- 21 Aralık 2014
- 8.996
- 28.623
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Yaptign icin tesekkurler..Gmelan:+
Melekkiz:+
Zayifolacam:
Mavmav
Tatlibikiz:
Mascara:+
14.01.2015
Yaptign icin tesekkurler..
Bugun nasilsin
Cok tesekkur ederim canm benm :)Babannemlerden baktım geç geleceğim orada yaptım. Direkt nete girip artıyı koydum
Çok teşekkürler, iyiyim sana da çok geçmiş olsun tatlıkızz:)
Ayaklarina saglik canm benmAz once yaptim canim bu ara yogunluktan foruma giremiyorum ama spora dlyete dikkat etmeye calisiyorum
Saglik olsun ablam ne diyimGmelan:+
Melekkiz:+
Zayifolacam:-
Mavmav
Tatlibikiz:
Mascara:+
14.01.2015
Gunaydin kizlar
Takimin incelme motivasyonu dustu mi bana mi oyle geliyo
Takim acildigindan beri col aktif olamiyorum farkindayim final haftamda takimi actim simdi ameliyat oldum ama elimden geldigince burdayim sizinle olmaya calisiyorum
Sizi boyle isteksiz gorunce ben cok uzuluyorum
ablam ya kimsenin kilosuna bisey dedigm yokki hepiniz beni terk edip gitceksiniz diye uzuldumcanım ben istekliyim de ev kalabalıktı yapamadımkendini kötü hissetme, takımımız genelde gençlerden oluşuyor ve sınav vs. derken kimsenin pek vakti olmuyor sanırım , bide kilo olarak hepiniz çıtırsınız, onun rahatlığıda var tabiii
Ayaklarna saglk canmGmelan:+
Melekkiz:
Zayifolacam:
Mavmav
Tatlibikiz:
Mascara:
15.01.2015
Ben artımi alayimmmm.
Ayyyy icim gitti yaaaa
Birde bana sor.. birazdan kalkıp yapacağım tekrar gaza geldimAyyyy icim gitti yaaaa
Ben yapamiyorum cenemin agrisindanBirde bana sor.. birazdan kalkıp yapacağım tekrar gaza geldim
Ben yapamiyorum cenemin agrisindansporu cekemem hic ama bu gacılar pek guzelmisss
Biz onunla ozelden devam ediyoruz buraya biraz gec kaldigi icin ama hic yazmiyorCatlakB vardı o nerelerde ya ? Spora başlayacağım diyordu yok oldu.