- 11 Mayıs 2010
- 4.851
- 5.290
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
teşekkür ederim canımmm ♥canım listeye ekledim seni de
Kizlaaar sabah diilde oglen ne bulduysam omleti yaptim:)cevizle yedim
Aksama misafir var zeytinyagli falan yapicam ama sebzeli tavuk yapicam besamel soslu bi kasik un giriyo icine azcik yesem nolurki koca borcama bi kasik un bana kasigin ucuyla denk gelir dimi?yiyimmiii?😰
Aksama misafir var zeytinyagli falan yapicam ama sebzeli tavuk yapicam besamel soslu bi kasik un giriyo icine azcik yesem nolurki koca borcama bi kasik un bana kasigin ucuyla denk gelir dimi?yiyimmiii?😰
Beşamel sos her yerine gelecek mi? Gelmeyen kısımlarından ye. Ya da kendine özel bir kısmına beşamel sostan hiç koyma orayı sen ye. Inan bana, bir kaşıktan pek bir şey olmaz belki ama bir kez başlayınca kaçamak yapmaya devamı mutlaka çok acı bir şekilde geliyor. En yisi hiç bulaşmamak derim ben.
2 bardak sute 1 yenek kasigi tam bugday unundan yaptim koca borcama doktum onu benim tabagima bi cay kasigi kadar bile gelmicek bu kadar tarhanadada var hatta daha bile fazlasi
Kizlar bugun burdura geldim göl havasi mis gibi meyve agaclari arasinda evimiz cok guzel bugunun tek kacamagi 1 tane börek o da babannemin hatrina senin icin yaptim diyip durdu kocaman tepsi yapmis kiyamadim😅
Sabah gelir gelmez gol kenarinda yuruyus yaptim, birazdan tekrar cikip yuruyucem sonra pilatesimi yapicam 😄
En güzel şekilde yapmışsın. Tam buğday unundan. Evet tarhanada da var, ben de ilk başta izin verilmiyor sanıyordum tarhananin icinde un var diye ama sonra Karatayin izin verdigini duyunca cok sevinmistim. Severim tarhanayi. Tarhananin izin verilmesinin bir nedeni de sanırım uzun sure bekletildigi icin probiyotik gibi oluyormus.
Hem bir de Karatay'da lahmacuna da izin vardi degil mi?
Kisacasi haklisin, gönlün rahat olsun. :)
Ben sadece kendimden tecrübe ettigim icin seni de uyarmak istedim. Ne zaman az bir kacamak yapsam durduramiyorum kendimi ne yazik ki.
Cok iyi yaptin canim birbirimizi frenlemek icin burdayiz zaten tesekkur bile ederim uyarin icin:)yuruyusten geldim simdi 6000 adim gin icindeki hareketimle 10000i gecmistir.yakmisidir diye umuyorum cunku bi kasik yedim yemekten kokusuyla doydun yaparken yiyesim kalmadi:)
:)
Çok iyi yürüyorsun ya, her zamanki gibi, maşaallah. ★★★ Çok özeniyorum. Ben de başlayacağım en kısa zamanda spor yapmaya. Ama spor deyince çok kompleks değil, yürüyüş, yoga, belki ek olarak pilatese de başlarım, şimdilik aklımdakiler bu kadar. Az olsun, öz olsun, ama devamlı olsun. Bir anda aşırı yüklenince sonraları hiç yapmak istemiyorum. Dengeyi korumam lazım.
Kizlar bugun burdura geldim göl havasi mis gibi meyve agaclari arasinda evimiz cok guzel bugunun tek kacamagi 1 tane börek o da babannemin hatrina senin icin yaptim diyip durdu kocaman tepsi yapmis kiyamadim😅
Sabah gelir gelmez gol kenarinda yuruyus yaptim, birazdan tekrar cikip yuruyucem sonra pilatesimi yapicam 😄
En güzel şekilde yapmışsın. Tam buğday unundan. Evet tarhanada da var, ben de ilk başta izin verilmiyor sanıyordum tarhananin icinde un var diye ama sonra Karatayin izin verdigini duyunca cok sevinmistim. Severim tarhanayi. Tarhananin izin verilmesinin bir nedeni de sanırım uzun sure bekletildigi icin probiyotik gibi oluyormus.
