Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu ekmeğin arası açılıyor benim nımızsız kocam arasına tereyağı sucuk döşeyip tosta basıyor allammm allaammm ama hala 68 kilo adam 😱

Yiyemem 😭 zaten takıldım 70 lerde ühüüüüii 🙄
Ama ne de güzel olur ki tostta 😁😁😁
evet kuzum, kızların beslenmesine börek vardı bugün ama yemedimmm :21:

ne demek canım şifa olsun inşallah :dua::KK68:

tamam canımm somon alayım, açılışı somonla yapayım sonra belki alıştıkça başka balıklara da dönerim

kajun ve sebze çeşnisi biz kullanamıyoruz, ama başka baharatlarla çeşitlendireyim bakalım

aynenn öyle kaptanım doğru diyorsun :KK200:
Ay bu hafta 60 Lara inmek istiyorum artık. Sıkıldım ben de hedefime ulaşınca iyi yiyeceğim ama

Canım çok üzüldüm, keşke yapılabilecek bir şey olsaydı da yapsaydın. Madem yok o yüzden kendini fazla harap etme, Allah'a bırak. Dediğin gibi elbet bunda da bir hayır vardır.

Canım valla herkes aynı değil işte, madem dertleri var gelip seninle konuşsunlar ama arkadan konuşmak bazılarına daha kolay geliyor. Bazılarının yüzünü görmüş oldum diyip rahatlama çalış bari.

Bugün nasılsın peki, daha iyi uyanmışsındır inşallah.
Aynen canım. Bende çok çabaladım çok üzüldüm resmen uyku uyuyamadım kaç gündür ama düşününce hayırlısı buymuş demek ki.

Bekliyorum bak ❤️

çok güzel canım afiyet eksi olsun 🥰

Sade az öz afiyet eksi olsun canım ❤️

Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika 🥰

Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim 🥰

Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun 🥰

Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar 🥳🥰

Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı ❤️

Bu kız neler yapıyor böyle 🥳 4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar ❤️

Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun ❤️

Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun 🥰❤️

Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım 🥰

Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım 🥳

Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü 🥰

Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım 🥳

Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın 🥰😘

Çok güzel menü hatta harika menü 🥳🥰

Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştüm 😂😂 hatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo 🥳

He valla bilmez miyim bugün sade kahveni aldım geldim 😂😂😂

Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaa :KK12:sadece iştahına engel olmaya çalış canım:KK200:

Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım ❤️
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil

Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun 🥳
Aynen canım. Bu gün artık toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlısı buymuş.
İnşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur🥰

Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için 🥺

Bekliyorum bak ❤️

çok güzel canım afiyet eksi olsun 🥰

Sade az öz afiyet eksi olsun canım ❤️

Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika 🥰

Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim 🥰

Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun 🥰

Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar 🥳🥰

Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı ❤️

Bu kız neler yapıyor böyle 🥳 4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar ❤️

Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun ❤️

Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun 🥰❤️

Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım 🥰

Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım 🥳

Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü 🥰

Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım 🥳

Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın 🥰😘

Çok güzel menü hatta harika menü 🥳🥰

Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştüm 😂😂 hatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo 🥳

He valla bilmez miyim bugün sade kahveni aldım geldim 😂😂😂

Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaa :KK12:sadece iştahına engel olmaya çalış canım:KK200:

Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım ❤️
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil

Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun 🥳
Bn yemek yapabildigime şükrediyorum hastalık havasi bizi de vurdu valla

Ben de görüyorum ve artiriyorum kuzum. :cool:Bugun 10.10 da diş randevum vardı, dönüşte eşim, deniz manzaralı bir mekanda kahvaltı teklif etti gitmedim :21:
vallahi ben hayır diyemezdim, şundan diyemezdim "yavvv kırk yılın başında bi karımı kahvaltıya götürmek istemişim ona da itiraz ediyorsun" demesin diye eşim :KK70:

Ay bu hafta 60 Lara inmek istiyorum artık. Sıkıldım ben de hedefime ulaşınca iyi yiyeceğim ama
maşallah kaptanım çok iyi gidiyorsun, çok uzun sürmez hedefine ulaşman :nazar: :KK68:

Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için 🥺
çok geçmiş olsun canım nesi varmış

14 yaşındaki kızım inat aç kalır yemez . Diğerlerine yedirtebilirim bu teknikle aslında😈

Benim büyük olan erkek genelde kıyamıyor duygu sömürüsü yapınca kıyamıyor 😄. Kız çok fena 3yasinda normalde çok inat onuda şimdiden alıştırıyorum.

vallahi ben hayır diyemezdim, şundan diyemezdim "yavvv kırk yılın başında bi karımı kahvaltıya götürmek istemişim ona da itiraz ediyorsun" demesin diye eşim :KK70:

maşallah kaptanım çok iyi gidiyorsun, çok uzun sürmez hedefine ulaşman :nazar: :KK68:

çok geçmiş olsun canım nesi varmış
Salı artı gelmemiş olsaydım dediğin gibi yapardım kuzum. :KK14: Akşam buraya gelip menü yazmaya yüzüm olmazdı. Ama ben eşime hani bana kahvaltı ismarlamistin hatırlıyor musun diye sorarim:cool:Cuma doğum günü cumartesiye aldım kutlama yemegini -izniyle tabi- garibim yok diyemedi.

Son düzenleme:
Kızlarcımmmm bugünkü menüyü yazıyım mutfağa giriş yapicam .

Saat 09.00 hindiba kahve içine kolajen

Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta üzerine çörekotu avuç içi kadar köy peyniri 6 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos

Saat 14.30 çok fena acıktım. 10 tane çiğ fındık yedim 1 bardak çay

Saat 18.00 yağsız tavada 10 hamsi +salata + 4 kaşık portakallı kereviz

Evdekilere balık sonrası fırına güveçte tahin helvası ceviz atıcam onlar yer ben yemem 😪
Saat 20.00 maden suyu
İskeleye +kargoya yürüdüm geldim 5000 adım attım

Su 3litre LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Bugün yemek fasli bitti. :KK69:
20 Kasım
11.00 Üç kaşık yoğurt, üç hurma
12.30 Türk kahvesi
14.30 Bir minnak portakal
16.00 Mandalina büyüklüğünde bir kereviz, bir küçük havuç , bir kabak rendelenip iki yumurta, bir kaşık çavdar unu, bir yemek kaşığı zeytinyağı hepsi karıştırılıp tavada alt üst kizartilip bir bardak ayran eşliginde yenildi.
İki litre su
Screenshot_2024-11-20-16-07-22-248-edit_com.huawei.health.jpg
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlarcımmmm bugünkü menüyü yazıyım mutfağa giriş yapicam .

Saat 09.00 hindiba kahve içine kolajen

Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta üzerine çörekotu avuç içi kadar köy peyniri 6 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos

Saat 14.30 çok fena acıktım. 10 tane çiğ fındık yedim 1 bardak çay

Saat 18.00 yağsız tavada 10 hamsi +salata + 4 kaşık portakallı kereviz

Evdekilere balık sonrası fırına güveçte tahin helvası ceviz atıcam onlar yer ben yemem 😪
Saat 20.00 maden suyu
İskeleye +kargoya yürüdüm geldim 5000 adım attım

Su 3litre LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun canım 😘 Çok güzel bir menü. :KK5:

X