- 3 Şubat 2020
- 231
- 144
- 53
- 31
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Antalya Tonguç Gündüz, 5.gün embriyosu, 5 taneydi Pgt/ngs yaptirdigimiz için dondurulmuştu. 1 tane sağlıklı embriyo transferiyle hamile kaldim. Bu arada ilk denememdi.Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
Amin inşallah , en önemlisi o :)Masallah bu bir mucize Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
Hasarı nasıl düşürdünüz? Genetik bir şey değil mi?Doktorum Acıbadem Nicel Taşdemir. Sebepsiz kısırlık ama esimde DNA hasarı yüzde 90 lardaydi. Hasarı düşürüp tedaviye başladık.Mikrociple sperm seçildi. İlk denemede 3ab ve embriyo comp denilen düşük kalite embriyo konuldu kimyasal gebelik oldu. İkinci denememde 3bb ve K1 denilen iyi ve orta kalite dedikleri iki embriyo koydular. Pozitif sonucu aldım. Kalp atışı için gidicem umarım sıkıntı olmaz. Değerim biraz yüksek ikizde olabilir deniyorKalite işine takılmayin ilki daha kaliteliydi ama tutmadı. 5.gune giden genetigi iyi embriyo tutar
Merhaba Adana başkent tüp bebek merkezinde raporlu yaptrdim. Dr'um Pinar çağlar Aytaç 'tı. 12 yumurta toplanıp 2 embriyo 5AA oluştu biri transfer edildi diğeri donduruldu. Şuan 5. Ayimizdayiz bir oğlum olcak inşallahArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
3 çocuğunuz mu oldu maşallah1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif
Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
Canım keşke pozitif görseydim de yapabilseydim oylamayı. 4 denemem var malesef negatif. 5. Deneme için hazırlanıyorum. 3 tanesi adana başkent 1 tanesi İstanbul bahçeci umut şimdiki deneme de Adana Bülent haydardedeoğlunda olacak. Umarım bende pozitif görür 5.deneme de oldu diye oylarımArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
bisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif
Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
Maşallah ben bunu çok merak ediyordum tek embriyo ikiz olma olasılığı var mı diye bölünmez diye düşünmüştüm darısı başıma hayırlısıyla sağlıkla inşallahİki kez normal gebeliğim oldu ama kalp atışı durması ve boş gebelikten kürtaj oldum. Doktorumun normal yolla denemeye devam et demesine rağmen biz yaştan dolayı denemek istedik ilk deneme 3. gün ve tek embriyo ile tek yumurta ikizlere hamileyim . allah isteyen herkese benim gibi tek seferde versin inşallah :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bize de söylersem biz de çekeriz canım tesbihi hangi duaValla benim ilkte pozitif cıktı doktorlarımda çok umutluydu zaten tek embriyo yaptık yumurta alındıktan 2 gün sonra transfer yaptılar 4 tane embriyo 5 gün kadar beklettiler sadece 1 tanesi yaşadı diğerleri sagliksizdi onuda dondurduk nolur nolmaz diye ama çok şükür tuttu inşallah size ve isteyen herkese nasip olur çok dua edin ben çok dua ettim hala da ediyorum bi dua var tesbih cekiyosun istediğin her şey kabul oluyo onu okuyup tesbih çekiyorum tüp bebek tutsun diye şuan bitmek üzere sonra da sağlıklı bebeğim olsun diye çekicem inşallah:)
Kaan Aydosa gittik. İmprly ve teatrio verdi. İki ayda yüzde 8 e düştü. Hasar dusmeyenlerde var. Bizimki mesleki sanırım. Polis olduğu için cihazlara çok maruz kalmış falan dediler. Genelde düşüyor ama... Gece cep telefonu odadan çıkardik. Yuruyus yaptık. Abur cubur herseyi hayatımızdan çıkardık.Gunde iki üç incir, bı iki havuç, haftada bı iki kez nohut yemeği, her gün ısırgan çayı içti falan.. Zordu gercektenHasarı nasıl düşürdünüz? Genetik bir şey değil mi?
Önce ne için okumak istediginizi niyet edeceksiniz sonrada 4444 kere bu dua okunacak 1 günde değil tabi ne zamana kadar okuyabilirseniz artık abdestli olmanıza gerek yok ama başınız kapalı olsa güzel olurHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bize de söylersem biz de çekeriz canım tesbihi hangi dua
Evet oluyormuş ben ikiz istemediğim için tek koydurdum ama kısmet böyleymiş , tabi onlar ben tek dediğim halde yanlışlıkla çift filan atmadılarsa :)Maşallah ben bunu çok merak ediyordum tek embriyo ikiz olma olasılığı var mı diye bölünmez diye düşünmüştüm darısı başıma hayırlısıyla sağlıkla inşallahdeblette yaptıracağım için yaştan dolayı çift koymuyorlar
sağlıkla doğsunlar, maşallahEvet oluyormuş ben ikiz istemediğim için tek koydurdum ama kısmet böyleymiş , tabi onlar ben tek dediğim halde yanlışlıkla çift filan atmadılarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?