- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Sorun sporda canım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay kizlar pazartesi regl olucam simdiden basladim sismeye. Bugun surunerek attim kendimi yuruyuse 3km yurudum pilates yapamadim sisicek her yerim korkuyorum 😔😔
Var mi onericeginiz caydir bitkidir bekliyorum. 😓😓
Kimmik üyemiz kilo bildirimini yapacak ama poine0 üyemiz henüz bir bilgi vermedi
şu anda Siskooanne üyemiz birinci gibi
neredeyse 3 kilo verdi 1 haftada
tam 2.9 kilo
az buz değil
kendisini tebrik ediyorum
bir anda nasıl bu kadar çok kilo verebildinbiz de istiyoruz tüyolarını bekliyoruz
Bakalım belki diğer iki üyemizin bildirimlerinden sonra birincilik sırası değişecek
gunaydın oncelıkle verdıgınız kılolar ıcın gozunuz aydın olsun =)
sızden rıcam karatay dıyetıyle alakalı bıraz bılgı verebılır mısınız ?
baya ıncelemıs ırdelemıssınız kıtaplarını okumussunuz ana mantık nedır menuler nasıl ayarlanmalıdır ?
bende bu pazartesı bayramda dıyete baslıyacagım kılom 78 =(
Kuzucuklarim emzirdigim icin metabolizmam sizin iki katiniz calisiyo bunun payi buyuk diye dusunuyorum birde sporda destekleyince boyle oldu gururluyum mutluyum:)))bide kilo alip vermeye cok musaitim iki gun yemiyim veririm bi gun yiyim alirim:))umarim verdiklerim geri gelmez saglikli olan haftada 1 kilo cunku ama bayram oncesi hos oldu tabi:)
spor çok önemli bence de, ama sen bebişin peşinde koşturmaktan bizden daha çok hareket ediyosrun bence bunun da etkisi büyük olabilir
Aynen canimcim tutunup ayaga kalkmaya basladi ben bi dk oturmuyorum popomun ustune bide ev isleri aksama bitkin dusuyorum onun payi buyuktur.
Yumurtadan sıkıldıysan bence kahvaltini meyveye cevir muz kiraz muz yaban mersini seklinde yap hem regl oncesi krizlerini onler serotonini yuksek tutarsin boyle bi kahvaltiyla daha skntsiz gecer regl donemin
Ay kizlar pazartesi regl olucam simdiden basladim sismeye. Bugun surunerek attim kendimi yuruyuse 3km yurudum pilates yapamadim sisicek her yerim korkuyorum 😔😔
Var mi onericeginiz caydir bitkidir bekliyorum. 😓😓
Ana hatlarıyla her türlü ekmeği,tatlıyı(meyve dahil), pirinç, makarna ve hamurişlerini hayatınızdan çıkarmak, bunların yerine düşük glisemik indeksli besinleri tüketmek ve tabi ki günde en az 45 dk yürüyüş yapmak. sporsuz olmuyor malesef Esmacım daha iyi biliyo onu.
Ama bu bilgiler yeterli olmayacaktır önceki sayfalarda menülerimizi inceleyebilirsiniz. Kitabı mutlaka okumanız gerekiyor, 1 kere değil aralarda aklınıza takılan şeyleri de açıp bakmak için kitabı bulundurmanız sizin için yararlı olur.
En önemlisi de Karatay'ı kilo verme amaçlı bir diyet olarak görmemek, beslenme biçiminize dönüştürmektir. böylelikle hayat boyu kilonuz sizin kontrolünüzde oluyor ve şeker, tansiyon gibi hastalıkların da önüne geçmiş oluyorsunuz.
1 Papatya çayı
1 Rezene çayı
1 limon suyu
İçebildiğin kadar su
Çayları demle limonu sık içine 4 saat beklet ödem söktürücü
Mısır püskülü de içrbilrsin ödem söktürücü olarak :)
hmm bunu söylemişitn bana tamam canım sağol
Kuzucuklarim emzirdigim icin metabolizmam sizin iki katiniz calisiyo bunun payi buyuk diye dusunuyorum birde sporda destekleyince boyle oldu gururluyum mutluyum:)))bide kilo alip vermeye cok musaitim iki gun yemiyim veririm bi gun yiyim alirim:))umarim verdiklerim geri gelmez saglikli olan haftada 1 kilo cunku ama bayram oncesi hos oldu tabi:)
Ben de 2-3 gündür yumurtadan soğudum, pztsi salı meyveli activia yedim, bugun de yumurtasız karatay kahvaltısı yaptım ama yumurtaya alışmışım şimdi yemediğim için insan acıktım sanırım
Bu hafta ekstra dikkat etmem lazım regl öncesi en azından sabit kalmak hedefim, normalde regl öncese 3-4 kilo aldığımı bilirim 1kilosu sonradan gitse de kalak 2-3 kilo acı son oluyo
evet sağlıklısı 1 kilo ama benden de hani şöyle üç kilo gitse hayır gitme demem
emzirmek etkili demek :44: bebek mi düşünsem acaba