★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Kızlar günün ilk açılışı benden :) hayde breee... kar da yağıyor, okullarda tatil,. sıcacık yataklarınızdasınız di mi ?:) Bn de soğuk ofiste.. soğukkk soğukkk odalaar :)
Kuzum benim alıntıladıktan sonra başdakı ve sondakı quote yazılarını sil...

günaydın kızlar

tamam canıım hatırladım orada da ortam güzeldi ama çabuk dağıldı sanırım
Canlar ben sizi tanımıyorum sadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)
ben de kendimi tanıtayım;
adım Ayşe 38 yaşındayım evliyim 13 yaşında bir kızımız var çalışmıyorum tekirdağ'lıyım
14.takım dayım bende

Menun oldun oldum Ayşe .. Bende 39 yaşındayım 19 -16-15 yaşında yavrularım var . çalışmıyorum ....yarişmaya Ankara'dan katılıyorum yarımacı arkadaşlara başarılar dilerim

Kizlar Günaydınnn

Hepinizle tanistigima memnun oldumm

Selin Ayse Melike Aynura diger Selin ve Aeben...

Kk bi nedenden dolayi ayrica seviyorum ki oda su ... Belkide ozel hayatta yas memleket fiziksel vs ayirimi yaparak ozellille yass belli muhabbetlere girmeyebiliyorsun. 38 yasindaki biri 29 yasinda ki kisiyle muhabbetleri sinirli oluyor ve otesine gecmiyor bu on yargi inanilmaz var. Ama burda insanlar fiziksel durumlari gormeden hatta yaslarini bilmeden bilsede bunu pek onemsemeden hareker ediyorlar bu harikaa
sahsen ben yas memleket fiziksel sinirlama koymuyorum ama bunu etrafimda cok gozlemliyorum

Oyle iste belirtmek istedim kizlar

Ben sabah sporuma erken gidecegim hava soğuk bi an once gidim gelim işlerime bakim.
Aksam esime guzel mum isikli bi masa hazirlamak istiyorum♡♡♡

Buralardayim yine

Sevgiyle kalinn

Günaydın kızlar...günlük listemiz hazır...gelsin artılar...

1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

zeyzey cok memnun oldum, benim de kardeşimin adı zeynep biz de ona zeyzey deriz :):)

Günaydın,

Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)

Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym

Kızlar ben de 26yaşındayım.evliyim 21aylık kızım var.ismim aynura.azeriyim,Baküde yaşıyorum...

günaydın güzellikler ......

Menun oldun oldum Ayşe .. Bende 39 yaşındayım 19 -16-15 yaşında yavrularım var . çalışmıyorum ....yarişmaya Ankara'dan katılıyorum yarımacı arkadaşlara başarılar dilerim

ben de memnun oldum canım maşallah büyütmüşsün çocukları Allah bağışlasın cümlesini
sağol canım bende memnun oldum
kolay gelsin

Kahvaltımı yaptmmm veee 1 saat sonra sporumu yapcam kızlar ilk kez yapanlar nereleriniz hamlamş agrımş yazalm mi benim sorunlu olduğum bölgeler ağri icinde ve bu beni çok mutlu etti önceden de mekik cektiğim için karnmda hamlk yok kalça yanlari iç bacak basenler hep yaniyo valla bide kollarda değilde omuz alti göğüs üstü aciyooo

bacakların baldır kısmı ve diz üstü birde gögüs altındaki kaslarım ilk yaptıgım gün agrımıştı ...hatta reglden gögsüm agrıycak diye düşünmüştüm sonra aklıma jilian geldi :).

Tunaydin kizlar
Bende bursadayim modelistim ama simdilik mexburi ev hanimi bebis 9 aylik yaz sonu tekrar calisma hayatina donmeyi dusunuyorum tabi bebisin durumuna gore.

Aslinda kg yok vereim sukur biraz gobek sekillensin sikilasayim diyerek basladim
Bende bebisin uykusunu kolluyorum spor icin

Günaydın,

Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)
selam canım bende menun oldum bu grup çok iyi oldu spor açısından hemde yeni ortamlar iyidir bazen
Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym
genç anne memnun oldum bende çıtır anne olma yolunda ilerliyorsun selin mezuniyetine az kalmıştı değil mi fit olarak mezun olacaksın

Kızlar ben de 26yaşındayım.evliyim 21aylık kızım var.ismim aynura.azeriyim,Baküde yaşıyorum...
memnun oldum bende iyiki böyle bir topik açmışsınız kızlarla çok iyi olacak bence azerileri çok seviyorum ya birkaç arkadaşım var hep merak etmişimdir orayı belki bir gün yolum düşer

memnun oldum canım evet çabuk dağıldı ben kilo vermedim daha almadım da ama öyle kalmıştı takımlara girince daha iyi oldu benim açımdan

bende ankaradan katılıyorum bugün buralar kar yağışından dolayı felç tabi neyseki evdeyim böyle günlerde iyiki çalışmıyorum diyesim geliyor memnun oldum içimizde en büyüğümüz sensin galiba senden öğreneceğimiz çok şey olabilir birde daykodan

Oy kızlar oooyyy...akşam geç saatte yaptığım için kas ağrılarım şimdi başlıyor...heryerim ağrıyo yaaa...
ben 3 gün yapınca alıştım artık hiç ağrım yok ama ağrıyarak yapmıştım 2. gün zorlanarakta olsa bitirdim 3. güne baya ağrılarım azalmıştı ama daha iyi oluyorsun birde hemen sıkılaşma hissetmeye başladım ben şu an aslında 5. günüm ya o yüzden sanırım dayan kaptan 1 ay sonra hepimiz daha fit olucaz

Misafirlerim var giderlerse yapıcam,kızımı da uyuttum.olmadı gece yaparım yine...bence en zoru bugün yapmak...bu ağrıyla nasıl yapacaksam artık
Yaa dün spor yaparken oram buram sallanıyordu ya...ıyyy ne kötü ya...sıkılaşacak ama...bi de 1şeye eminimki 2.levele geçmek için 1i tam tamına rahat yapmak gerek...

Evet canm genç anneyim 19 kilo verdim sımsıkı olup fitt anne olcam mezuniyete son 3 kilo şimdi jillian zamanı

bi kac gun sonra agrilar geciyor ama hareketleri yaparken agridigini yine hissediyorsun

memnun olduk tatlim sana kisaca naail hitap edelim peki ?
bu arada benimde amac sikilasmak kilolari verdik cok sukur

bugun benimde 6. gunummm o nedenle daha rahatim

gelsin artılar...

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

Kahvemi icip bende yapicam kismetse once bir kendime gelmem gerekiyor
Bacaklarim agriyor ama yapamayacak kadar degil tatli tatli sizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…