- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.770
- 698
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Ben kendi adıma değil ablamın adına işaretledim anketi ... 2 asilama 5 tüp bebek denemesi sonrası 6. Tüp denemsinde ikizlere hamile var doğuma az kaldı ..umudu kaybetmeyin hiç bir zaman ...sorun da sebepsiz kısırlık di ..Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
3 çocuğunuz mu oldu maşallah
bisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi
Sgk karşılasın isterseniz var ama istisnaları da var mesela erkeğin sperm azlığı yada kadın yumurta sayımının düşük olması vb gibi. Özelde parayla yaptıracaksanız yok.bisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi
Yok canım o zaman çift embriyo ikizi olurlardı zaten belirtilen dışında bişey yapamazlar rabbim sağlık sıhhat versin güle güle büyütünEvet oluyormuş ben ikiz istemediğim için tek koydurdum ama kısmet böyleymiş , tabi onlar ben tek dediğim halde yanlışlıkla çift filan atmadılarsa :)
Benim de arkadaşımda vardı onunki genetikti o yüzden şaşırdım düşürülüyor olduğuna. 3 kez tüp bebek denediler, sonuncu da 10 embiryosu vardı, hepsi pgt ye takıldı.Kaan Aydosa gittik. İmprly ve teatrio verdi. İki ayda yüzde 8 e düştü. Hasar dusmeyenlerde var. Bizimki mesleki sanırım. Polis olduğu için cihazlara çok maruz kalmış falan dediler. Genelde düşüyor ama... Gece cep telefonu odadan çıkardik. Yuruyus yaptık. Abur cubur herseyi hayatımızdan çıkardık.Gunde iki üç incir, bı iki havuç, haftada bı iki kez nohut yemeği, her gün ısırgan çayı içti falan.. Zordu gercekten
Ah çok üzücü.10 embriyo ne kadar güzel bı sayı halbuki. İns genetiği iyi çıkan olurBenim de arkadaşımda vardı onunki genetikti o yüzden şaşırdım düşürülüyor olduğuna. 3 kez tüp bebek denediler, sonuncu da 10 embiryosu vardı, hepsi pgt ye takıldı.
Rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre versin :)Yok canım o zaman çift embriyo ikizi olurlardı zaten belirtilen dışında bişey yapamazlar rabbim sağlık sıhhat versin güle güle büyütünrabbim hayırlıysa bana da nasip etsin ikiz olsun bir süre tekrar bu strese girmem en azından
Merhaba hayırlı olsun bu glue denilen işlem için ne kadar ödedinizMaslak Acıbadem'de tedavi gördüm. 5.gün 5ab ve 5bb iki dondurulmuş embriyo transfer edildi. Işlem sırasında embriyoların tutunması için embriyo glue diye bir solüsyon kullanıldı. Ilk denemede ikisi de tuttu çok şükür. Şu an 18+2 ikiz kızlara hamileyim.
Ben tek denemede yıprandım üst üste defalarca demeyenlere daha fazla bekletmeden nasip etsin Rabbim.
ankete oy veremedim cünkü 6 defa tüp bebek hep negatif dondurulmuş hiç olmadı hepsi yeniden en baştan 6 tane tüp bebek elde var sıfır dı taki mucizem doğal yoldan gelene kadar .. 9 yıl uğraştan sonra aldım kucağıma oğlumu şimdi 3 yaşında allah şükürler olsun.Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
1050 tl ödemiştim kasım ayındaMerhaba hayırlı olsun bu glue denilen işlem için ne kadar ödediniz
Öyle seçmişlerdi, zar zor 1 sperm buldular, ama işte 10 embiryo da genetik hasarlı çıktı malesef.Ah çok üzücü.10 embriyo ne kadar güzel bı sayı halbuki. İns genetiği iyi çıkan olurAslında testislerden tese ile sperm alınca hasar çok düşük oluyormuş. O şekilde secseler daha iyi olur belkide
Çok şükür ilk denemede tutmuş rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin1050 tl ödemiştim kasım ayında
Inşallah uğraşan bekleyen herkesin tutsunÇok şükür ilk denemede tutmuş rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?