- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Ayaklarina saglik tatlimmavsagli post: 38917006 .!.:Canim eve ge ldim simdi spora gidiyorum artimi atabilirsin yapip donce m
Tamam canm ama verdigim linke olculerini bildirirsen sevinirim eski yeni ve fark seklindeTatlıbikiz canım ben level 2'yi tamamlamadan bitireceğim. Çünkü farkettim ki kilo veriyorum. 2 kilo vermişim ve bel bölgem ip gibi oldu sıkilasayim derken. Ama aranızdan ayrılmayacagim. Diğer sporlarima devam edip burada sorulara yardimci olmak isterim.
Daha olcmemislerdirTatlikiz ben bildigin yatalağim hastayim. Ölçümleri pc ye kaybetmiştim girer girmez hemen yazacağım da linke de kimse yazmamis herhangi gruplardan hayırdır inşallah ?
Tamamdir o zaman. Senin durumlar nasıl bakalım güzellik. Incelme var mi ?Daha olcmemislerdir
Sen eski olcunu de yeni olcunu de bi de hepsinin farkini yaz oraya yani orda yazilanlari yaparsin iste
Yarin yazar tum takimlar zaten
Sabah olcucem simdi mideye biseyler girdj ya aksama kadar bakalim sabah gorucezzTamamdir o zaman. Senin durumlar nasıl bakalım güzellik. Incelme var mi ?
Sabah olcucem simdi mideye biseyler girdj ya aksama kadar bakalim sabah gorucezz
Bende bundan sikayetciym ben neyi yanlis yaptim? Utanmasam agliycam yaVallaha benimde girdi hatta şu an kahve içiyorum ama yok bel gitmis. Bu hareket zayıflatiyor gerçekten ya annemin dalga konusu oldum. Bakıyorum da kimsecikler yok topic ölü gibi :/
Bende bundan sikayetciym ben neyi yanlis yaptim? Utanmasam agliycam ya
Neyse....Sakin ol canım. Internete giremiyorlarsa anlaşılan çok Meşguldurler. Birde çıkan arkadaşlarimiz oldu onlarada anlayış göstermek gerek.
Benim aklım senin fiziği nde kaldı ya.. özelliklede göbek. Mekik çekiyor musun ?
Ayaklarina saglik')Canım ben yaptım duşa girmeden de yazayım dedim unutuyorum sonra
Ayaklarna saglik')Canım ben yaptım duşa girmeden de yazayım dedim unutuyorum sonra