- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif
Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Embriyo kaliteniz hakkında bişey dediler mi 5aa 5ab filan yani.1 tane normal yolla oğlum olsa da 2.ye hamile kalamadım. 2 sene boyunca 4hsg. 1 kez klomen ve çatlama iiğnesi.laparoskopi ve histeroskopi ameliyati sonucu sebepsiz infertilite denildi. Tup bebek yatırmaya karar verdik. O sıralar konyadaydik. Konya novafertil ali Sami beyde sürecimiz ilerledi. Taze transfer 5.gun 2 embriyo ile transfer oldum. Cok şükür 2si de tuttu suan 20 aylik biri kiz, biri erkek ikizlerim var. Darısı butun emek harcayıp isteyenlere olsun❤
Aldim kucağıma cok şükürSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Embriyo kaliteniz hakkında bişey dediler mi 5aa 5ab filan yani.
Yaa 20 haftalık olarak okudum ben onu. Hamilesiniz sandım kusura bakmayın lütfen. Ay ne güzel ya kocaman bir aile oldunuz. Darisi bizim başımıza inşallah Evimiz şenlensin.Aldim kucağıma cok şükürkocaman bile oldular. Kalite hakkında hic bisey demediler. Sadece arayıp ilerlemelerinden haber vermişlerdi. Kaci dollendi, kaci hangi güne geldi gibi.
Rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah.2 aşılama 2 tüp bebek. 2.aşılama pozitifti düşük yaptım. İlk tüp bebek tutmadı 2.tuttu şu an içeride uyuyor
İlki taze transferdi 5.gün embriyosu. Oğlum dondurulmuş transfer 5.gün embriyosu.
Bütün tedavi sürecim Ankara Gatada geçti. Prof Dr. Seyit Temel Ceyhan ve ekibi. Hepsinden Allah razı olsun.
Masallah Allah bagislasin1 tane normal yolla oğlum olsa da 2.ye hamile kalamadım. 2 sene boyunca 4hsg. 1 kez klomen ve çatlama iiğnesi.laparoskopi ve histeroskopi ameliyati sonucu sebepsiz infertilite denildi. Tup bebek yatırmaya karar verdik. O sıralar konyadaydik. Konya novafertil ali Sami beyde sürecimiz ilerledi. Taze transfer 5.gun 2 embriyo ile transfer oldum. Cok şükür 2si de tuttu suan 20 aylik biri kiz, biri erkek ikizlerim var. Darısı butun emek harcayıp isteyenlere olsun❤
Amin inşallah. 3 kisiyken bir anda 5 kişilik bir aile olduk cok şükür ❤ darısı size de olsunYaa 20 haftalık olarak okudum ben onu. Hamilesiniz sandım kusura bakmayın lütfen. Ay ne güzel ya kocaman bir aile oldunuz. Darisi bizim başımıza inşallah Evimiz şenlensin.
Amin darisi tum isteyenlere insallahhhAmin inşallah. 3 kisiyken bir anda 5 kişilik bir aile olduk cok şükür ❤ darısı size de olsun
Amin cumlemizin evladını bağışlasın rabbim. Zor oldugu donemler oldu ama çok şükür yavas yavaş rahata eriyoruz artik. Cisi de öğrendik mi tamamdirMasallah Allah bagislasinikiz cok guzel bir duygudur zor da olsa
Hehe Biz daha ogrenemedk 3 yas olckAmin cumlemizin evladını bağışlasın rabbim. Zor oldugu donemler oldu ama çok şükür yavas yavaş rahata eriyoruz artik. Cisi de öğrendik mi tamamdir
Bu yaz ogrenir insallah. Benimkilerden de pek umutlu olmasam da denicemHehe Biz daha ogrenemedk 3 yas olck
Insallah Allah kolayliklar versin hepimize. Tum isteyen arkadaslarimiza umut olsun insallah kimse pes etmesin denesin Allah gayret edeni duada israr edeni sever kabul olmus dualariniz olsun insallahBu yaz ogrenir insallah. Benimkilerden de pek umutlu olmasam da denicem
Insallah. Gercekten zor bi süreç. Maddi manevi zorluğunu çeken herkese nasip olsunInsallah Allah kolayliklar versin hepimize. Tum isteyen arkadaslarimiza umut olsun insallah kimse pes etmesin denesin Allah gayret edeni duada israr edeni sever kabul olmus dualariniz olsun insallah
Ay ne güzel ya maşallah . Sizde sorun neydi? Birde pozitif sonuçların hepsi sağlıklı bir şekilde doğdular mi acaba. Rabbim evlatlarınıza sağlık ve mutlu bir ömür nasip etsin
Allah bagislasin daglik sihhat versin insallahErkek infertilitesi. Sayı 1mil altında, sperm DNA hasarı %48, vs vs.
İlk gebeliğimi 21.haftada normal doğum ile kaybettim.
2. Gebeliğim 28.haftada acil sezeryan ile oğlum dünya ya geldi. Şuan 3bucuk yaşında.
3. Gebeliğim de 32.haftada yine acil sezeryana alındım ve 2.oğlum dünya ya geldi. Şuan 8 aylik.
Bebeklerim belli bir haftadan sonra beslenemiyorlardı, kan akımı da duruyordu. Suyum da bitme derecesine gelirdi. Nedeni bilinmedi.
Küvez günleri ve göbek fıtığı dışında elhamdülillah sağlık sorunlarımız olmadı.
Darısı bekleyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?