Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Ben kendi adıma değil ablamın adına işaretledim anketi ... 2 asilama 5 tüp bebek denemesi sonrası 6. Tüp denemsinde ikizlere hamile var doğuma az kaldı ..umudu kaybetmeyin hiç bir zaman ...sorun da sebepsiz kısırlık di ..

Bu beş denemede 5. Sinde farklı bir teknik kullanılmisti çok da bilmiyorim ama onda negatif sonuç alınca ümidini yitirmişti ...

Yeni bir doktora geçiş yaptı o doktor ona
"Sen deneyerek hedefine ulasacaksin" demisti

O doktor ile ilk denemede başarılı olundu..darısı isteyen herkesin başına inşallah
6. Deneme taze embriyo ile yapıldı bu arada ..

Maslak Acıbadem'de tedavi gördüm. 5.gün 5ab ve 5bb iki dondurulmuş embriyo transfer edildi. Işlem sırasında embriyoların tutunması için embriyo glue diye bir solüsyon kullanıldı. Ilk denemede ikisi de tuttu çok şükür. Şu an 18+2 ikiz kızlara hamileyim.
Ben tek denemede yıprandım üst üste defalarca demeyenlere daha fazla bekletmeden nasip etsin Rabbim.

Bende bir yil korunmadim olmadi pko vardi asilama oldum tuttu 6 aylik sonlandirildi sonra ilk ayimda hamile kaldm bir 14 aylik oglum var simdi iki aylik hamileyim sükürler olsun insallah herkez icin en iyisi olur

Benim değil ama arkadaşım adına yazayım bildirim gelmiş çok detaylı aklımda kalmadı ama
Bir geninde bozukluk/taşıyıcı olma durumu vardı bu da düşük ve bebekte soruna neden olduğu için pgt ile tüp bebek denediler ilkinde tuttu şuan 4 aylık hamile

bisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi
Sgk karşılasın isterseniz var ama istisnaları da var mesela erkeğin sperm azlığı yada kadın yumurta sayımının düşük olması vb gibi. Özelde parayla yaptıracaksanız yok.

Merhabalar benim de ilk denemem Ankara Zübeyde hanımda olmuştu. 6. haftada düşük yaptım. 1 sene sonra 2. denememi Onur Karabacak da denedik 2 aylık tedavinin sonucunda 3 embriyo oluştu 2 si transfer edildi 1 i tuttu şimdi 3.5 yaşında bir oğlum var çok şükür. Dün de kalan tek embriyom transfer edildi 1. kalite denildi onun da sonucu 20 Mart’ta belli olacak işlemler HRS Hastanesinde oldu. Herkes için hayırlısı olsun Rabbim herkesin emeğinin karşılığı versin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun

Evet oluyormuş ben ikiz istemediğim için tek koydurdum ama kısmet böyleymiş , tabi onlar ben tek dediğim halde yanlışlıkla çift filan atmadılarsa :)
Yok canım o zaman çift embriyo ikizi olurlardı zaten belirtilen dışında bişey yapamazlar rabbim sağlık sıhhat versin güle güle büyütün rabbim hayırlıysa bana da nasip etsin ikiz olsun bir süre tekrar bu strese girmem en azından

Benim de arkadaşımda vardı onunki genetikti o yüzden şaşırdım düşürülüyor olduğuna. 3 kez tüp bebek denediler, sonuncu da 10 embiryosu vardı, hepsi pgt ye takıldı.

Dün ilk transferim oldu.uludag universitesinde.5.gun dondurulmus aa kalitede.sorun sebepsiz kısırlık. Guzel haberi aldigimida yazarım buraya insallah

Benim de arkadaşımda vardı onunki genetikti o yüzden şaşırdım düşürülüyor olduğuna. 3 kez tüp bebek denediler, sonuncu da 10 embiryosu vardı, hepsi pgt ye takıldı.
Ah çok üzücü.10 embriyo ne kadar güzel bı sayı halbuki. İns genetiği iyi çıkan olur Aslında testislerden tese ile sperm alınca hasar çok düşük oluyormuş. O şekilde secseler daha iyi olur belkide

Rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre versin :)

