jillian michaels2.grup

Zayifolacam
Melekkiz
Mascara
Mavmav uzmeyin beni )))

Canım sıkıntılı geçiyor bugünlerim.Cumartesi önemli bir sınavım var ders çalışıyordum sürekli.Maalesef dün kızkardeşimin karnında bebeği öldü kürtaj yapıldı onun üzüntüsü var bende.Eşimde bugün izinli olunca hasta ziyaretlerine çıktık.Sporu geç de olsa yaptım biraz önce.
Herkese iyi geceler...

Aaa.. Bitanem cok gecmis olur ne denir bilemedim ki Allah sana kardesine babasina sabir versin.. İnsallah tekrar saglikla hamile kalir kucagina alir..
Sporunu yaptigin icin tesekkur ederim canm benim

Aaa.. Bitanem cok gecmis olur ne denir bilemedim ki Allah sana kardesine babasina sabir versin.. İnsallah tekrar saglikla hamile kalir kucagina alir..
Sporunu yaptigin icin tesekkur ederim canm benim

Sağol canım Allah razı olsun

2 aydır diyetteyim eşime tek soru bile sormadım zayıfladım mı diye.İki gündür iltifat üstüne iltifat çok zayıfladın inceldin deyip duruyor demekki jillianın etkisi ; )

[QUOTE="melekkiz_, post: 38898292, member: 623gun]Sağol canım Allah razı olsun

2 aydır diyetteyim eşime tek soru bile sormadım zayıfladım mı diye.İki gündür iltifat üstüne iltifat çok zayıfladın inceldin deyip duruyor demekki jillianın etkisi ; )[/QUOTE]
Mutlaka zayiflayip incelmissimdir canim
Pazar gunu bi topik acicaz herkes eski olcusunu yeni olcusunu ve farki yazicak ben de hesaplayip takimimin yuzdesini sunucam bakalim kacinci olucaz :)

Melekkiz, çok geçmiş olsun. Allah zihin açıklığı versin bütün sınavlarında başarılar dilerim.
Annemin yıllar yıllar önce en samimi arkadaşı zehirlenerek öldü. Sebebi ise karnındaki bebek çoktan ölmüş ama geç farkettikleri için zehirlenmiş. Allah ablanı kurtarmış, dua edin kader yazar sizler oynarsınız. Üzülerek harcamayın zamanınızı moralinizi yüksek tutun.
Çok geçmiş olsun tekrar, en kısa zamanda iyileşir.

kızlar gunaydınnnn
bugun 7. takımdan mezun oluyorummm
oncesı sonrası fotolarımı buraya da koyuyım

1.agustos ayinin sonu. 2.si bu sabah
Yanlz karnimin fotografi bir ay oncesine kadar ikincisi de bu sabah:))

Tatlibikizz ben bugünluk eksimi alayım. Yapamadim daha doğrusu yapamıyorum. Aşağı mahalle kan golü agridan 1 gün boyunca ara vereceğim. Pazar telafi ederim artık.

Tatlibikizz ben bugünluk eksimi alayım. Yapamadim daha doğrusu yapamıyorum. Aşağı mahalle kan golü agridan 1 gün boyunca ara vereceğim. Pazar telafi ederim artık.
ıkı defa okudum kız anlamak için
majezik iç tatlim ilerleyen saatlerde biraz kanaman olsun sonra iç

ıkı defa okudum kız anlamak için
majezik iç tatlim ilerleyen saatlerde biraz kanaman olsun sonra iç
Çok şiddetli oluyor benim öyle böyle değil. Kafami duvarlara vuruyorum. Kanama olunca dayanamiyorum o yüzden direkt içtim. Şu anda ağrı yok şükür. :) squat yapıyor musun ya Toto yok gibi sende kiz

Çok şiddetli oluyor benim öyle böyle değil. Kafami duvarlara vuruyorum. Kanama olunca dayanamiyorum o yüzden direkt içtim. Şu anda ağrı yok şükür. :) squat yapıyor musun ya Toto yok gibi sende kiz
arada bı yapıyorum kuzum yaa

Veririz veririz isimiz ne :)
Sen inceldigini hissediyomusun bitanem pazar olcum var

Genel olarak incelme ve kilo verme gibi sorunum yok hepsi ideal sıkılaşmak istiyordum. Sıkılaşayim derken bel bölgem ipe döndü jillian sayesinde
bacaklarim inceydi ben düz fizik sevmediğim için squat sayesinde fit yaptım. Before after yapacağım bakalim

Senden guzel seyler bekliyorum canm zaten guzeldin iyce guzel olursunnn

bugünü de atlattım çok şükür

artıı mari winsoru da :) (basen için yapıyorum faydası olur umarım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…