İdeal kiloma çok yakınken diyete başlıyorum🤝🏻

Merhaba bende bir haftadır diyete başladım kendimi motive etmek için buraya geldim sizi gördüm 165 boyunda 62 kiloyla hamile kaldım doğumdan 2 ay sonra +18 kilomu verdim ama şuan tekrar kilo almış durumdayım aslında çok değil 64 kiloyum ve 57 ye düşmek istiyorummm
Sabah tartıldığımda 62,7 di umarım 1 hafta sonucunda ikimizde 60 altına düşeriz🥲
Yaa çok benzer kilolar ve hedeflerdeyiz, umarım başarırız 😍

Hala haberini bekliyorum son durum nedir
Valla bugün - yoktu tartıda, olmasını da beklemiyorum yani yediklerimden sonra😅 sabah sonucum 63.60 kg. Yani +200gr ama önemli değil diye düşünüyorum. Bugün yediklerim şöyleydi;
Kahvaltı: dünden kalan kıymalı pide
Ara: türk kahvesi, 2 hurma, karışık kuruyemiş
Akşam: bezelye yemeği, 4-5 kaşık basmati pilavı, salata
Akşam sonrası: türk kahvesi, yarım dilim kakaolu kek
Yarın sabahta tartıda farklı bir şey göreceğimi zannetmiyorum. İnşallah bu hafta daha iradeli olurum ve daha güzel sonuçlar alırım

Valla bugün - yoktu tartıda, olmasını da beklemiyorum yani yediklerimden sonra😅 sabah sonucum 63.60 kg. Yani +200gr ama önemli değil diye düşünüyorum. Bugün yediklerim şöyleydi;
Kahvaltı: dünden kalan kıymalı pide
Ara: türk kahvesi, 2 hurma, karışık kuruyemiş
Akşam: bezelye yemeği, 4-5 kaşık basmati pilavı, salata
Akşam sonrası: türk kahvesi, yarım dilim kakaolu kek
Yarın sabahta tartıda farklı bir şey göreceğimi zannetmiyorum. İnşallah bu hafta daha iradeli olurum ve daha güzel sonuçlar alırım
Bende sadece sıvı tükettim dün bütün gün ve inanırmısınız tartıda -1.5 ama ne kadar kalıcı o eksi bilemem

Back
X