3 level var. Her biri 10 ar gün toplamda 30 gün. Youtubeye girim jillian michaels 30 day shred level 1 yazarsanız ilk video. 10 gun bunu yapıyorsunuz. Videoda Jilianın arkasında 2 kız var. Sarışın olan başlangıç seviyesindekilere, zenci kız ise uzman seviyesindekilere uygun yapıyor hareketleri. Siz de kendi zorlanmanıza göre birinin yaptıgını baz alıyorsunuz. Sonra diğer level 2 ve level 3 videoar da aynı şekilde youtubede var
kendimi kısarak ve spor yaparak 24 kilo dan fazla bi kilo verdim ve şuan ideal kilomdayım o yüzden çok yavaşladı vermemcanım 60 kilo ile başladım suan 52 yim :) menulerım aynı canım bu şekılde devam ekmek sadece sabahları var diğer öğünlerde yok asitli içicekler cips hamur işleri yasak ve yoğurt şart
canımm hoş geldınnnn tabiki anlatırımmm
öncelıkle un tuz ve şekeri azaltıcaz. Asitli içicekler yasak olcak. Yoğurt ve yeşilçay kullanabılırız. Arada ufak kaçamaklar olabılır abartı olmamalı tabiki ve bol bol su tüketmelıyız. spor olarak
jillian shard level 1den başlıyoruz. bu level 2 ve level 3 olarak devam edıyor. her level on gun yapılıyor. yani;
level 1 : 10 gun
level 2 : 10 gun
level 3 : 10 gün :)
kendimi kısarak ve spor yaparak 24 kilo dan fazla bi kilo verdim ve şuan ideal kilomdayım o yüzden çok yavaşladı vermem
bunu uygularsam acaba değişim yarar mı sıkılaşma oluyo mu
ooo ozaman bu konu tam senlik canım fena sıkılaşıyorsun :) resımlerimede bakabılırsın ve bu vıdeodada görebılırsın :)
Before & After - Jillian Michaels - 3 months with Jill - YouTube
Ben tuzumu kristal minralli tuzla değiştirdim ilk iş. Yemeklerde kullandıgınız yağı da soguk sıkım yada taş baskı zeytinyağı kullanmanızı öneriyorum ben çnkü bu yağlar ısı işlemi görmeden üretiliyor zeytinyağları içerisinde de en sağlıklı. Sonrasında katı yağ kullanmam gerekiyorsa da tereyağı kullanıyorum ben bu konuda karatay prensiplerini dogru buluyorum. Tereyağı ısıya en dayanıklı yağ, ısınınca kansorojen olmuyor.
Tabi şuan yemeklerimi 2 yemek kaşıgı zeytin yağı ile yapıyorum. Benim en zorlanacagım kısım iş yerindeki zamanlarım.
Sıkılınca abur cubura dayanıyorum. Kepekli keten tohumlu galetalar stokladım. Bunlarla bu isteğimi bastırmaya çalışacagım.
Öğlen iş yerinde çıkan yemekten yiyoruz. Ben zaten şuanki beslenme biçimime diyet demiyorum. Çünkü bu benim bundan sonraki yaşam biçimim olacak. Canımın istediğini yemek konusunda kendimi tamamen özgür bırakıyorum. Sıkı bir program uygulayıp bırakınca geri alacagım kesin bu sebeple ben ömürlük uygulayabileceğim şekilde yemeklerimi ayarlamaya çalışacagım.
kızma ama ilk senin resimlerine baktım zaten
sonra dedim bu kesinlikle işe yarıyo
sen neler yaptın uzun-kısa bi anlatır mısın ?
benim evde kendime ait bi tabağım var mesela o çok işe yarıyo
tabıkı anlatırım canım benım. öncelıkle kesınlıkle spora ara vermedım yiyeceklerıme çok dıkkat ettım yağlı yiyecekler çıktı hayatımdan genelde sebze yemeği tüketiyorumve özelille pirinç pilavı yerıne bulgur pilavı yıyorum cunku 1 kaşık pirinç pilavı 2 dilim ekmek demek :)
çikolata delisi ben asla yemıyorumama arada 1 parça bitter yiyorum oda 2 haftada 1 kere canım. bu konuda en önemlı şey üşenmeden spor yapmak ve bol bol su içmek ayrıca yoğurt kilo vermeye yardımcı hiç aksatmadan öğlen ve akşam kesınlıkle tüketiyorum
nasıl bı tabak canım :)
peki kaç zamandır uyguluyosun bu programı ve kaç kilo verdin..
ve leveller bitince ne yapacaksın yani nasıl koruyacaksın
canım bugun 1 ay 4 gun oldu 60 kilodan 52 kıloya duştum. jilianın tum sporlarını yapmayı dusunuorum okadar çok varkı yaza kadar kolay kola bıtmes sanırım yemek olarak aynı şekılde devam edeceğim
mesela shard bitti ripped in 30a başladım oda bitinde vücut devriminden devam edıcemsonra sını suan bılmıorum :) bitmeye yakın hangısı hoşuma giderse yıne jillianın sporuyla devam edıcem
senin göbiş dümsüz olmuş yaa
6 Week Six-Pack Abs Workout u da beğedim
daha da olcak inşallahhhh canımmmm
ayy inşallah istediğin gibi olursun yaa bende bian önce başlayayım.
peki son sorularım
hiç aksattığın gün oldu muolduysa ne yaptın
ve sabah ya da akşam fark ediyo mu bu hareketler
canım hiç aksatmadım ben çok şükür. jillianda şu var ancak 1 gun ara verebılırsın 2 gun olursa başa dönuyorsun. buda cezası oluyo bi nevi. ben işten gelınce yapıyorum canım akşamları. Ama sabah yada akşam fark edeceğini sanmıyorum
istediğin şeyleri çekınmeden sorabılırsın canımmmm
ayyy çok sevdim ben bu programı yaa hmen videolarını indiriyorum