Hem bir de Karatay'da lahmacuna da izin vardi degil mi?
Kisacasi haklisin, gönlün rahat olsun. :)
Ben sadece kendimden tecrübe ettigim icin seni de uyarmak istedim. Ne zaman az bir kacamak yapsam durduramiyorum kendimi ne yazik ki.
Merhaba kızlar,
Ramazan Bayramınız mubarek olsun.
Bugünün özetini geçmek istiyorum hemen:
Toplam yediklerim: 2319 kcal
Yediklerimin oranı: % 71 yağ, % 17 protein, % 12 karbonhidrat
5,74 km Yürüyüş: 286 kcal
Kalorim resmen tavan.Hani Karatay kalori saymayın diyor, önemi yok diyor ama bu kadar da demiyor ya, fazla abarttım sanırım. :/ Neyse ki yüzde oranım harikulade. ♥
Egzersiz olarak bugün sadece yürüdüm. Yavaş yürüdüm biliyorum ama sizce çoook mu yavaş? Yani bu kilometre mesafesine bu kalori yakımı nasıl sizce?
kıslar bugün :
sabah Karatay Kahvaltısı yaptım
akşam barbunya ve ketentohumlu yoğurt yicem.
Şimdi pilatesimi yapmaya gidiyorum :)
herkese sağlıklı günler ve iyi bayramlar ♥
Merhaba kızlar,
Ramazan Bayramınız mubarek olsun.
Bugünün özetini geçmek istiyorum hemen:
Toplam yediklerim: 2319 kcal
Yediklerimin oranı: % 71 yağ, % 17 protein, % 12 karbonhidrat
5,74 km Yürüyüş: 286 kcal
Kalorim resmen tavan.Hani Karatay kalori saymayın diyor, önemi yok diyor ama bu kadar da demiyor ya, fazla abarttım sanırım. :/ Neyse ki yüzde oranım harikulade. ♥
Egzersiz olarak bugün sadece yürüdüm. Yavaş yürüdüm biliyorum ama sizce çoook mu yavaş? Yani bu kilometre mesafesine bu kalori yakımı nasıl sizce?
Sabah ekmeksiz ama soyle hellimli sucuklu Allah ne verdiyse abandim:)iyikide oyle yapmisim gittigimiz hicbiyerde su ayran ve kuruyemis haric herseyi bu sayede kolay reddettim.en son ziyaretide babaneme yaptim baklavasi dolmasi su boregi cok mesurdur ama canimin bi sebze yemegi mutlaka vardir beyaz lahana dolmasiyla(bulgurluydu) taze fasulye salata yedim bayramin ilk gununu guzel kurtardim:)
Ya kızlar kilo bildirimi yapmayacak mıydık? Yoksa bayram tatiline mi girdik? Telaş falan... Aman diyetimiz tatile girmesin sakın! Ben dün gayet rahst bie sekilde her şeye Hayır derken bugün vaziyet biraz degisti. Insaallah yarın toparlarım.
Bugün:
Yediğim kalori: 2370
Oran: %68 yağ, %16 protein, %16 karbonhidrat
Spor: 0
Bugün ne yürüdüm ne bir şey. Hiç spor yapamadım. :/ Üstüne üstlük aldığım kalori de çok fazla. Myfitnesspal uygulamasını kullanarak hesap yapıyorum. Bu 2 günde çok şeyler yedim. Hiç bu kadar kalori sorunu yaşamıyorum Ramazan'da. Yaklaşık günlük 1000- 1100 kalori arası alıyordum. Şimdiyse resmen 2 katından fazla olmaya başladı. Kalori hesabı korkutmamali biliyorum ama yine de bugün bunu deme hakkım hiç yok çünkü çok zararlı şeyler yedim. :'(