- 5 Eylül 2014
- 470
- 1.324
- 31
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Gunaydin tatlim benimGünaydın fıstıklarrrDün sınavım vardı bittikten sonra annemlere geçtim ve sporumu yaptım annem aman boşver bigünde bişey olmaz dese de yooo dedim içimden yarın bildirim günü :)
şimdi diğer topiğe uçuyorumbakalım ne kadar incelmişim ya ada incelmişmiyim :)
Yok canm niye gonul koyuym biraz kirildigim dogru ama :)Kuzum ben sporu bıraktım ama topiği bırakmamıştım, bir sonraki grupta olmak istiyorum çünkü. Lakin cumadan buyana daha yeni girebiliyorum nete. Gönül koymayın.
Giremeyeceğimi bilseydim haber verirdim zaten ama ani gelişti maalesef. :) Yalnız devam eden arkadaşlardan da ses çıkmamış, iyi ya da kötü bir şey söyleseler iyi olurdu sanki.Yok canm niye gonul koyuym biraz kirildigim dogru ama :)
Var tabiii:)))kuzum senin spor topiğin mi vartatlibikiz
Zaten cok az kisi kaldk canm..Giremeyeceğimi bilseydim haber verirdim zaten ama ani gelişti maalesef. :) Yalnız devam eden arkadaşlardan da ses çıkmamış, iyi ya da kötü bir şey söyleseler iyi olurdu sanki.
Böyle olacağını bilsem zorlar kendimi devam ederdim bir şekilde valla. Neyse bir sonraki gruba artık. :) sen de sıkma canını olur mu? :*Zaten cok az kisi kaldk canm..
Tesekkur ederm masmavi:)Ezgicim. Tatlım.
Bunu bi başarısızlık olarak algılama ve kişiselleştirme bence. Sen elinden geleni yaptın ve oldukça da aktiftin zaten. Kırılma çok üzülürüm yoksa. Ayrıca, mezun olmuşsun. Tebrik ederim. Fotoğrafların da harika!
İnsallah skmam canimi :))Böyle olacağını bilsem zorlar kendimi devam ederdim bir şekilde valla. Neyse bir sonraki gruba artık. :) sen de sıkma canını olur mu? :*
Nasıl kendini daha iyi hissedeceksen öyle yap :)Tesekkur ederm masmavi:)
Zaten cok az kalindi guruplara dagitabilirim blmiyorum..
Finallerin nasil gecti ?
Uzaktan egitim inkilabin butune giricem bi final tarihini kacirmistim cunkuNasıl kendini daha iyi hissedeceksen öyle yap :)
Finallerim genel olarak fena değildi, ama bir tanesini büte bıraktım.
Senin bütün sınavların açıklandı mı? Var mı kalan dersin?
Ortalaman fena değil, bütüne gireceğin dersle yükselir inşAllah biraz canım.Uzaktan egitim inkilabin butune giricem bi final tarihini kacirmistim cunku
Onun disinda transkribim 2.46 geldi
Senin aciklandimi hepsi?
Oo iyi baslamis digerleri de iyi gelir insallah canimOrtalaman fena değil, bütüne gireceğin dersle yükselir inşAllah biraz canım.
Benim sadece iki tanesi açıklandı; biri 100 (Klinik Psikoloji) diğeri 96 (Grup Terapisi) :) Bakalım diğerleri nasıl olacak...
Var tabiii:)))
Her zaman beklerim canm.benmmhayırlı olsun şu kız biraz daha büyüsün de bende geleyim