Canım bir şey sormak istiyorum level1,2,3 hepsi nette full olarak var mı yoksa dvdden mi çalışıyosun?30 gün sonunda kaç kilo verdin?
canlarım youtubede var işte linli 1 2 3 bi, videodaiyiki gördümben de başladım yukarıdaki soruyu ben de soruyorum videolar toplu bir yerde var mı
canım günlüğün hayırlı olsun cok fazlalıgın yok olanlarıda kısa zamanda verirsin inşallah bende artık günlük actım yeniden hedefime ulaşana kadar devam edecegim öpüyorum seni topiğime beklerim
Ooo süper :) bir ara ben de başlamıştım buna. Ama ancak 2.levele kaar gelebildim. Hatta o zenci kızın yaptıklarını yapamıyordum bile
Kilo verdiriyor mu derseniz kesinlikle işe yarıyor. Ayrıca gerçekten hareketleri düzgün yaparsanız sıkılaştığınızı kendiniz hissedeceksiniz. Zaten ilk dersten sonra o 5 günlük süreç ölüm gibi. merdiven çıkamıyorsunuz, hapşuramıyorsunuz hatta gülerken bile karın kaslarınız ağrıyor. Gerçi o benim hamlığımla da ilişkili olabilir :kihkih:
Hatta size eşlik edip ben de tekrar başlasam mı?
canım hoşgeldın :)ben de ilk dun yaptım shred olanlardan level 1. sonra tatmin olmadım üstüne level 3 yaptım. 30 gün full level 3 ara sıra yorgunken de level 2 devam edeceğim. Dun başladım diyete de. Dunden bugune 900 gr vermişim. Dünü 600 kaloriyle tamamladım cünkü. Bugunki menumu ben de yazayım.
Sabah
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
(150 cal)
Öğle
2 halka dilim ananas
(75cal)
Akşam
ıspanak yemeği ve karalahana çorbası
(250 cal)
Ara 1 dilim ananas (35cal)
Yeşil çay 2 kupa
Belki bir kase aşure yerim.(250cal)
Bu akşam shred level 2 yapıcam. Üstüne de karna yuklenecek bir egzersiz yaparım 15-20 dk daha.
Totalde 760- 200 = 560 kal
Başlangıç kilom 30 kasım : 61 -> bugun: 60.1 -> ?
canlarım youtubede var işte linli 1 2 3 bi, videoda
1 ayda 6 kilo verdim canım :)
canımmm teşekkur ederım benım hedefim sıkılaşmak inşallah olur :) gelcem topiğine öpüyorum seni
evet evet ben 30 günün 30 unu da level 3 yapacagım. Sadece arada bir level 3 yerine level 2 yapacagım. Ben çok ham değilim daha önce de pilates falan da yaptım, zaten dans ediyorum o sebeple madem level 3 daha etkin dedim onu yapıcam. Yoruldugum yerde sarışın kız gibi yaparım olur :) . Dizimi çok zorlayan hareketleri hafif yapıyorum o şekilde idare ederim. Dun ilk gaz level 1 yaptım kesmedi üstüe level 3 yaptım. Öyle olunca baya yoruldum. Bugun onun için level 2 yapıcam. yarın tekrar level 3. Bir de karnı yeterince çalışmadı ektradan bir de karın egzersizleri videosu da var sanırım onu da yapıcam.
ooo ozaman süper canım . benım shard bitti. şimdi ripped deyım oda bitince vucut devrimine geçicem inşallah
1 ayda 6 kilo çok iyi vermişsin tebrik ederim demekki bu egzersiz ciddi çok sağlam işe yarıyor. Bundan 2-3 ay öncesine kadar 55 kilo civarıydım. Sonra nası oldu anlamadım kendimi 61 de buldum. Sonra bakınızken senin konuya denk geldim.Çok iyi oldu artık yter tam gaz yapıyorum. Bu motivasyonla canım fazla yemek de istemiyor vallahi. 2 gundur 500-700 kaloriyle tamamlıyorum guu ve sanki tıka basa yemişim gibi geliyor. Egzersiz de baya gaza getiriyor. Youtube da bu egzersizi yapanların önce sonra fotoları , konuşmaları falan var onları da izledim tam gaza gelmiş durumdayım.
Nası peki gözle görülür bir fark farkediyo musun ? gerçi zaten 6 kilo verdim demişsin ama bu konudaki olumlu sözlerin beni daha çok motive edecek :)
Merhaba canım, yeni topiğin hayırlı olsun. Özlemin topiği uzun zamandır ilerlemiyor bıraktım ben de.. Böyle olunca motive olamıyorum. Seni tebrik ederim çok azimlisin..
canım mukemmel bi değişim var diyebilirim hatta albumlerımden bakabılırsın öncesi ve sonrası dıye ekledım:) bende o vıdeolarla gaza geldım diyebılırım benı en çok gaza getıren şu video oldu canım ;
Before & After - Jillian Michaels - 3 months with Jill - YouTube
bende gelmek istiyorum bana anlatırmısın nasıl yapacağımı level falanvar sanırım
canım 60 kilo ile başladım suan 52 yim :) menulerım aynı canım bu şekılde devam ekmek sadece sabahları var diğer öğünlerde yok asitli içicekler cips hamur işleri yasak ve yoğurt şartİzliyorum şimdi. Ben kendimi artık umutsuz vaka olarak görmeye başlamıştım. Bu göbek hiç erimez diyodum. Ben uzun süre 34 beden yaşadım üni ye kadar. O zaanlar bile şimdiki gibi olmasa da hep karnım vardı. O videolardaki milletin önce sonra hallerini görünce dedim benim ki de olur o zaman. Çok fena motiveyim bozulmayacak bu sefer. Sık sık yazarım da buraya ben. Fotolarına da bakıcam şimdi.
Shred i kaç kiloyla başlayıp kaç kiloyla tamamladın ? ve menulerin ortalama yukarıdaki gibimiydi?
bende gelmek istiyorum bana anlatırmısın nasıl yapacağımı level falanvar sanırım