Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Nasipte ikiz varmış diyorum böyle durumlarda sağlıkla kucaklarımiza alalim

Canım ben de zeki hocanın hastasiyim. Sizin sorun neydi şuan kac çocuğun var

Nasipte ikiz varmış diyorum böyle durumlarda sağlıkla kucaklarımiza alalim

Amin inşallah Ben zaten eşime demiştim. 2 embriyo koyana kadar tutmaz diye. Küçüklükten beri hep ikizim olacağını düşünüyordum ben. Sanırım biraz olumlama birazda duamın kabulüdür ikiz gebeliğin.
Şuan hep dua ediyorum hamile devrelerimin sağlıkla kucağına almasını bebişleri. Olmayanlara da tez vakitte uğraştırmadan diye. Çok uğraştık. Damdan düşenin halini damdan düşenler anlıyor gerçekten.

Canım şuan durumunuz nedir

Sperm sayıniz nedir canım ben de zeki hocadayım

Aynen oyle cok haklısın benim de dualarım önce tedavi aşamasında olanlara. Biz de vaktinde doğum yapalım inşallah erken falan gelmesinler

Canim bizim de sorun oligaatnoazospremi 15 20 motil civari cikis olabiliyor. Ilk denemem negatif oldu 2. Icin vitamin dogal takviye falan kullanip gidelim diyoruz. Siz de yaptiniz mi ek bi seyler

Canım ben de zeki hocanın hastasiyim. Sizin sorun neydi şuan kac çocuğun var

Erkek infertilitesi. Sayı 1mil altında sperm DNA hasarı %48. değerlerimiz yani kötüydü tüp bebek en mantıklısı böyle durumlarda.
2 oğlum oldu elhamdülillah.

Pko yüzünden ve yaşadığım dış gebelikten sonra ilk denemede üçüz gebelik elde ettik. Birtanesini kaybettik,ikizlerim 11 yaşında (kız-erkek) Yurtdışında 3. Gün embriyoları transfer edilmişti. Sonradan doğal yollarla 3 gebelik daha yaşadım,1tane daha bebeğim oldu.

Erkek infertilitesi. Sayı 1mil altında sperm DNA hasarı %48. değerlerimiz yani kötüydü tüp bebek en mantıklısı böyle durumlarda.
2 oğlum oldu elhamdülillah.
Masaallah canim allah bagislasin. Bizim de baya dusuk 15 20 motil civari ilk denemem malesef negagif ikinciyi yapicaz bir iki ay içinde bakalim umarim olur bu defa

İlk denemede 3. Gün embriyosu kocaeli üniversitesi EMEK DOGER Hocamda iki embriyo transfer edildi teki tuttu. Eşim azosperm tedaviye başladığınızda hiç sperm yoktu. İlaçlarla yumurta toplama günü çıktı çok şükür. Benim de yumurtalık rezervim az sağ tüpüm tıkalı ve kist vardı. 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 2 transfer yapıldı kalitesi de çok iyi dediler iki tanesi dr tutabilir dediler ama tek tuttu buna da şükür .. Şu an 22 haftalık gebeyim elhamdülillah. Biz vitamin çok kullandık nerden baksaniz 9 ay boyunca hep vitamin içtik ve bu vitaminlerin yumurta sperm kalitesine ve tutmasına etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi elimizden gelen her seyi yaptik gerisi Takdiri ilahi Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…