★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

sonunda topigin yolunu buldum :KK70::KK70:

aynura kız perive böcügün takımıyla yarışmı yapıcaz :KK59:
irde bizim ölçüler yok .diger guruplara baktım o cadılar yapmışlar
Bi arkadaşın bilgileri eksikdi,ondan gecikdi.yapıcam kızım uyuyunca...

benim oglanın 1 kloluk dambılları vardı evde onları kulandım ..

jillian 1/30 yapılmıştır efenim bu sabah itibari ile :KK55:
tebrikler ilk açılışı yapan sen oldun bende birazdan yapıcam:KK76: aksilik bu ya bu sabah regl oluverdim ağrılarım olmadan yapayım iyiki daha önce yapıp vucudumu alıstırdım yoksa ağrıdan yarına kalkamayabiliridm:KK23:

tebrikler ilk açılışı yapan sen oldun bende birazdan yapıcam:KK76: aksilik bu ya bu sabah regl oluverdim ağrılarım olmadan yapayım iyiki daha önce yapıp vucudumu alıstırdım yoksa ağrıdan yarına kalkamayabiliridm:KK23:
bende cumartesi denemiştim evet kas agrıları oluyor lakin kalmamıycak kadar degil .yani bende öyle oldu herkesin vucudu ayrı tabi :KK68:

bende cumartesi denemiştim evet kas agrıları oluyor lakin kalmamıycak kadar degil .yani bende öyle oldu herkesin vucudu ayrı tabi :KK68:
evet spora alışkınsa vucudun nerdeyse hiç olmuyor ağrı benim biraz oldu ilk yaptığımda :KK64: neyse gideyim yapayım da gelirim yazarım buraya :KK49:

Bende aksamlari yapiyorum kizlar.
sabahta b-fit sisteminde 30 dk

Bu gruba isteyen herkes katılabiliyormu ben de istiyorum
Ölçülerini yazarmısın canım...kızlar dün ve bugün yazan 3arkadaşı da aldık.kkararsız buzim grupda..diğerleri de öbür qruplarda...hadi hemen yazzz liste yapıcammmm...lütfen ilk mesajdakı tüm bilgileri girermisin bitanem,eksik olmasın

Ölçülerini yazarmısın canım...kızlar dün ve bugün yazan 3arkadaşı da aldık.kkararsız buzim grupda..diğerleri de öbür qruplarda...hadi hemen yazzz liste yapıcammmm...lütfen ilk mesajdakı tüm bilgileri girermisin bitanem,eksik olmasın
Tam zamanında gelmişim yazıyorum hemen

Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...

1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4.dayko
5.semipermeable
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88

Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4.dayko
5.semipermeable
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum acaba nerelerimde ağrı olcak en çok neresi çalışmş :KK49:

★Yaş:24
★Kilo:78.7
★Boy:1.60
★Göğüs ölçüsü:104
★Bel ölçüsü:95
★Göbek ölçüsü:114
★Kalça ölçüsü:122
★Basen ölçüsü:119
★Bacak ölçüsü(sağ):71
★Bacak ölçüsü(sol):73

X