- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Ooo ac karnina farkeder o hem 10gunde kim cok fazla incelmis biz sadece gormek amacli olcucez bir ayin sonunda da illaki incelme olucak
Tesekkur ederim ablam yazicam mutlaka burasi hayatimin bi parcasi oldu :)olacak tabiki, :) iyi geceler canım, yarına güzel haberlerini beklerim, inşiallah acımadan ameliyatını olursun, Şimdiden geçmiş olsun...
Balım sınavlarımdan dolayi çok aksatmaya başladım interneti. Pek giremiyorum. Sinavlar biter bitmez ilk işim topik açmak olacak.
Ben hala devam ediyorum tatlikizz bugün 8/10 bitmiştir. Alayım artıları bakalım. Bu arada nasıl bir yarışma olacak diğer gruplarla beraber mi ???
Evet canm hangi takim ne kadar incelmis.. Onu yaristiricaz :) sence de guzel olmaz mj??Ben son derece Vejeteryanım. Kolay kolay et yiyemem. Özelliklede tavuk kokusu hissetsem anında bayılırım. Akşamları sık sık sebze yemekleri tüketirim. Pırasa ve ıspanak hastasıyım. Fakat artık sağlığım açısından son 1 yil yavaş yavaş et tüketmeye başladım. Aşırı yağlı yağlı etler değil haşlanmış ve buğulama tercih ediyorum. Kızartma ürünleri hiç yemem.
Spor %30 önemliyse beslenme %70 önemlidir.
Tatlımdan hiç bir zaman kesilmedim. Bünyem tatlı istediğinde kesinlikle yiyorum. Hepsinden önemlisi; ara öğünler hiç yemiyorum.
Sabah kahvaltısı
Öğle yemeği
Aksam yemegi başka yemem.
Tatlikizz, soruma cevap alamadım canım. Yarışma varmış diğer gruplarla mi?
Oldum tatlim uzaniyorum simdi.. Konusmaktan kaciniyorum dikislerim acilmasin diye. Spor bi etki yapar mi? Spor yapiymmi?Gmelan:
Melekkiz:+
Zayifolacam:
Mavmav
Tatlibikiz:
Mascara:
14.01.2015
Tatlibikiz ameliyatını oldunmu canım?
ne ameliyatı oldun geçmiş olsunOldum tatlim uzaniyorum simdi.. Konusmaktan kaciniyorum dikislerim acilmasin diye. Spor bi etki yapar mi? Spor yapiymmi?
20lik gomulu dis ameliyati tatlim.. SaolGmelan:
Melekkiz:+
Zayifolacam:
Mavmav
Tatlibikiz:
Mascara:+
14.01.2015
bende oldum onu ya okullar açılmadan20lik gomulu dis ameliyati tatlim.. Saol
Kiz neyi hosuna gidiyo beynim zonkluyo burdabende oldum onu ya okullar açılmadan
1 ayda 3 tane birden çektirdimbağımlılık yaptı. bir tane daha var çektirsem mi diye düşünüyorum sorun çıkarmıyor ama
mazoşist miyim neyim o ağrısı falan hoşuma gidiyordu
Valla neyin kafasını yaşadığımı ben bile çözemedimm.Kiz neyi hosuna gidiyo beynim zonkluyo burdane kullaniyosan o an bana da ver
KZzz bende seviniyodum daha sismedi diye haaaValla neyin kafasını yaşadığımı ben bile çözemedimm.
Appranax fort al canım en etkili o. Yarına yanagından bir kafa daha çıkacak hazırlıklı ol :))
ilk gün şişmiyorKZzz bende seviniyodum daha sismedi diye haaa
Majezik iciyorumm
Aman agrisiz olsun da davul gibi oliymilk gün şişmiyor
2 ile 3 gün çok şişiyor. bir haftayı buluyor hatta bazen geçiyor tamamen inmesi.