- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Maşallah nerede tedavi oldunuz ogrenebilirmiyim bende 42 yasindayim42 yaşındayım 3 çocuğum var.ikinci evliliğimi yaptım eşimin çocuğu olmadığı için çocuk sahibi olmak istedi yaşımdan dolayı rezerv azligim vardı.tup bebek önerdi doktorum ilk denemem 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.17 Şubat'ta 1 marttta beta HCG 931 çıktı 3 Mart'ta keseyi gördük .17 Mart'ta kalp atışını dinlemek için randevumuz var umut olsun sizlerede benim bu yaşta olduysa sizin de olur.Allahin izniyle
Ne zaman yaptırdınız. Gata da direk tüp bebek için başvuruluyor mu2 aşılama 2 tüp bebek. 2.aşılama pozitifti düşük yaptım. İlk tüp bebek tutmadı 2.tuttu şu an içeride uyuyor
İlki taze transferdi 5.gün embriyosu. Oğlum dondurulmuş transfer 5.gün embriyosu.
Bütün tedavi sürecim Ankara Gatada geçti. Prof Dr. Seyit Temel Ceyhan ve ekibi. Hepsinden Allah razı olsun.
Yeditepe hastanesi prof.dr Erkut attar da tedavi oldumMaşallah nerede tedavi oldunuz ogrenebilirmiyim bende 42 yasindayim
Teşekkür ederim Allah tamamina erdirsinYeditepe hastanesi prof.dr Erkut attar da tedavi oldum
Ay bende merak ettim gata yapıyor mu hemenNe zaman yaptırdınız. Gata da direk tüp bebek için başvuruluyor mu
MERHABALAR BİZİM SÜRECİMİZ 2 YIL SÜRDÜ ERKEK FAKTÖR İZMİR TEPECİK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ TEDAVİYE YARDIMCI ÜREME MERKEZİNDE PROF DR AHMET DEMİR İLE 3 DENEME YAŞADIK İLK TEDAVİMİZDEN EMBRİYOMUZ OLUŞMADI 2. TEDAVİDE HAMİLE KALDIM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE MUCİZEMİZ 2. GÜN EMBRİYOSU 3. DENEMEDE TUTUNDU 11 HAFTALIK GEBEYİM HERŞEY YOLUNDA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SAĞLIKLA İNŞALLAHArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
Merhaba , bu sürece ilk gireceğimiz zaman inanılmaz korkuyordum , çünkü hep bahsedilen çok zor ,bir sürü iğneler vs. ,belki de tek seferde hamile kalmamdan dolayı ben hiç zorlanmadım . Maddi güç olarak sorun yoksa bence hiç zor değil . 15 günde her şey olup bitmişti. Sadece en zor kısmı yumurta toplandıktan sonra bir kaç gün ağrı o, hiç korkmayın , rabbim gönlünüze göre versin :)Merhabalar
Bende 23 yaşındaym. Eşim 32 tüp bebek yaptırmadık ama erkek infertilitesi sorunumuz, sayı aşağı yukarı 12 milyon.
Bende bi sorun varmı bilmiyorm açıkçası sol Yumurtalıkta 3 cm kistim var, ama dr zararsız demişti. Bide endo 5 cm idi. Yani rahim duvarım brz ince. Iyi bi dr gorunmedm hiç esimdeki sorundan dolayı ona yoneldik hep.
Bizde simdi olmasa da ileride tüp bebek istiyoruz, süreci çok zor mu açıkçası ben çok korkuyorm yıpratıci bi süreç mi diye.
Yoksa simdi ye çoktan yapalım demiştim belki de, 1 buçuk yıllık evliyim
Süreci anlaatabilir misiniz
İlkini 2019 Eylül 2.yi 2020 ocakta yaptırdım. 2 aşılama yapıldıysa kurula girip tüp bebek için rapor çıkarabilirsiniz.Ne zaman yaptırdınız. Gata da direk tüp bebek için başvuruluyor mu
Al benden de okadarNe güzel pozitifi görenler maşaallah ben ankete katılamayacağım hiç pozitifi görmedim
TeşekkürleeerMerhaba , bu sürece ilk gireceğimiz zaman inanılmaz korkuyordum , çünkü hep bahsedilen çok zor ,bir sürü iğneler vs. ,belki de tek seferde hamile kalmamdan dolayı ben hiç zorlanmadım . Maddi güç olarak sorun yoksa bence hiç zor değil . 15 günde her şey olup bitmişti. Sadece en zor kısmı yumurta toplandıktan sonra bir kaç gün ağrı o, hiç korkmayın , rabbim gönlünüze göre versin :)
Allah büyük canım. Ben nasipse 5.tedavime başlayacağım. Allahim hepimizin yardımcısı olsun inşaallahAl benden de okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?