- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 34
Aynı anda yapmışız,hall ettim ben...afferim herkes yapmış.sen nasıl hiss ettin canım?1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız +
11.aynura88
12.dagatesi +
Ben aslında spor yaparken çok çabuk yoruluyorum ama bırakmadım çok uzun sürmediği için zor da olsa yaptımAynı anda yapmışız,hall ettim ben...afferim herkes yapmış.sen nasıl hiss ettin canım?
ben deadline i kullaniyorum cok alıştım bu sitede adımı hiç sormamislardiadım melike ama tanıştığımiza memnun oldum
1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi +
Aynen canım ben de....Burası gerçekten faydalı oldu bence yapana kadar kendimi rahatsız hissettim
Evet kızlarrr böğlece 1kez daha burayı açttığma sevindim.ben nereye 12de spor nere..ama yaptım...çünki mecburdum yapmays...çok mutlu oldum...hepin ize de tebrikler...ilk günü atlattık...dizden aşağım titriyordu banyo yaparken,şimdi de sağ kolum yazarken titriyo...aama güzel acılar bunlar..iyi geceler herkese...burda saat olmuş 01.20...oooohhh...
memnun oldum ayrıca tebrik ederim mezunsun demek çok hoşuma gittiben sana zeyzey dersem sorun olurmu acaba çok beğendim
selam ben yazayım gerçi çıkıcam birazdan ama tanışalım öyle gideyim bariben 1. takımda yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım orda 24 yaşındayım bekarım hmm başka ne yazsam ki henüz çalışmıyorum inşallah yakın bir zamanda atanırım yada bir yerde çalışırım şu an birşey yapmıyorum sen kimsin ne yaparsın acaba
Günaydın kızlar...günlük listemiz hazır...gelsin artılar...
1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi
Günaydın,
Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)
Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym