Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Sonuna kadar şikayetinden vazgecme bide doktor dövüyor oluyor ben olsam yolardim orda o kadini

Tüp bebek tedavisiyle zaten zor bir süreç yaşıyoruz, sizin yaşadıklarınız da ayrı bir travma sanırım bende öyle bir tepkiyle karşılaşsam o doktora haddini bildiririm, kendi eksik-ezik yanını sizin üstünüzde öfke hakimiyeti kurarak bastırmış. Şikayetçi olun ve haklı davanızdan asla vazgeçmeyin, bir başkasının daha canı yanmasın.

Selam kızlar bugün adetimin 2. Günü yarın tüp Bebek tedavisine başlıyacagiz inşallah Ankara Çankaya da centrum klinik var prof Recai papubçu bu doktoruda öneren oldu bilemiyorum süreç nasıl ilerleyecek çok heyecanlıyım pkos var bütün belirtilerini yaşıyorum hemen hemen hsg çekildi herşey normal bir aşılama yapıldı tutmadı birde tüp Bebek deneyelim dedik ama tutacakmi bilmiyorum korkuyorum da tutmazsa 2. dondurulmuş embriyo transferi için ne kadar ücret alıyorlar pkosda şans var diyorlar tüp Bebek için yaşım 22 eşimde sorun yok şükür ama yinede tutarmi bilmiyorum birbirimize destek olalım bu konuda, herkesle de konuşulmuyor çok hassas konular lütfen bana şans dileyin :) siz bu hastaneye gittiniz mi

Denizli Özel sağlık Rıdvan erdemirde ilk deneme 3. Gün taze embriyo (tek) negatif Haziran 2021 Denizli egeken Mehmet Emin soysal aracılığı ve kontrolünde Antalya gelecek tüp Bebek merkezi Mete ışıkoğlu 3.gun taze embriyo (çift)pozitif şimdi kese görmeyi bekliyorum rabbim nasip ederse

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar

Bende oy kullanmak isterdim ama 4. Denemem ve bugün 12.günüm çıkan sonucum 2.93

umudunuzu kaybetmeyin. Bana 70 yıl bekleseniz çocuğunuz olmaz demişlerdi. 5. Tüp bebek denemesinde kızıma kavuştum. Kızım tutunana kadar 10 tane embriyo transfer edildi bana sonuncu 1 tane kızım tutundu. Veeee kızım 14 aylıkken normal yolla hamile kaldım. Hiç beklemiyorduk zaten 8 haftalık hamileyken öğrendim. Allahtan umut aslaa kesilmezzzz. Rabbim çok büyük.

Kızlar benımde ilk tüp bebek denememde 9-12 yumurta toplanmıstı yumurtalar cok ıyı vs denmıstı , hamıle kalamadım. Tutmadı ve eşte sorun var , 2. Tüp bebek denememe kadar saglıgıma cok dıkkat ettım kılo verdım belırlı besınlerı tuketmeye ozen gosterdım ama zaman gecmıstı esımın tedavısı surerken 2. Tedavıde 5 yumurta toplandı 2 tane sı 6. Güne gitti embriyo olustu. 2 transfer edıldı suan 1 yasında kızımm var hıc moral bozmayın Allah ısterse verir bol bol ıcınızı ferahlatın eş yanı erkek kaynaklı sorunlar daha zor

Özelden mesaj attım bakabilir misiniz

3-12 arası demişsiniz ya tane anlamında mı? Benim eşimden de adetle sperm çıkıyor şiddetli oligospermi dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…