rica ederimInanilmaz bir degisiim!!! Ben bu kadar beklemiyordum sok oldum !! Tesekkur ederiim
Jumper jack ve ardındakı jump rope kısmı zorluyor sonrakı cardıolar onun kadar zor değil. Bır de lunches asırı gıcıgım o harekete. Baldırımı felc yapıyor sankikızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim
neden olmasın bence olur ben öncesi sonrası fotoğrafı çekemiycem imkanlarım doğrultusunda ölçüler söyler zatenGercekten etkilendim ve biraz daha azim geldii! Insallah bizde de guzel degisimler olur.
kızlar ekstra sporlar yapmayı düşünüyormusunuz yürüyüş falan gibi yanında haftada birkaç gün yürüyüş yapılırsa iyi kilo verdiriyormuş öyle okudum bir yerdebirde protein almak gerekliymiş jillian yaparken kaslar çok çalışıyor ya gün içerisinde mutlaka proteinli şeyler yenmesi daha iyiymiş
Canlar ben sizi tanımıyorumsadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)
selam ben yazayım gerçi çıkıcam birazdan ama tanışalım öyle gideyim bariCanlar ben sizi tanımıyorumsadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)
seninki çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı düşünüyorum benimde 4 yada 5 gün olmuştu ama arlıklı 1 gün 3 gün arka arkaya yaptım sadececanim ben b-fite gidiyorum
sabahlari bfit aksamlari jullian
julliana baslayali 5 gun oldu ama ben bugun burdakilerle 1. gunden gidiyorum
seninki çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı düşünüyorum benimde 4 yada 5 gün olmuştu ama arlıklı 1 gün 3 gün arka arkaya yaptım sadecebaştan olsun daha çok yapmış oluruz bizde burda
memnun oldum ayrıca tebrik ederim mezunsun demek çok hoşuma gittiben sana zeyzey dersem sorun olurmu acaba çok beğendim
ben deadline i kullaniyorum cok alıştım bu sitede adımı hiç sormamislarditabiki canim diyebilirsinn. özeldede is arkadaslarim zeyzey der ahahah memolideki gibi oldu
ben ne diim.sana nickinimi kullanalim.sahsi ismini kullaniyormusun ?