Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Canim bizim de sorun oligaatnoazospremi 15 20 motil civari cikis olabiliyor. Ilk denemem negatif oldu 2. Icin vitamin dogal takviye falan kullanip gidelim diyoruz. Siz de yaptiniz mi ek bi seyler
hiç bişey kullanmadık canım, doktorda demedi. sadece eşim sperm toplamadan önce keçiboynuzu özü içmişti belki onun bir etkisi olmuştur 3-4 tane çıkıyorken o gün 12 tane çıkmıştı

bisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi
ben cevap vereyim size rapor için bu tarz şartlar var soruna bağlı doktorunuz karar verir bekleme sürenize. Eğer erkek infertilitesi varsa rapor içinde yıl şartı aranmıyor bizim 3 yılımız dolmamıştı

Merhaba Rabbim herkese evlat sahibi eylesin benim 2. De pozitif oldu ama düşük ile sonuçlandı.
3. De ise tek yumurta ikizleri oldu.

Merhaba konuyla alakalı değilde belki bi yorumunuz olur beta 3.4 çıktı adetten olabilir veya hamilelik olabilir dendi sizin yorumunuz nedir?

Sebep çikolata kistleri (ama amh dahil geri kalan herşey normal)

*İlk 2 deneme İzmir tınaztepe hastanesi taze transfer 5.gün embriyosu (ek hiç bir tedavi yok) sonuç kimyasal gebelik

*3.deneme İzmir Medicalpark hastanesi (en kötü tecrübem orda oldu) geçici menapoz tedavisi sonrası histeroskopi ve 3.gün embriyosu taze transfer. Sonuç negatif

*4.deneme irenbe tüp bebek merkezi Dr.Prof.Ümit İnceboz. Önce antioksidan tedavisi, yumurta toplama. Sonra geçici menapoz tedavisi. Daha sonra histeroskopi ve serum tedavisi. Dondurulmuş 3.gün embriyosu, sonuç negatif.

*5.deneme yine irenbede dondurulmuş 3.gün embriyoları ile. Önce geçici menapoz, sonra serum tedavisi ve transfer sonuç pozitif. Çok şükür kızım dünyaya geldi. (Not:son denemede resvaratrol diye bir antioksidan kullandım onun da faydası olduğunu düşünüyorum.)

Ve 1 sene sonra da süpriz şekilde doğal yoldan hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Merhabalar Tek tupte sivi birikmesinden ameliyat oldum. Öncesinde 3 negatif aşilamam oldu. Esimde sperm yetersizligi ve harektizlik vardi. İstanbul fulya bahçeci de, tup bebek yapan arkadaşımın tavsiyesiyle Müstecep kavrutu seçtim. Onun ve arkadaşlarının ve benim ilk denememiz de hamile kaldık. Ben ikiz hamileydim birine 5 ayda veda etmek zorunda kaldim trizomi 18 sebebiyle. 13,14 yumurtam oldu galiba. Geriye 5 şinci güne iki tane kaldi donduruldu. Bir adet sonrasi transfer olmayi istedim. Dondurulmus ve dinlenmis rahimle tutucagina inandim. Kaliteleri ayniydi 4 b veya cydi hatirlamadim şimdi. Bir oglum oldu. Darisi sizlerin isteyenlerin basına

Allaha sukur benim iki tane cocugum var ikiside normal yolla oldu Allahim cocugu olmayan herKeze versin insallah annelik cok farkli bir duygu ama afyondaki doktorlari arastirip paylasirim

Nasil guzel mucize herkese umur olsun

Herkese Merhaba!. Bende tek tüpte sıvı birikmesi vardı eşiminde sperm sayısı oldukça düşüktü.
ilk denemem acıbademdeydi 5aa kalite çift embriyo transferi negatif
Şişli memorial da 3 tane ayrı ayrı transfer negatif
Şişli memorial 1 pozitif
5. Transferimden 17 aylık kızım var
Yazması kolay yaşanan süreç çok zor.
Negatiflere rağmen vazgeçmeyin.
İsteyen herkese dua ederim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…