- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Zayifolacam
Melekkiz
Mascara
Mavmav uzmeyin beni)))
Aaa.. Bitanem cok gecmis olur ne denir bilemedim ki Allah sana kardesine babasina sabir versin.. İnsallah tekrar saglikla hamile kalir kucagina alir..Canım sıkıntılı geçiyor bugünlerim.Cumartesi önemli bir sınavım var ders çalışıyordum sürekli.Maalesef dün kızkardeşimin karnında bebeği öldü kürtaj yapıldıonun üzüntüsü var bende.Eşimde bugün izinli olunca hasta ziyaretlerine çıktık.Sporu geç de olsa yaptım biraz önce.
Herkese iyi geceler...
Aaa.. Bitanem cok gecmis olur ne denir bilemedim ki Allah sana kardesine babasina sabir versin.. İnsallah tekrar saglikla hamile kalir kucagina alir..
Sporunu yaptigin icin tesekkur ederim canm benim
Canım sıkıntılı geçiyor bugünlerim.Cumartesi önemli bir sınavım var ders çalışıyordum sürekli.Maalesef dün kızkardeşimin karnında bebeği öldü kürtaj yapıldıonun üzüntüsü var bende.Eşimde bugün izinli olunca hasta ziyaretlerine çıktık.Sporu geç de olsa yaptım biraz önce.
Herkese iyi geceler...
ıkı defa okudum kız anlamak içinTatlibikizz ben bugünluk eksimi alayım. Yapamadim daha doğrusu yapamıyorum. Aşağı mahalle kan golü agridan 1 gün boyunca ara vereceğim. Pazar telafi ederim artık.
Çok şiddetli oluyor benim öyle böyle değil. Kafami duvarlara vuruyorum. Kanama olunca dayanamiyorum o yüzden direkt içtim. Şu anda ağrı yok şükür. :) squat yapıyor musun ya Toto yok gibi sende kizıkı defa okudum kız anlamak için
majezik iç tatlim ilerleyen saatlerde biraz kanaman olsun sonra iç
arada bı yapıyorum kuzum yaaÇok şiddetli oluyor benim öyle böyle değil. Kafami duvarlara vuruyorum. Kanama olunca dayanamiyorum o yüzden direkt içtim. Şu anda ağrı yok şükür. :) squat yapıyor musun ya Toto yok gibi sende kiz
arada bı yapıyorum kuzum yaa
Veririz veririz isimiz ne :)Arada da olsa azıcık ön bacak kendini belli etmiş.tabii arkaya biraz ayları vermek gerekecek.
Veririz veririz isimiz ne :)
Sen inceldigini hissediyomusun bitanem pazar olcum var
Senden guzel seyler bekliyorum canm zaten guzeldin iyce guzel olursunnnGenel olarak incelme ve kilo verme gibi sorunum yok hepsi ideal sıkılaşmak istiyordum. Sıkılaşayim derken bel bölgem ipe döndü jillian sayesinde
bacaklarim inceydi ben düz fizik sevmediğim için squat sayesinde fit yaptım. Before after yapacağım bakalim
OLur olur canm o kadin cok iyi calistirtiyorbugünü de atlattım çok şükür
artıı mari winsoru da :) (basen için yapıyorum faydası olur umarım)