Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun cicim geçtin mi evine

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin aynen üstüne leslie iyi olmuş yakmisindir inşallah cikolari🤗

Evet kuzum akşam evdeydik . Sabahtan beri çamaşır makinasi ,kurutma makinasi tam kapasite çalışıyor ,bende pestil gibi yatıyorum. 2 çocukla yol çok yordu . Ne ağızları durdu ne elleri ayakları 🙈😱

hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah :KK68:

Amine Busra Amine Busra sen de bugünden itibaren akşamları menü ve sporlarını beni etiketleyerek bildir canım. hadi sana motivasyon olsun. yeni geldiğin için hazırlıktasın. haftaya girersin listelere :KK19:
Dün menü fiyaskoydu zaten, düğün yemeği yedim 😫😥

Dün akşam gölette en az 20 dk yürüdük aslında saymamış hainnnn

Eklentiler

• 1000060232.webp
    1000060232.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 2
Ooo çok geç ya 22- 02 arası melatonin salgılanan saat, 12-4 arası da kanda en çok melatonin var , yenileyici dinlendirici etkisinden faydalanmak için bu saatlerde uyuyor olmak lazım❤️
biliyorum canım ama haftasonu erken yatamıyorum. gerçi iş günleri de 23.30-24.00 ü buluyor. gün yetmiyor bana 😏

Yok bebeğim çerkezköyde yaşıyorum eşimle ailemiz cevremiz herkes istanbulda
Benim de herkes İstanbul’da ben ankaradayım ama artık alıştım
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve 60kiloyum 60kiloyum

Masterfit 154.Etap

Eline sağlık
Günaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yap 😂 e artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ✅
@FitFiliz
@sibel_84 ✅
@gezegenfeza ✅
Beth18 Beth18
Sem2024 Sem2024
@yosunlupapatya

Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .
Gelecek kaptanım bugün + ile uyandım ama salıya inşallah eksiye gecerım

olsun yine de yaz. bak dün ben de çok kaçamaklı bir menü yedim. ama yazdım. elin alışır ve ne yediğini görürsün :KK66:
Sabah
11.00 civarı
Patates kızartması, peynir,zeytin domates salata
Simit, tahin pekmez. Çay

16.00
Simit🤦‍♀️ nescafe

18.00
2 3 kaşık mercimek çorba
Tavuklu keşkek, az patates yemeği, ayran, sarma, tulumba tatlısı

20.30
Düğün pastası yarım dilim, 1 çbk kraker, 1 kurabiye, gazoz

Gece yatmadan 12 gibi 1 bardak süt 😣

Kızlar kizlar kim bu hafta benimle cumartesi ye kadar bu video yu yapacak var mı yapacak babayiğit 🤗😂 haydi görelim pamuk elleri

Ben varım ☝️ hızlandırıp baktım hareketlere çok güzel dizleri çok rahatsız etmez. Genel olarak vücut esnekliğim azalmış tekrar Spor yapmak istiyordum.
Yaparım cumartesiye kadar hataaaaaa arttiriyorum 🥳🥳🥳🥳
Var mısijiz bu ay proje olarak bunu yapalım💪
Pazartesi başlangıç desek ( ölçüm alınacak bel - göbek - kalça )

1 Mayıs işçi ve emek Bayramı'nda emeklerimizin karşılığı bakalım kaç cm incelme olarak alacağız 💜💜💜💜

Sabah
11.00 civarı
Patates kızartması, peynir,zeytin domates salata
Simit, tahin pekmez. Çay

16.00
Simit🤦‍♀️ nescafe

18.00
2 3 kaşık mercimek çorba
Tavuklu keşkek, az patates yemeği, ayran, sarma, tulumba tatlısı

20.30
Düğün pastası yarım dilim, 1 çbk kraker, 1 kurabiye, gazoz

Gece yatmadan 12 gibi 1 bardak süt 😣
tamam canım afiyet olsun. ama artık zayıflamak için kendimizi kontrol edeceğiz. bugünden itibaren temiz menülerle devam edersin. geçmişe takılma. yenmiş bitmiş :KK200:

Benim de herkes İstanbul’da ben ankaradayım ama artık alıştım

Eline sağlık

Gelecek kaptanım bugün + ile uyandım ama salıya inşallah eksiye gecerım
Evett canımm ama temelli duracağım anlamına gelmiyo tabii fabrikanın manisaya taşınma dueumu var

Sopa atayım diye mi beni etiketledin:sinirli:
68.5 a derhal düşüyorsun yoksam ben geliyorum hangimiz önce 68e düşecek diye yarisacagiz az kaldı :KK55: ben 70ken sen 65 ol bak istemem öyle yarış :KK35:aylardan Nisan bir hatırlatma daha

🩳🩳🩳🩳🩳🩳🩳🩳 😁
Detoksa başlıyorum😀😀

Evet kuzum akşam evdeydik . Sabahtan beri çamaşır makinasi ,kurutma makinasi tam kapasite çalışıyor ,bende pestil gibi yatıyorum. 2 çocukla yol çok yordu . Ne ağızları durdu ne elleri ayakları 🙈😱
Allah kolaylık versin kuzum
Ben varım ☝️ hızlandırıp baktım hareketlere çok güzel dizleri çok rahatsız etmez. Genel olarak vücut esnekliğim azalmış tekrar Spor yapmak istiyordum.

1 Mayıs işçi ve emek Bayramı'nda emeklerimizin karşılığı bakalım kaç cm incelme olarak alacağız 💜💜💜💜
Vayyy süper bir teklif ben varım canım yarın ölçü alıp devam o zaman 🥳🥳🥳

Kizlarcim bugünkü menüm

Sabah 08.30 1 karabuğday patlaği ( tadını hiç sevmedim 3 paket aldım bitene kadar yerim 🙈) , 1.5 haşlama yumurta 3 çeri domates , 1/3 salatalık 1 dilim süzme peynir, 4 zeytin , bolca roka çay

Ara 1 züber 1 kahve

Saat 16.00 4 tane tavuk köfte 1 kase tarhana

Saat 19.00 4 kaşık yoğurt 1 avuç kabak çekirdeği içi 1 kaşık yulaf koyup yerim

Su 3litre oldu
Ellssa Ellssa
P Purple58
Boncuk2307 Boncuk2307

Ben varım 🙋🏻‍♀️

Back
X