jillian michaels2.grup

Kizlar bu topige girip eski olcunlerinizi yeni olcumlerinizi ve her bir olcumunuzun arasindaki farki yaziyorsunuz orada sohbet yapilmiycak sadece olcum bildirimi olucak

Tatlıbikiz canım ben level 2'yi tamamlamadan bitireceğim. Çünkü farkettim ki kilo veriyorum. 2 kilo vermişim ve bel bölgem ip gibi oldu sıkilasayim derken. Ama aranızdan ayrılmayacagim. Diğer sporlarima devam edip burada sorulara yardimci olmak isterim.

Tamam canm ama verdigim linke olculerini bildirirsen sevinirim eski yeni ve fark seklinde

Kizlar suraya gelin ya size gercekten cok kirginim kim devam edebilcekse yazsin bana.

Tatlikiz ben bildigin yatalağim hastayim. Ölçümleri pc ye kaybetmiştim girer girmez hemen yazacağım da linke de kimse yazmamis herhangi gruplardan hayırdır inşallah ?

Tatlikiz ben bildigin yatalağim hastayim. Ölçümleri pc ye kaybetmiştim girer girmez hemen yazacağım da linke de kimse yazmamis herhangi gruplardan hayırdır inşallah ?
Daha olcmemislerdir
Sen eski olcunu de yeni olcunu de bi de hepsinin farkini yaz oraya yani orda yazilanlari yaparsin iste
Yarin yazar tum takimlar zaten

Sabah olcucem simdi mideye biseyler girdj ya aksama kadar bakalim sabah gorucezz

Vallaha benimde girdi hatta şu an kahve içiyorum ama yok bel gitmis. Bu hareket zayıflatiyor gerçekten ya annemin dalga konusu oldum. Bakıyorum da kimsecikler yok topic ölü gibi :/

Vallaha benimde girdi hatta şu an kahve içiyorum ama yok bel gitmis. Bu hareket zayıflatiyor gerçekten ya annemin dalga konusu oldum. Bakıyorum da kimsecikler yok topic ölü gibi :/
Bende bundan sikayetciym ben neyi yanlis yaptim? Utanmasam agliycam ya

Bende bundan sikayetciym ben neyi yanlis yaptim? Utanmasam agliycam ya

Sakin ol canım. Internete giremiyorlarsa anlaşılan çok Meşguldurler. Birde çıkan arkadaşlarimiz oldu onlarada anlayış göstermek gerek.
Benim aklım senin fiziği nde kaldı ya.. özelliklede göbek. Mekik çekiyor musun ?

Neyse....
Evet canim mekik calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…