★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız +
11.aynura88
12.dagatesi +

Yaptımmm ve ben kardiolarda zorlandım.ama çabuk bitiyor diye insan hiç şzorlanmıyor.şimdilik banyo zamanı..sonra gelicem inşallah.kkararsız hadi sen de yap kuzum....

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
9.deadline +
10.kkarasız +
11.aynura88 +
12.dagatesi +

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
9.deadline +
10.kkarasız +
11.aynura88
12.dagatesi +
Aynı anda yapmışız,hall ettim ben...afferim herkes yapmış.sen nasıl hiss ettin canım?

ben deadline i kullaniyorum cok alıştım bu sitede adımı hiç sormamislardi adım melike ama tanıştığımiza memnun oldum

tamam o zaman deadline kullaniriz bizde
memnun oldum bendee

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi +

sukur aynuracimm gitmis misafirlerinn

kizlarr Tebrikler hepimiz ilk gunu guzelce bitirdikk

Selam kızlar iyi akşamlar benim bacaklar yavaßtan kendini göstermeye başladi oturup kalkarken hissediyorum ben en çok zıplamalarda zorlandım bian insan yeter artık bırakıym yarıda diyo ama cabuk bitiyo anlamadan yorulup bitiriyosun ben hemen ardından da 10 dk stepper yaptm :)

Evet kızlarrr böğlece 1kez daha burayı açttığma sevindim.ben nereye 12de spor nere..ama yaptım...çünki mecburdum yapmays...çok mutlu oldum...hepin ize de tebrikler...ilk günü atlattık...dizden aşağım titriyordu banyo yaparken,şimdi de sağ kolum yazarken titriyo...aama güzel acılar bunlar..iyi geceler herkese...burda saat olmuş 01.20...oooohhh...

ya ben teşekkür edeyim asıl, harika bi fikirmiş. bugünün de böyle iyi geçeceği uyandığımda aklımın ucundan geçmiyordu. pek narin eklemlerimden ve regl durumumdan korkuyordum ama ikisi açısından da iyi geçti. yine de aman kızlar dizlere dikkat, sağlama alın fazla zorlamayın. bi iki yerde çıtırdadılar benim hemen yavaşladım. bu arada dikkat demişken, spor ayakkabı ve sporcu sütyeni olmadan yapılmamalı, dambıllar konusunda da fazla ağırından kaçınılmalı gibi geldi. ben yine eklemlerden ötürü 750 gr lık kullanıyorum. (yalnız böyle dedim ama şınavlarım fena değildi, eskiden daha kötüydü.)
bir de eski konuya eklediğim jean bedeni ölçü tablosunu buraya da yükleyeyim, motive olalım, son olarak da herkesi tebrik edeyim

Eklentiler

• jean bedenleri.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın kızlar...günlük listemiz hazır...gelsin artılar...

1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

çok memnun oldum Melike .)

Günaydın kızlar...günlük listemiz hazır...gelsin artılar...

1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

Kızlar günün ilk açılışı benden :) hayde breee... kar da yağıyor, okullarda tatil,. sıcacık yataklarınızdasınız di mi ?:) Bn de soğuk ofiste.. soğukkk soğukkk odalaar :)

Günaydın,

Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)

Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…