladım, bozdum. seyehatte özellikle her şeyi unuttum. bildiklerimi bile görmezden geldim.
yeniden başlıyorum karataya :KK55: tutmayın beni :KK71:

X