★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim
Jumper jack ve ardındakı jump rope kısmı zorluyor sonrakı cardıolar onun kadar zor değil. Bır de lunches asırı gıcıgım o harekete. Baldırımı felc yapıyor sanki

Gercekten etkilendim ve biraz daha azim geldii! Insallah bizde de guzel degisimler olur.
neden olmasın bence olur ben öncesi sonrası fotoğrafı çekemiycem imkanlarım doğrultusunda ölçüler söyler zaten:cool: ama çekebilen çeksin tabi kendindeki değişimi görür:KK22: bende bu fotoğraflara bakınca vay be diyorum hani şu baya kilo verenlerde varya videolarda onlar iki defa bu programı yapmış 2 ay yapmış yani birde üstüne bu programın devamı var ripped diye bacaklar için birde karın için olanı varmış adını bilmiyorum onu yapmışlar baya kilo verenler:KK19:

kızlar ekstra sporlar yapmayı düşünüyormusunuz yürüyüş falan gibi yanında haftada birkaç gün yürüyüş yapılırsa iyi kilo verdiriyormuş öyle okudum bir yerde:KK51: birde protein almak gerekliymiş jillian yaparken kaslar çok çalışıyor ya gün içerisinde mutlaka proteinli şeyler yenmesi daha iyiymiş:KK22:

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

kızlar ekstra sporlar yapmayı düşünüyormusunuz yürüyüş falan gibi yanında haftada birkaç gün yürüyüş yapılırsa iyi kilo verdiriyormuş öyle okudum bir yerde:KK51: birde protein almak gerekliymiş jillian yaparken kaslar çok çalışıyor ya gün içerisinde mutlaka proteinli şeyler yenmesi daha iyiymiş:KK22:

canim ben b-fite gidiyorum
sabahlari bfit aksamlari jullian
julliana baslayali 5 gun oldu ama ben bugun burdakilerle 1. gunden gidiyorum

Canlar ben sizi tanımıyorum:KK66: sadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)
selam ben yazayım gerçi çıkıcam birazdan ama tanışalım öyle gideyim bari:KK19: ben 1. takımda yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım orda:KK22: 24 yaşındayım bekarım hmm başka ne yazsam ki henüz çalışmıyorum inşallah yakın bir zamanda atanırım yada bir yerde çalışırım şu an birşey yapmıyorum:cool: sen kimsin ne yaparsın acaba:KK50:

canim ben b-fite gidiyorum
sabahlari bfit aksamlari jullian
julliana baslayali 5 gun oldu ama ben bugun burdakilerle 1. gunden gidiyorum
seninki çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı düşünüyorum benimde 4 yada 5 gün olmuştu ama arlıklı 1 gün 3 gün arka arkaya yaptım sadece:cool: baştan olsun daha çok yapmış oluruz bizde burda:KK22:

ben çıkıyorum kızlar biraz dinleneyim siz de nerdensiniz kimsiniz anlatın bakayım o zaman gelince görürüm:oops:

seninki çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı düşünüyorum benimde 4 yada 5 gün olmuştu ama arlıklı 1 gün 3 gün arka arkaya yaptım sadece:cool: baştan olsun daha çok yapmış oluruz bizde burda:KK22:

aslinda bfitten sonra bende 45 dk yuruyordum ama bu aralar hava inanilmaz soguk birazda rahatsizlaninca esimle anlasma yaptik spor var yuruyus yokk

Bende tanitimm

Ismim zeynep 5. takimdan haziran ayinda mezun oldum. Suan 4. takimda kaptan yardimcisiyim.
Eğitmenim ancak suan is yeri nedeniyle bostayim evdeyim.
Evliyim cocuk yok ve istanbulda yaşıyorum

Benden de boyle isteHoppa

memnun oldum ayrıca tebrik ederim mezunsun demek çok hoşuma gitti:KK22: ben sana zeyzey dersem sorun olurmu acaba çok beğendim :KK66:

memnun oldum ayrıca tebrik ederim mezunsun demek çok hoşuma gitti:KK22: ben sana zeyzey dersem sorun olurmu acaba çok beğendim :KK66:

tabiki canim diyebilirsinn. özeldede is arkadaslarim zeyzey der ahahah memolideki gibi oldu :KK48:

ben ne diim.sana nickinimi kullanalim.sahsi ismini kullaniyormusun ?

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi +