jillian michaels ile sıkılaşma ve kilo verme günlüğüm...

4 ay ayrılık mı nasıl dayandınız yaa

boyun süpermiş yaaaaa fıstıkkkkkkkkk

o mevzu derın canım benım tek bi sözune gözum döndu ve ayrıldık çok yalvardı ağladı geri dönmedım.. ve ona inat görücü usulu ile evlenmeye karar verdim ve sözlendım başkasıyla tabı bunlar olurken o bennı sürekli ikna etmeye çalışıordu yapma etme evlenme dıe bendekı de ne inatsa suan şaşıyorum dönmedım. düğün salonu tutuldu herşey hazır damat adayının gerrçek yuzunu görmemle sözu atmam bır oldu. karılara gıtmeler alem yapmalar falan benım kafa dank ettı tabı. 5 yıllık sevgliimde ne olursa olsun evlensende çocuğunda olsa senı bekleyeceğim sözu at gel dıyordu sürekli ve ben zaten onu sevıordum. bir anlık cahıllıkle gözümü karartıp yanlış karar almıştım. çok şükür sözu attım ve biricik sevgilime geri döndum suan çok pişmanım o bu yaşanılanları hak etmedı kendıme çok kızıyorum çok bir anlık sinir bir anlık gaflet ya evlenseydım off offff

neler yaşamışsın ya inanamıyorum

bundan sonra ne zaman barıştınız bilmiyoeum ama biririnize sımsıkı sarılın

Merhaba bende size katılmaya karar verdim kendime uygun bi spor arıyordum yalnız sorularım var ilk olarak ben level 3 U bulamadım ve sonra ne yapıcım 1 ay sonra ripped in 30 demişsiniz ama ben bulamadım eğer lınk atabilirsiniz çok mutlu olurum

canım hoşgeldınnnn level 1 2 3 tek link şurdan bakabılırsın canım
Jillian Michaels - 30 day shred - Levels 1, 2 e 3 - Legendado - YouTube
her level 10 gun yapılacak canım benım levelden 1den başlıyoruz. benım shard bittiği için rippedden devam ettim oda bitince vucut devrimiyle devam edeceğimmmm
ripped level 1de şu video;
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion

oo muhabbet ilerlemiş ben de abs workout u yaptım geldim. bu kadar sürede böyle şapır şapır terlediğimi hiç hatırlamıyorum müthiş müthiş

oo muhabbet ilerlemiş ben de abs workout u yaptım geldim. bu kadar sürede böyle şapır şapır terlediğimi hiç hatırlamıyorum müthiş müthiş

onu hiç denemedım canım ama bakarım vıdeosuna :) ripped de acayip terletıyo canım su içinde kalıyorum resmen

Teşekkürler ilk 3ü bir arada ya belli bir süreye kadarım 1.level yoksa o sadece 1. Levlerin tamamımı

Teşekkürler ilk 3ü bir arada ya belli bir süreye kadarım 1.level yoksa o sadece 1. Levlerin tamamımı

canım 3ünü bır anda yapmıcaksın. vıdeoda bır araya getırmışler.
sen level1 olanı 10 gun yapıcaksın 24 dk falan suruyo sonra 10 gun bıtınce bu sefer level 2 ye geçeceksın 10 gunde sadece level 2 yapıcaksın sonra da level3 :)

şöyle dıyeyım canım dakıka olarak;

0- 29 dk arası level 1 on gun yapılacak
29 - 57 dk arası level2 on gun yapılacak
57 - 1.25 dk arası level 3 on gun yapılacak :)

şöyle dıyeyım canım dakıka olarak;

0- 29 dk arası level 1 on gun yapılacak
29 - 57 dk arası level2 on gun yapılacak
57 - 1.25 dk arası level 3 on gun yapılacak :)

Çok teşekkür ederim yarın başlıcamda ondan böyle cellallendim kendimi tanıtmadan falaan:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…