★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Merhabalar kızlar, telefondan coklu alıntı yapamadıgım için ancak yazabiliyorum. hemen kendimi tanıtayım bende.

27 yasındayım, ankaradayım, calısıyorum, evliyim, 1. takımdayım deadline ile birlikte :) bu grupta olmaktan cok mutluyuum :)

Canlar ben sizi tanımıyorum sadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)

Bende tanitimm

Ismim zeynep 5. takimdan haziran ayinda mezun oldum. Suan 4. takimda kaptan yardimcisiyim.
Eğitmenim ancak suan is yeri nedeniyle bostayim evdeyim.
Evliyim cocuk yok ve istanbulda yaşıyorum

Benden de boyle iste

Günaydın,

Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)

Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym

Kızlar ben de 26yaşındayım.evliyim 21aylık kızım var.ismim aynura.azeriyim,Baküde yaşıyorum...

Menun oldun oldum Ayşe .. Bende 39 yaşındayım 19 -16-15 yaşında yavrularım var . çalışmıyorum ....yarişmaya Ankara'dan katılıyorum yarımacı arkadaşlara başarılar dilerim

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

Yaptım bitti...zorunluluk çok iyiymiş hakketen,yoksa çoktan vazgeçmiştim...çok ağrıyorum ya yaparken...en çok da ilk kardioda ip atlama da zorlanıyorum...dün iyi yaptıklarımda bile ağrılardan dolayı zorlandım ama yapılmayacak gibi deyil..

evet en azından kahvaltılarımızı yumurta ve peynir agırlıklı yapsak cok güzel olur.

canim ben b-fite gidiyorum
sabahlari bfit aksamlari jullian
julliana baslayali 5 gun oldu ama ben bugun burdakilerle 1. gunden gidiyorum

harikasın! ben de yarım saat daha dans ettim ve bacak egzersizi yaptım.

Burası gerçekten faydalı oldu bence yapana kadar kendimi rahatsız hissettim

kesinlikle, ben de sona kalanlardandım. kalkıp yapana kadar insanın içi rahat etmiyor.

ben tüm zıplamaları yapamadım, dizim agrıyınca bazılarını es gecmek durumunda kaldım.

ben de 500 gramlık kullanıyorum. ve en az zorlandıgım hareketler bisiklet sınav ve mekiklerdi nedense

Kızlar günün ilk açılışı benden :) hayde breee... kar da yağıyor, okullarda tatil,. sıcacık yataklarınızdasınız di mi ?:) Bn de soğuk ofiste.. soğukkk soğukkk odalaar :)

ben de erkenden işe geldim ama yazamadım bir türlü.

dizim agrıdı aksam biraz. ve yan karın mı diyeyim hani göbek simidi olur ya yan taraflarım agrıyor. onun haricinde pek agrım olmadı.

ben de aynı sekilde oram buram sallanınca kendimi kötü hissettim, ama cok guzel sıkılasacagımıza inanıyorum 1 ayın sonunda

Kahvemi icip bende yapicam kismetse once bir kendime gelmem gerekiyor
Bacaklarim agriyor ama yapamayacak kadar degil tatli tatli sizliyor

afiyet olsun. ben hala yapamadım aksam eve gidince yemekten önce yapacagım

memnun olduk tatlim

Sporumu yaptım şimdi de çok uykum var bi de saçlarımın dibi su oldu.üşüdüm yaaa..

Sporumu yaptım şimdi de çok uykum var bi de saçlarımın dibi su oldu.üşüdüm yaaa..
kaptan ben hemen duş alamayacak gibiysem saç kurutma makinesiyle kurutuyorum spor salonuna giderken de bir ara öyle yapıyordum orda kurutup evde duş alıyordum aklında olsun hasta olma bende sporumu yaptım geldim misafir gelecek rapor verip kaçayım dedim işim var biraz görüşmek üzere

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

2 / 30 yapildi kizceler bugun bayaa zorlandim uykusuzluktan dolayi ,
Hazir isinmisken bi de fazladan 30 mekik cektim yer hareketleri zorlamiyor, malum bende gobekten sikayetciyim elmayi gectim karpuz misali o derece yani

kızlar ben de 27 yasındayım
istifalı hekimim,evliyim,7 aylık bebeğim var,biraz büyüttükten sonra tekrar atamaya katılacağım,yani baya bir süre ev hanımıyım,memnun oldum

Kizlar kahvemi iciyorum yarim saat sonra kismetse sporumu yapicamm
bugun biraz erken olacak ama aksama farkli planlarim var.

Benimde sporum tamam kizlarr

ben kaciyorum yemek hazirlamam lazim aksam ugrayacagimm

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey +
7.peter_pan
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

kızlar ben de 27 yasındayım
istifalı hekimim,evliyim,7 aylık bebeğim var,biraz büyüttükten sonra tekrar atamaya katılacağım,yani baya bir süre ev hanımıyım,memnun oldum
memnun oldum canım sana callan diyebilirmiyiz kısaca bende atama bekliyorum evde meslektas sayılırız bende dis hekimiyim yalnız simdilik mezun olmanın tadını cikariyorum biraz sıkılmaya başladım jillian işi iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…