★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

geçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyee :KK45:
bende çok kilo verdim her gören nasıl yaptın neler yiyorsun diye soruyor hatta özellikle eve gelip soranlar oluyor :KK45::KK45:
dayko seni nerden hatırladığımı buldum ya kaç kilosun şu an sen kaça düştün çok heyecanlandım şimdi seni hatırlayınca :KK48: şu an kaç kilo olduğunu söyle sana nerden tanıştığımızı söylerim hatırlamazsan:cool:

Ay kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...

ay kiyamam yaa tamda isinmissin

saglik olsun musait oldugunda yaparsin

geçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyee :KK45:
bende çok kilo verdim her gören nasıl yaptın neler yiyorsun diye soruyor hatta özellikle eve gelip soranlar oluyor :KK45::KK45:

kactan kaca dustunki
oncesi sonrasi foton varmi ??

kactan kaca dustunki
ben daykoyu hatırladığımda 100 lerdeydi yanlış hatırlamıyorum demi dayko 114 le başlamış hatta buldum nisan civarı bu kilodaydı gittim topiğ buldum dayko:cool:

dayko seni nerden hatırladığımı buldum ya kaç kilosun şu an sen kaça düştün çok heyecanlandım şimdi seni hatırlayınca :KK48: şu an kaç kilo olduğunu söyle sana nerden tanıştığımızı söylerim hatırlamazsan:cool:
Canım şimdi 80 kg yum diyetin bana eksi yani hafızamı zayıflattı kusuruma bakma canım hatırlayamadım:eek:

kactan kaca dustunki
Var canım isterseniz yüklerim sonra şimdi eşim gelecek yemek vakti geçsin
ben daykoyu hatırladığımda 100 lerdeydi yanlış hatırlamıyorum demi dayko 114 le başlamış hatta buldum nisan civarı bu kilodaydı gittim topiğ buldum dayko:cool:
Aynen canım 114,6 kg idim
ooo 35 kilo vermis o zaman
:KK66:
a ilk sayfada yazıyor demi kilosu:oops: evet maşallah 35 kilo vermiş çok sevindim tebrik ederim yani helal olsun :KK22:
Teşekkür ederim cancazım

Canım şimdi 80 kg yum diyetin bana eksi yani hafızamı zayıflattı kusuruma bakma canım hatırlayamadım:eek:
sen beni hatırlamazsın sen çok iyi kilo veriyodun ben seni ordan hatırlıyorum ama baya vermişsin ismin tanıdık geliyor ne zamandır listelerde görmüşümdür diye önemsememiştim az önce motivasyon videosunu ararken aklıma geldi pj_muquet in topiği vardıya mügenin yani hatırlıyormusun günlüklerde ordan tanıyorum seni:KK19:

Ay kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...

aslında bu gibi durumlar için sabah erkenden yapmak en güzeli ama o da cok mümkün olmuyor. misafirlerin gittikten sonra yaparsın kaptan

oo masallah cok güzel vermişsiniz.

Bi sen bi ben kaldım...musafirleri kovasım var vallaha..
bi an önce gitseler de yapsaannn :))
ben de birazdan yapcam şimdi jillan yapanların öncesi sonrası resimlerine bakıyodum da inanılmaz şeyler var çok motive edici birazdan ben de resmimi çekcem 5 şubatta karşılaştırcam :)) sabırsızlıkla bekliyorum :)
ayy inşallah işe yararrrrr :))

index.php

benden bir resim gelsin dagatesi video sitesi varya oraya jillian michaels 30 day shred yaz geliyor video paylaşadabiliriz burda tabi:KK52:

X