- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
ay oluyor öyle bizdede de hep neyse artık gidince yaparsın kaptanAy kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay oluyor öyle bizdede de hep neyse artık gidince yaparsın kaptanAy kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...
dayko seni nerden hatırladığımı buldum ya kaç kilosun şu an sen kaça düştün çok heyecanlandım şimdi seni hatırlayınca şu an kaç kilo olduğunu söyle sana nerden tanıştığımızı söylerim hatırlamazsangeçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyee
bende çok kilo verdim her gören nasıl yaptın neler yiyorsun diye soruyor hatta özellikle eve gelip soranlar oluyor
Ay kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...
geçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyee
bende çok kilo verdim her gören nasıl yaptın neler yiyorsun diye soruyor hatta özellikle eve gelip soranlar oluyor
ben daykoyu hatırladığımda 100 lerdeydi yanlış hatırlamıyorum demi dayko 114 le başlamış hatta buldum nisan civarı bu kilodaydı gittim topiğ buldum daykoay kiyamam yaa tamda isinmissin
saglik olsun musait oldugunda yaparsin
kactan kaca dustunki
oncesi sonrasi foton varmi ??
ben daykoyu hatırladığımda 100 lerdeydi yanlış hatırlamıyorum demi dayko 114 le başlamış hatta buldum nisan civarı bu kilodaydı gittim topiğ buldum dayko
a ilk sayfada yazıyor demi kilosu evet maşallah 35 kilo vermiş çok sevindim tebrik ederim yani helal olsunooo 35 kilo vermis o zaman
Canım şimdi 80 kg yum diyetin bana eksi yani hafızamı zayıflattı kusuruma bakma canım hatırlayamadımdayko seni nerden hatırladığımı buldum ya kaç kilosun şu an sen kaça düştün çok heyecanlandım şimdi seni hatırlayınca şu an kaç kilo olduğunu söyle sana nerden tanıştığımızı söylerim hatırlamazsan
Var canım isterseniz yüklerim sonra şimdi eşim gelecek yemek vakti geçsinay kiyamam yaa tamda isinmissin
saglik olsun musait oldugunda yaparsin
kactan kaca dustunki
oncesi sonrasi foton varmi ??
Aynen canım 114,6 kg idimben daykoyu hatırladığımda 100 lerdeydi yanlış hatırlamıyorum demi dayko 114 le başlamış hatta buldum nisan civarı bu kilodaydı gittim topiğ buldum dayko
ooo 35 kilo vermis o zaman
Teşekkür ederim cancazıma ilk sayfada yazıyor demi kilosu evet maşallah 35 kilo vermiş çok sevindim tebrik ederim yani helal olsun
sen beni hatırlamazsın sen çok iyi kilo veriyodun ben seni ordan hatırlıyorum ama baya vermişsin ismin tanıdık geliyor ne zamandır listelerde görmüşümdür diye önemsememiştim az önce motivasyon videosunu ararken aklıma geldi pj_muquet in topiği vardıya mügenin yani hatırlıyormusun günlüklerde ordan tanıyorum seniCanım şimdi 80 kg yum diyetin bana eksi yani hafızamı zayıflattı kusuruma bakma canım hatırlayamadım
Var canım isterseniz yüklerim sonra şimdi eşim gelecek yemek vakti geçsin
Aynen canım 114,6 kg idim
Teşekkür ederim cancazım
buldum videoyu çok seviyorum bu videoyu ben spor yapmak önemli
Ay kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...
geçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyee
Bi sen bi ben kaldım...musafirleri kovasım var vallaha..Ben de daha yapamadım birazdan yapcam
bi an önce gitseler de yapsaannn :))Bi sen bi ben kaldım...musafirleri kovasım var vallaha..
https://www.google.com.tr/search?q=...cQ_AUoAg#tbm=isch&q=jillian+ile+kilo+verenlerGordugun fotograflari paylasir misin ya da link verir misin