- Konu Sahibi _Citlembik_
ilaclarda var amaMerkezden merkeze değişiyor. Ben en son. 2019 da tedavi gördüm. Ozaman 7bucuk tuttu.
Şuan 12 13 diye duydum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaclarda var amaMerkezden merkeze değişiyor. Ben en son. 2019 da tedavi gördüm. Ozaman 7bucuk tuttu.
Şuan 12 13 diye duydum.
Tabi. Ama yine tedaviden tedaviye değişir. İlaçlar da pahalı zaten 1 2 kutu bile 200 300 TL fark ediyorilaclarda var ama
hiç bişey kullanmadık canım, doktorda demedi. sadece eşim sperm toplamadan önce keçiboynuzu özü içmişti belki onun bir etkisi olmuştur 3-4 tane çıkıyorken o gün 12 tane çıkmıştıCanim bizim de sorun oligaatnoazospremi 15 20 motil civari cikis olabiliyor. Ilk denemem negatif oldu 2. Icin vitamin dogal takviye falan kullanip gidelim diyoruz. Siz de yaptiniz mi ek bi seyler
ben cevap vereyim size rapor için bu tarz şartlar var soruna bağlı doktorunuz karar verir bekleme sürenize. Eğer erkek infertilitesi varsa rapor içinde yıl şartı aranmıyor bizim 3 yılımız dolmamıştıbisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi
spermi 27 milyon dna hasari yapilmadi olac verip yollandiben cevap vereyim size rapor için bu tarz şartlar var soruna bağlı doktorunuz karar verir bekleme sürenize. Eğer erkek infertilitesi varsa rapor içinde yıl şartı aranmıyor bizim 3 yılımız dolmamıştı
hamilelik icin 10 olmasi gerekiyodu diye hatirliyorum biraz daha bekle yeniden yaptir derimMerhaba konuyla alakalı değilde belki bi yorumunuz olur beta 3.4 çıktı adetten olabilir veya hamilelik olabilir dendi sizin yorumunuz nedir?
İkiye katlarsa hamilelik yada kimyasal gebelik olabilir. Normalde 01 çıkıyor çünküMerhaba konuyla alakalı değilde belki bi yorumunuz olur beta 3.4 çıktı adetten olabilir veya hamilelik olabilir dendi sizin yorumunuz nedir?
Korkma canim Allah sana ve bebegine yaridm etsin bol bol dua edicem bebegini sag saglim kucagina alirsin insallahhKizlar bugün keseyi gördük ise geldim kanamam geldi dr uzan dedi ignelerimi olsum yatıyorum ve korkuyorum
Amin inşallah bu yol çok zorlu ve moral bozucuInşallah uğraşan bekleyen herkesin tutsun
Sagol canım...geçen yıl düşük yaptığım için korkuyorum yinrKorkma canim Allah sana ve bebegine yaridm etsin bol bol dua edicem bebegini sag saglim kucagina alirsin insallahh
Nasil guzel mucize herkese umur olsunankete oy veremedim cünkü 6 defa tüp bebek hep negatif dondurulmuş hiç olmadı hepsi yeniden en baştan 6 tane tüp bebek elde var sıfır dı taki mucizem doğal yoldan gelene kadar .. 9 yıl uğraştan sonra aldım kucağıma oğlumu şimdi 3 yaşında allah şükürler olsun.
0-ilk gittiğmizde eşmin sperm hiç yoktu varikosel ve beyninde hipofiz bezinde ur vardı ...varikosel amilyat oldu ur için ilaç kullandı 1 sene sonra sperm çıkışı oldu
1- 1 milyon spermle deneme yapıldı 11 yumurta 3 ncü güne kadar geldi 2 tane transfe yapıldı SONUÇ NEGATİF
2-proxed ve bazı takviyelerle eşimin sperm sayısı 12 milyon oldu ama morfolojoi SIFIR ileri hareket yok denecek kadar az 13 yumurta döllendi 3ncü güne zor geldi 2 transfer yapıldı sonuç NEGATİF
3-sperm sayısı BİN e düştü sadece BİN ..yİne 11 yumurta 5 tanesine PGT yapıldı en iyi 2 tane transfer yapıldı sonu NEGATİF
4-5 YİNE AYNI ŞEYLER SONUÇLAR NEGATİF dondurulmuş embiryo hiç yok
6- rahim filmi histereskopi ilaçlar takviyeler vitaminler herşeylerr tamam sperm sayısı 2.milyon 16 yumurta döllendi 5nci güne gelen 3 tane transfer yapıldı SONUÇ NEGATİF
doktorumuz bırakın tedaviyi yıprandınız dedi olmuyorsa zorlamanın anlamı yok dedi ama ben sperm ve yumurta varsa parayı toplayıp yine yapıcam dedim gittik ... ne yaptın derseniz net olarak bilmiyorum galiba hep inandım olacağına hiç vazgeçmedim yumurta takibini hep yaptım o günleri hep değerlendirdim bu arada eşimin beslenmesine dikkat ettim aldığı ilaç ve takviyelere hep devam etti ..incir yedik falan keçiboynuzu pekmezi vs klasik bitkisel tedavilere hep devam ettik
6ncı tüp bebeği yaptığımızdan sadece 3 ay sonra doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim doğurupta kucağıma alana kadar inanmakta zorluk çektim :) :)
allah olmayanlara da nasip etsin .