jillian michaels ile sıkılaşma ve kilo verme günlüğüm...

Jillian Michaels İle 30 Günde İncel dvd si varmış türkiyede. Bu shred mi biliyo musun ?

edit : evet öyleymiş :KK70:

Son düzenleme:
Ayy çok ayıp oldu şımdı kendimi tanıtıyım ben buraya üye olduğumdan beri toplamda 25 kilo vermiş ve hala şişko olan:) 17 aylık bebeği olmdan başı diyetten kalkmayan zor bi kocası olan( her daim kavgalıyız su anda dahil:)))) Diyarbakır'da Doğu görevinde olan bir müzik öğretmeniyim adım Bilge herkese merhabaaaa:)))

Son düzenleme:
Ayy çok ayıp oldu şımdı kendimi tanıtıyım ben buraya üye olduğumdan beri toplamda 25 kilo vermiş ve hala şişkinlik 17 aylık bebeği olmdan başı diyetten kalkmayan zor bi kocası olan( her daim kavgalıyız su anda dahil:)))) Diyarbakır'da Doğu görevinde olan bir müzik öğretmeniyim adım Bilge herkese merhabaaaa:)))

aramıza hoş geldın canım bende gül senı tanıdığıma memnun oldum. 25 kılo vermen mukemmel azmın süperrr durmak yok yola devam.. eşinin sana destek olması daha çok fayda sağlar sana ama sanırım aranız kötu olduğundan bu kılolar ben moralım bozukken çok yemek yerımde o yuzden :KK43: öğretmenler 2 oldu ne gusel yaaaa:KK16:

aramıza hoş geldın canım bende gül senı tanıdığıma memnun oldum. 25 kılo vermen mukemmel azmın süperrr durmak yok yola devam.. eşinin sana destek olması daha çok fayda sağlar sana ama sanırım aranız kötu olduğundan bu kılolar ben moralım bozukken çok yemek yerımde o yuzden :KK43: öğretmenler 2 oldu ne gusel yaaaa:KK16:

Yok ben artık takmıyorum onceden çok uzuluyodumda hersey olacağına varır artık gülüp geciyorum cokta seviyorum zaten esımı ama ikimizde çok inatcıyız yani valla şımdıde yetenek sizinizi izleyip gülüyorum:)) zaten ilk bes yıl bosanmayanlar zor boşanırmış ya bizim daha 2. Yılımız:) nese olmazsında zayıf ve dul olurum :))))

Son düzenleme:
Masallah sohbetlerde sporada devam tebrikler arkadaslar

Lazkizi canim ben gercekten zorlaniyorum o an agrimasi degil sonra devam ediyor,zira normal zamanlarda bile agriyor 2. levele geldigimde fark ettim,,sonra birakmak zorunda kaldim..olsun baska sporlarla devam ediyorum edicem ..mecbur cunku sporsuz zayiflama olmuyor

Sizide tebrik ederimmmmmm herkes fit olsunnnn herkes tasss olsunnnnnn

Masallah sohbetlerde sporada devam tebrikler arkadaslar

Lazkizi canim ben gercekten zorlaniyorum o an agrimasi degil sonra devam ediyor,zira normal zamanlarda bile agriyor 2. levele geldigimde fark ettim,,sonra birakmak zorunda kaldim..olsun baska sporlarla devam ediyorum edicem ..mecbur cunku sporsuz zayiflama olmuyor

Sizide tebrik ederimmmmmm herkes fit olsunnnn herkes tasss olsunnnnnn

inşallah canım benim. Seni rahatsız ediyorsa tabi ki başka spor yapabilirsin. Başka yapıp buradada paylaşabilirsın canım jillıan olması şart değil her zaman gel :KK66:

ayy harika bişey bu level 1 resmen soğuk odada terledim ve kaslarım feci yandı :KK53:

iki kolumu bi araya getiremiyorum artık :KK9::KK9::KK9:

Yok ben artık takmıyorum onceden çok uzuluyodumda hersey olacağına varır artık gülüp geciyorum cokta seviyorum zaten esımı ama ikimizde çok inatcıyız yani valla şımdıde yetenek sizinizi izleyip gülüyorum:)) zaten ilk bes yıl bosanmayanlar zor boşanırmış ya bizim daha 2. Yılımız:) nese olmazsında zayıf ve dul olurum :))))

canım kıyamam sana ya inşallah en kısa sürece çözülür sorunlarınız daha çok yenisiniz. Bebeğiniz analı babalı büyüsun yerim onu ben ya. Dul kalırım deme kız olan çocuklara oluyo benim annem babam da ayrı ben annemle kalıyorum gerçekten baba yokluğu çok zor ;(

Günaydın herkese bu jillian neymiş ya level 1 de üstümden dozer gecmiş gibi oldum yarım yamalak yapabilmeme rağmen ben herhalde anca 1 ayda level 2 ye geçerim :))

sabah;
kaçamak oldu gibi sanki ufacık bir dilim börek ev yapımı yağsız
1 kupa şekersiz çay

ara;
1 adet elma

öğlen menum şöyle olacak;

1 kase yoğurt
1 porsiyon ızgara tavuk
salata

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Selam herkese

Sabah
1 yumurta 90cal
Ara:
yarım çubuk kepekli ve keten tohumlu galeta 20cal
yeşil çay

Öğlen
Zeytinyağlı brokoli
Etli bir yemek
4 çatal makarna
yogurt
mandalina

Ara:
1 çubuk galeta 40 cal

Totalde 550 kalori gibi bir şey yapıyor
Akşama bakiciiiz

bir de sabahki kilom 59.8

Son düzenleme:
SHIRATAKI NOODLE diye bir şey var bildiğimiz noodla yari erişte diyelim tam karşılamasa da ama büyük bir farklı var
100 gr ında sadece 7 kalori var. Uzak dogu mutfagına ait. Gurnemette detaylı bilgisini bulabilirsiniz bundan edinmeyi düşünüyorum yararlı da bir bitkiden elde ediliyormuş. Kalorisiz noodle yemek baya iyi olabilir

X