canımmm afiyet olsunnn sabah neredeyse hiç bişey yememişsinSelam herkese
Sabah
1 yumurta 90cal
Ara:
yarım çubuk kepekli ve keten tohumlu galeta 20cal
yeşil çay
Öğlen
Zeytinyağlı brokoli
Etli bir yemek
4 çatal makarna
yogurt
mandalina
Ara:
1 çubuk galeta 40 cal
Totalde 550 kalori gibi bir şey yapıyor
Akşama bakiciiiz
bir de sabahki kilom 59.8
100 gr 7 kalori süpermiş yaaa denemek lazım bunu canımSHIRATAKI NOODLE diye bir şey var bildiğimiz noodla yari erişte diyelim tam karşılamasa da ama büyük bir farklı var
100 gr ında sadece 7 kalori var. Uzak dogu mutfagına ait. Gurnemette detaylı bilgisini bulabilirsiniz bundan edinmeyi düşünüyorum yararlı da bir bitkiden elde ediliyormuş. Kalorisiz noodle yemek baya iyi olabilir
süper :) aynen böyle devam canım gitsin kilocuklarrr hadi bakalımmmmbugün bruch gibi bişey oldu sabah okula gitmek için erken çıktım o yüzden kahvaltı edemedim ve 1 gibi yedim o da kahvaltılık türüydü..
-2 bardak şekersiz çay
-5 zeytin
-4 çatal bal ve tereyağ
-6 çatal beyaz peynir
-2 haşlanmış yumurta(2 tane yediğim günden ertesi gün yemiyorum)
akşam yemeğim daha yeni kalktım başından
-1 kase tavuk çorbası az yağlı
-2 ufak dolma biber
-1 orta boy ince beyaz ekmek
-az tağlı ve az tuzlu salata
gün boyu
-bol su ve hareket
ekstra olarak jillian michaels ın 30 days sherd level 1 ini yapıyorum
bugün ikinci günüm olacak inşallah
afiyet olsun canımmmmmm çok iyi maşallahhhhBen bugün sabah bir simit
Öğlen küçük lahmacunlardan 1 tane
Aksamda et ızgara yedim
ohh afiyet olsun canımm tok tutuyorsa sorun yok sonra açlıktan bayılmada :) yaa kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz?oyh bittim bittim. level 2 yaptım bu akşam.
Akşam menum bu arada
ızgara tavuk göğüs
patates salatası
soda
gun içinde 2 bardak yeşil çay
Bugun aldıgım ve yaktıgımı çıkarında net kalorim şuan 650
Baya düşük gidiyorum ama canım yemek istemiyor yoksa zoraki değil ben zaten diyette değilim
Sbah bu arada çok vaktim olmuyor kahvaltıya bir de sırf protein olması beni öğlene kadar hiç acıktırmıyor o sebeple ya yumurta yada yumurta peynir yapıyorum. Şimdi domatesi yıka dogra kim uğraşcak
Akşam kendime aşure hak görüyorum yarım kase.
Noodle dan sipariş vericem iyi bir alternatif olacak diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar bugün 1000 kaloriyi geçmemeyi planlıyorum bakalım dün çok abarttım çünkü sporda yapamıycam bugün okulum var bütün gün
Jillian yaptım şimdi ama çok hastayım gerçi bu dönemlerde insanın canı yemek istemiyor ya iyi oluyo bakalım 1 ay sonra neler olacak:)