Merhaba hayırlı olsun bu glue denilen işlem için ne kadar ödediniz

ankete oy veremedim cünkü 6 defa tüp bebek hep negatif dondurulmuş hiç olmadı hepsi yeniden en baştan 6 tane tüp bebek elde var sıfır dı taki mucizem doğal yoldan gelene kadar .. 9 yıl uğraştan sonra aldım kucağıma oğlumu şimdi 3 yaşında allah şükürler olsun.
0-ilk gittiğmizde eşmin sperm hiç yoktu varikosel ve beyninde hipofiz bezinde ur vardı ...varikosel amilyat oldu ur için ilaç kullandı 1 sene sonra sperm çıkışı oldu
1- 1 milyon spermle deneme yapıldı 11 yumurta 3 ncü güne kadar geldi 2 tane transfe yapıldı SONUÇ NEGATİF
2-proxed ve bazı takviyelerle eşimin sperm sayısı 12 milyon oldu ama morfolojoi SIFIR ileri hareket yok denecek kadar az 13 yumurta döllendi 3ncü güne zor geldi 2 transfer yapıldı sonuç NEGATİF
3-sperm sayısı BİN e düştü sadece BİN ..yİne 11 yumurta 5 tanesine PGT yapıldı en iyi 2 tane transfer yapıldı sonu NEGATİF

4-5 YİNE AYNI ŞEYLER SONUÇLAR NEGATİF dondurulmuş embiryo hiç yok

6- rahim filmi histereskopi ilaçlar takviyeler vitaminler herşeylerr tamam sperm sayısı 2.milyon 16 yumurta döllendi 5nci güne gelen 3 tane transfer yapıldı SONUÇ NEGATİF

doktorumuz bırakın tedaviyi yıprandınız dedi olmuyorsa zorlamanın anlamı yok dedi ama ben sperm ve yumurta varsa parayı toplayıp yine yapıcam dedim gittik ... ne yaptın derseniz net olarak bilmiyorum galiba hep inandım olacağına hiç vazgeçmedim yumurta takibini hep yaptım o günleri hep değerlendirdim bu arada eşimin beslenmesine dikkat ettim aldığı ilaç ve takviyelere hep devam etti ..incir yedik falan keçiboynuzu pekmezi vs klasik bitkisel tedavilere hep devam ettik

6ncı tüp bebeği yaptığımızdan sadece 3 ay sonra doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim doğurupta kucağıma alana kadar inanmakta zorluk çektim :) :)
allah olmayanlara da nasip etsin .

Son düzenleme:
Öyle seçmişlerdi, zar zor 1 sperm buldular, ama işte 10 embiryo da genetik hasarlı çıktı malesef.

3 Klomen 1'i çatlatma iğnesiz. 3 Femera yine 1'i çatlatma iğnesiz 6 kez ilaç tedavisi oldum. 2 aşılama oldum. 2.aşılamada Ohss ile şiştim buna rağmen ortalama 20 yumurta ile aşılama yapıldı.
Buz gibi polikistik overim. Lh'ım 24 civarı hep. Amh'ım 14
İlk tüp bebek 4aa tek dondurulmuş embriyo transferi Medical Park Karadeniz Hasan Tahsin Sanisoğlu - Kimyasal Gebelik
İkinci transferde kalite için biri 10 üzerinden 9 diğeri 8 dedi hocam asını besini karıştırmadı.( Kendisini aşırı seviyorum gereksiz bilgiyle doldurup insanı strese sokmaz hiç. İyi ise iyi der geçer. Buda dip not olsun gitmek isteyen olursa)
2 embriyo transferiyle şuan 12+4 günlük cinsiyetleri henüz belli olmayan ikizlerime hamileyim. Hala dondurulmuş 3 embriyom var.
Toplamada 27 adet toplandı. 7 tanesi iyi kalitede 5.günde donduruldu. İlkinde 2 Adet çözdürülüp 1 adet transfer edildi. 2.sinde 2 Adet çözdürülüp 2side transfer edildi. Rabbim nasip etti inşallah tamamını erdirir.

İsteyen herkese Rabbim tez vakitte uğraştırmadan nasip etsin inşallah Benden bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…