Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28

Olur bazen oyle onemli olan kontrol edebilmek arada olur oyle kacamaklar afiyet olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın kilo bildirimi yapacağım bakalım kaç kiloyum heyecan bastı :)

Kahvaltiyi gec ettim peynirli uc biberli omlet iki dilim pismis pastirma bi avuc findik 10 zeytin yedim
Aksam iftara misafirim var ben barbunyayla yogurtlu kirmizi biber bide patlican salatasi yemeyi dusunuyorum.
Sabah 10 km yurudum ve bugun temizlik yaptim
Misafire beyaz cikolatali frambuazli profiterol yaptim aksam icin napazaaam kizlar😰

Oyyy baya guzel geliyo kulaga bi cataldan bisey olmaz bence 10km yuruyup bi de temizlik yapmissin 😎
Yarin haber ver yedin mi yemedin mi nasil olmus insan adini duyunca deliriyo nasil yenmez ki😅😅

Kizlar menumu yaziyim dun ki pis bogazligimdan dolayi bugun az yedim

Sabah: 1 kutu meyveli activia
Ogle: 2 kasik kurufasulye, salata ayran
Aksam( 9 gibi mecburiyetten yedim): 3 parca sushi, 5-6 parca tatli eksi soslu tavuk

Tavugu hic begenmedim ama sushi harikaydi 😋🍣🍙🇰🇷

Evef hatta muz oranını arttirirsan daha da guzel olur diye düşünüyorum. Şuan evde muz kalmadi ama alir almaz 1 yumurtaya 1 muz olarak deneyecegim bir de.

1 yumurtaya 1 muz. tamam aynen böyle yapacağım

Menülere çok dikkat etmek zorundayım 10 kilo daha vermem lazım :)

Kahveye bayılırım mutlaka iftardan 2 saat sonra içerim :) karanfilli de güzel

karanfilli hiç denemedim. ne 10 kilosu daha bile fazla verirsin sen bu azimle

cips ve kek çok abartı olmuş ama, üstüne spor da yapmaman... yakmadan yatmışsın. normalin iki katı spor yapmalıydın. neyse ama arada oluyor öyle daha yapmazsın

Yarın kilo bildirimi yapacağım bakalım kaç kiloyum heyecan bastı :)

merakla bekliyorum ben de, hem kendi kilomu hem de sizlerinkini

bugün az yeyip dengelemişsin
bu arada suşiye bayılırım, 20 tane olsun yerim maki olur nigiri olur... hepüsünü yerim sashimi olur nam nam

sabah

- 1 haşlanmış yumurta
- 8 zeytin
- 2 dilim peynir
- salata

akşam

- 1 tabak barbunya yemeği
- 1 kase yoğurt
- salata

spor

- 1 saat yüzme
- 15 dk. bisiklet sürdüm yine öğle sıcağının güneşin altında
- 5.40 km yürüyüş

Son düzenleme:

10 km çok değil mi ya ben 5 km aşınca yorgunluğumdan ve sevincimden ölüyorum çok büyük bir şey başardım diye

Oyyy baya guzel geliyo kulaga bi cataldan bisey olmaz bence 10km yuruyup bi de temizlik yapmissin 😎
Yarin haber ver yedin mi yemedin mi nasil olmus insan adini duyunca deliriyo nasil yenmez ki😅😅

Yemedimmm🎉🎊🎇🎆herkese fazla fazla koydum bana hic kalmasin diye.inanilmaz bisey oluyo biliyorumki baslasam bi catalla kalmazdim emegime yazik diye hic bulasmadim iyikide bulasmamisim 64.200u gordum sabah tartidaaa💃👯💃👯

10 km çok değil mi ya ben 5 km aşınca yorgunluğumdan ve sevincimden ölüyorum çok büyük bir şey başardım diye

Bende her zaman bu kadar yurumuyorum zaten emzirdigim icin o kadar sporda yapamiyorum ama dun o kadar iyi geldiki bide ben oyle kosar gibi yurumuyorum seri bi sekilde ama normal yuruyorum kesilmiuorum o yuzden canim

ay kıyamam yaaa ben olaydım da ben yiyeydimmm

aynen canım 2 gündür spor yapamıyorum rapor yazmaktan ben de mutsuzum

bu arada o muzlu yumurtalı pancake gibi şeyin içine tarçın koymak geldi aklıma bence hoş bi tat verebilir daha denemedim denicem

merakla bekliyorum ben de, hem kendi kilomu hem de sizlerinkini

bugün az yeyip dengelemişsin
bu arada suşiye bayılırım, 20 tane olsun yerim maki olur nigiri olur... hepüsünü yerim sashimi olur nam nam

sushiye ben de bayılıyorum etrafındaki prinçleri saymazsak sağlıklı bile
Rock'n Roll diye bişey yedik yengeç, avakado, krempeynirli çok güzeldi bayıldık

çok az yiyosun - karataya göre bu kadar az yemene gerek yok biliyosun- ama bu yemeye güneşim altında 15dk bisiklet faydalı değil zararlı dikkat et kendine

Ahh kızlar çoook mutluyum sabah 62,2 yi gördüm

incirim_06
22,07,2014/ 62.2

Harikaaaa harikayiiiz superiiiz:)o cipsle keki hupletmeyeydin demekki daha fazla vericektin ki boyle bile sahaneee:)
Tatliya gelince olmaz sanada vermezdim🙊

bu hafta devamlı iftar davetlerindeydim kızlar. hepsinde de baklavalar, ev yapımı meyveli pastalarr, alman pastaları....Meyveli kakaolu pstayı kendim yaptım, misafirler öve öve bitiremedi ama kendi yaptığım şeyden bir lokma bile tatmadım. ki tatlı benim en zayıf noktamdır...kek börek vs vs değil, çikolata ve pasta arıyorum sadece...

lakiin, bu hafta sadece 1 kilo vermişim sabah tartıldım, 91,4 çıktım. karatayın 2.haftasındayım ve hiç kaçamak yapmadım. tek sıkıntı, her gün spor yapamıyorum. ama haftada en az 3 gün 1,5 saat tempolu yürüyüşüm var ((( 2.haftada neden yavaşladı kızlar kilo vermem sizce? ilk hafta 2,5 kilo vermiştim. Bu hafta 1. tek kaçamağım geçen gece iftarda zero içtim yarım bardak, canım çok çekmişti.

bir de mecburen iftar saatinde yemek yedim 3 gece filan. geç yediğim için mi oldu? özellikle dikkat ettim ama

Canim hic bozma moralini sakin veremiyorum diyede dusunme bazen olabiliyo oyle donemler.her diyette her beslenme seklinde oluyo bu donem.sen ayni sekilde devam et bi anda gidicek onlar bak gor😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…