- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Her şeyin başı spor!!!
Günlüğün hayırlı olsun :)
Kitapların çok güzel. ♡ Ben sadece Karatay'ın ilk kitabını okudum ama gerçekten çok şey öğrendim o kitapla. Ahmet Aydın'ın kitabını okumadım ne yazık ki, ama bizzat kendisinin editörlüğünü yaptığı beslenmebulteni.com sitesini takip ediyorum. Muhteşem araştırmalar, makaleler yer alıyor. Bu sitede her yeni bir şeyler okuduğumda mutlu oluyorum. Oh be, sağlık varmış diyorum. :)
Diğer kitapların da çok güzel görünüyor. Geleneksel yiyeceklerle ilgili olan kitap tariflerden mi oluşuyor, yoksa sebze ve meyvelerin ve çeşitli otların yararları hakkında mı? Içinden özellikle uyguladığın ve sevdiğin şeyler oldu mu?
Görüşmek üzere...
tatlım hayırlı olsun
ben de 1 haftadır yapıyorum regl şişkinliğiyle beraber 3 kilo gitti bile
menülerimi burda paylaşırım öpüyorum
benim de bu hafta şişkinlik regl haftam oldu. haftaya ben de sağlam kilo vereceğime eminim.
menülerini paylaşırsan çok sevinirim, harika olur
dün ki menümü yazayım ozaman
Sabah: klasik karatay kahvaltısı
Öğle: alinazik yapmışlar 2 çatal aldım sevmedim, çorba da aynı şekilde, salata ve mantar sote yiyebildim , ayran
Akşam: yayla çorbası, patlıcan dolma, yoğurt
Kkk'dan biraz baymış durumdayım sabah erkenden de işe geldiğim için omlet yapmaya fırsatım olmuyo bugun yumurta yemedim, alternatif olarak nes.fit falan yemeği düşünüyorum ama onu da canan hoca önermiyor ne yapmalıyım bilemedim
Hmm anladım şimdi. Ben de bunun daha değişiğini yapmıştım. Seninkini de denemek isterim, çok güzel geliyor kulağa. Benim yaptığım da şöyle:
Ceviz, fındık, kaju rondoda iri olarak çekiliyor. Ardından hurma ve günkurusu kayısılar da doğranıyor. Sonra bunların üstüne yumurta beyazı ilave edilerek karıştırılıyor. Kaşık kaşık tepsiye dizilip fırına veriliyor.
Bu da gerçekten çok leziz oluyor ve sağlıklı bir kurabiye oluyor :)
Günlüğün hayırlı olsun aşko 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim
kahvaltıya karataya uygun kurabiye hazır, az önce fırından çıkardım.
Eki Görüntüle 1182504
içindekiler
1 yeşil elma
2 yumurta
3 çay bardağı yulaf kepeği
1 kabartma tozu
3 hurma
3 kuru erik
fındık
ceviz
tarçın
1 yemek kaşığı şekersiz fındık ezmesi
dikkat, en fazla 2 adet yenecek
.
Kimmik kullanıcısından alıntı
kahvaltıya karataya uygun kurabiye hazır, az önce fırından çıkardım.
Eki Görüntüle 1182504
içindekiler
1 yeşil elma
2 yumurta
3 çay bardağı yulaf kepeği
1 kabartma tozu
3 hurma
3 kuru erik
fındık
ceviz
tarçın
1 yemek kaşığı şekersiz fındık ezmesi