- 12 Nisan 2009
- 7.833
- 26.432
- 1.073
- 42
Tmm bugun yapacagimHarikasınnn leslie gibi aslinda ama güzel terletiyor .
Yok mu arttıran![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm bugun yapacagimHarikasınnn leslie gibi aslinda ama güzel terletiyor .
Yok mu arttıran![]()
Afiyet olsun cicim geçtin mi evine
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin aynen üstüne leslie iyi olmuş yakmisindir inşallah cikolari![]()
Dün menü fiyaskoydu zaten, düğün yemeği yedimhepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
Amine Busra sen de bugünden itibaren akşamları menü ve sporlarını beni etiketleyerek bildir canım. hadi sana motivasyon olsun. yeni geldiğin için hazırlıktasın. haftaya girersin listelere
![]()
uyuyamıyor musun canımNe mümkün![]()
biliyorum canım ama haftasonu erken yatamıyorum. gerçi iş günleri de 23.30-24.00 ü buluyor. gün yetmiyor banaOoo çok geç ya 22- 02 arası melatonin salgılanan saat, 12-4 arası da kanda en çok melatonin var , yenileyici dinlendirici etkisinden faydalanmak için bu saatlerde uyuyor olmak lazım![]()
olsun yine de yaz. bak dün ben de çok kaçamaklı bir menü yedim. ama yazdım. elin alışır ve ne yediğini görürsünDün menü fiyaskoydu zaten, düğün yemeği yedim![]()
Benim de herkes İstanbul’da ben ankaradayım ama artık alıştımYok bebeğim çerkezköyde yaşıyorum eşimle ailemiz cevremiz herkes istanbulda
Eline sağlıkBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve60kiloyum
Masterfit 154.Etap
KIRMIZI TAKIM P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı Cicekbocekkaktus
Sem2024
Beth18
@FitFiliz @sibel_84 @gezegenfeza @yosunlupapatya MAVİ TAKIM 60kiloyum Mavi Takım Kaptanı
zeyneppk
@bluegreeneyes _Zeze
Ellssa
@Azmet5255 @Ilyusa @suspushanimcim HAZIRLIK @arke @belmayne @bnnu Boncuk2307
@gibibiseydi Jou
@Lotus1234 @Nazlimuuu @Paranoya_6616 @Thinkerwoman Amine Busra
@fayfeyfiy @nil202035
Gelecek kaptanım bugün + ile uyandım ama salıya inşallah eksiye gecerımGünaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yape artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee
Cicekbocekkaktus
️
@FitFiliz
@sibel_84️
@gezegenfeza️
Beth18
Sem2024
@yosunlupapatya
Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .
Sabaholsun yine de yaz. bak dün ben de çok kaçamaklı bir menü yedim. ama yazdım. elin alışır ve ne yediğini görürsün![]()
Kızlar kizlar kim bu hafta benimle cumartesi ye kadar bu video yu yapacak var mı yapacak babayiğithaydi görelim pamuk elleri
Ben uyuduğum halde yorgun hissediyorum. Allah kolaylık versinbiliyorum canım ama haftasonu erken yatamıyorum. gerçi iş günleri de 23.30-24.00 ü buluyor. gün yetmiyor bana![]()
tamam canım afiyet olsun. ama artık zayıflamak için kendimizi kontrol edeceğiz. bugünden itibaren temiz menülerle devam edersin. geçmişe takılma. yenmiş bitmişSabah
11.00 civarı
Patates kızartması, peynir,zeytin domates salata
Simit, tahin pekmez. Çay
16.00
Simitnescafe
18.00
2 3 kaşık mercimek çorba
Tavuklu keşkek, az patates yemeği, ayran, sarma, tulumba tatlısı
20.30
Düğün pastası yarım dilim, 1 çbk kraker, 1 kurabiye, gazoz
Gece yatmadan 12 gibi 1 bardak süt![]()
Evett canımm ama temelli duracağım anlamına gelmiyo tabii fabrikanın manisaya taşınma dueumu varBenim de herkes İstanbul’da ben ankaradayım ama artık alıştım
Eline sağlık
Gelecek kaptanım bugün + ile uyandım ama salıya inşallah eksiye gecerım
Detoksa başlıyorumSopa atayım diye mi beni etiketledin
68.5 a derhal düşüyorsun yoksam ben geliyorum hangimiz önce 68e düşecek diye yarisacagiz az kaldıben 70ken sen 65 ol bak istemem öyle yarış
aylardan Nisan bir hatırlatma daha
![]()
![]()
Allah kolaylık versin kuzumEvet kuzum akşam evdeydik . Sabahtan beri çamaşır makinasi ,kurutma makinasi tam kapasite çalışıyor ,bende pestil gibi yatıyorum. 2 çocukla yol çok yordu . Ne ağızları durdu ne elleri ayakları![]()
Vayyy süper bir teklif ben varım canım yarın ölçü alıp devam o zamanBen varımhızlandırıp baktım hareketlere çok güzel dizleri çok rahatsız etmez. Genel olarak vücut esnekliğim azalmış tekrar Spor yapmak istiyordum.
Yaparım cumartesiye kadar hataaaaaa arttiriyorum
Var mısijiz bu ay proje olarak bunu yapalım
Pazartesi başlangıç desek ( ölçüm alınacak bel - göbek - kalça )
1 Mayıs işçi ve emek Bayramı'nda emeklerimizin karşılığı bakalım kaç cm incelme olarak alacağız![]()
Ben varımBen varımhızlandırıp baktım hareketlere çok güzel dizleri çok rahatsız etmez. Genel olarak vücut esnekliğim azalmış tekrar Spor yapmak istiyordum.
Yaparım cumartesiye kadar hataaaaaa arttiriyorum
Var mısijiz bu ay proje olarak bunu yapalım
Pazartesi başlangıç desek ( ölçüm alınacak bel - göbek - kalça )
1 Mayıs işçi ve emek Bayramı'nda emeklerimizin karşılığı bakalım kaç cm incelme olarak alacağız![]()