jillian michaels2.grup

Ooo ac karnina farkeder o hem 10gunde kim cok fazla incelmis biz sadece gormek amacli olcucez bir ayin sonunda da illaki incelme olucak

olacak tabiki, :) iyi geceler canım, yarına güzel haberlerini beklerim, inşiallah acımadan ameliyatını olursun, Şimdiden geçmiş olsun...:KK68::KK15:

Balım sınavlarımdan dolayi çok aksatmaya başladım interneti. Pek giremiyorum. Sinavlar biter bitmez ilk işim topik açmak olacak.

Ben hala devam ediyorum tatlikizz bugün 8/10 bitmiştir. Alayım artıları bakalım. Bu arada nasıl bir yarışma olacak diğer gruplarla beraber mi ???

Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum topiği :)

Sınavı olan herkese de başarılarr. :nazar:

Ben son derece Vejeteryanım. Kolay kolay et yiyemem. Özelliklede tavuk kokusu hissetsem anında bayılırım. Akşamları sık sık sebze yemekleri tüketirim. Pırasa ve ıspanak hastasıyım. Fakat artık sağlığım açısından son 1 yil yavaş yavaş et tüketmeye başladım. Aşırı yağlı yağlı etler değil haşlanmış ve buğulama tercih ediyorum. Kızartma ürünleri hiç yemem.

Spor %30 önemliyse beslenme %70 önemlidir.
Tatlımdan hiç bir zaman kesilmedim. Bünyem tatlı istediğinde kesinlikle yiyorum. Hepsinden önemlisi; ara öğünler hiç yemiyorum.
Sabah kahvaltısı
Öğle yemeği
Aksam yemegi başka yemem.

Tatlikizz, soruma cevap alamadım canım. Yarışma varmış diğer gruplarla mi?

Ben son derece Vejeteryanım. Kolay kolay et yiyemem. Özelliklede tavuk kokusu hissetsem anında bayılırım. Akşamları sık sık sebze yemekleri tüketirim. Pırasa ve ıspanak hastasıyım. Fakat artık sağlığım açısından son 1 yil yavaş yavaş et tüketmeye başladım. Aşırı yağlı yağlı etler değil haşlanmış ve buğulama tercih ediyorum. Kızartma ürünleri hiç yemem.

Spor %30 önemliyse beslenme %70 önemlidir.
Tatlımdan hiç bir zaman kesilmedim. Bünyem tatlı istediğinde kesinlikle yiyorum. Hepsinden önemlisi; ara öğünler hiç yemiyorum.
Sabah kahvaltısı
Öğle yemeği
Aksam yemegi başka yemem.

Tatlikizz, soruma cevap alamadım canım. Yarışma varmış diğer gruplarla mi?
Evet canm hangi takim ne kadar incelmis.. Onu yaristiricaz :) sence de guzel olmaz mj??
Bu arada et tuket mutlaka canm sebze cok saglikli ama et de gerekli vucuda.. İapanak pirasa kereviz bende bayilirm ama et olmazsa olmazimdir

Gmelan:
Melekkiz:+
Zayifolacam:
Mavmav
Tatlibikiz:
Mascara:
14.01.2015

Tatlibikiz ameliyatını oldunmu canım?

Kizlar hado yapin sporlarinizi mavmav zayifolacam gmelan nerdesinizzzz
Ben bugun yapamam bu agriyla :KK43:

20lik gomulu dis ameliyati tatlim.. Saol :KK43:
bende oldum onu ya okullar açılmadan
1 ayda 3 tane birden çektirdim :KK70: bağımlılık yaptı. bir tane daha var çektirsem mi diye düşünüyorum sorun çıkarmıyor ama :KK70:
mazoşist miyim neyim o ağrısı falan hoşuma gidiyordu :KK53:

bende oldum onu ya okullar açılmadan
1 ayda 3 tane birden çektirdim :KK70: bağımlılık yaptı. bir tane daha var çektirsem mi diye düşünüyorum sorun çıkarmıyor ama :KK70:
mazoşist miyim neyim o ağrısı falan hoşuma gidiyordu :KK53:
Kiz neyi hosuna gidiyo beynim zonkluyo burda:KK53::KK53: ne kullaniyosan o an bana da ver:KK48::KK48:

X