Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden
umarım boş kalmaz burası
ankete oy veremedim cünkü 6 defa tüp bebek hep negatif dondurulmuş hiç olmadı hepsi yeniden en baştan 6 tane tüp bebek elde var sıfır dı taki mucizem doğal yoldan gelene kadar .. 9 yıl uğraştan sonra aldım kucağıma oğlumu şimdi 3 yaşında allah şükürler olsun.
0-ilk gittiğmizde eşmin sperm hiç yoktu varikosel ve beyninde hipofiz bezinde ur vardı ...varikosel amilyat oldu ur için ilaç kullandı 1 sene sonra sperm çıkışı oldu
1- 1 milyon spermle deneme yapıldı 11 yumurta 3 ncü güne kadar geldi 2 tane transfe yapıldı SONUÇ NEGATİF
2-proxed ve bazı takviyelerle eşimin sperm sayısı 12 milyon oldu ama morfolojoi SIFIR ileri hareket yok denecek kadar az 13 yumurta döllendi 3ncü güne zor geldi 2 transfer yapıldı sonuç NEGATİF
3-sperm sayısı BİN e düştü sadece BİN ..yİne 11 yumurta 5 tanesine PGT yapıldı en iyi 2 tane transfer yapıldı sonu NEGATİF
4-5 YİNE AYNI ŞEYLER SONUÇLAR NEGATİF dondurulmuş embiryo hiç yok
6- rahim filmi histereskopi ilaçlar takviyeler vitaminler herşeylerr tamam sperm sayısı 2.milyon 16 yumurta döllendi 5nci güne gelen 3 tane transfer yapıldı SONUÇ NEGATİF
doktorumuz bırakın tedaviyi yıprandınız dedi olmuyorsa zorlamanın anlamı yok dedi ama ben sperm ve yumurta varsa parayı toplayıp yine yapıcam dedim gittik ... ne yaptın derseniz net olarak bilmiyorum galiba hep inandım olacağına hiç vazgeçmedim yumurta takibini hep yaptım o günleri hep değerlendirdim bu arada eşimin beslenmesine dikkat ettim aldığı ilaç ve takviyelere hep devam etti ..incir yedik falan keçiboynuzu pekmezi vs klasik bitkisel tedavilere hep devam ettik
6ncı tüp bebeği yaptığımızdan sadece 3 ay sonra doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim doğurupta kucağıma alana kadar inanmakta zorluk çektim :) :)
allah olmayanlara da nasip etsin .