İnşallah hepimiz taş gibi oluruzOhhh nihayet liste telaşı bitti...açık ara farkla 1.olduk yine...inşallah sizin le de qruplar arası 1.oluruz...bu arada gözüm aydın misafirim gitti..ohh be bugün sporumu rahat rahat yapıcam.
Bugün ağrılarım yokla var arası.inşallah daha iyi yaparım...İnşallah hepimiz taş gibi oluruzhadi gözün aydn canm rahat rahat jumping jack yap
Şunu yaptim soyle oldu diyecek cok bisiyim yok canim 1 aydir kacamakli diyet ve sporsuzdum . İkisinede baslayinca gitti . Gl endeksibe dikkat ederim diyet yaparken ..benimde kilomda hiç oynama yok ya kilo almasak bu arada bari
tebrik ederim nasıl bir beslenme izliyorsun bir yerde yanlış mi yapıyorum acaba diye sordum jillianin yanında birşey yapıyormusunbirde ilk başta
tartida artı olabilir ama sonra düşmeye başlar diye düşünüyorum yani umarım
Dayko bence dizlerinde sıkinti varsa ara ver canim saglik hersryden onemli sende dizlerine yuklenmeyecek spor yap pilates gibiKizlar tam anlamiyla yapamadim bugun ozurdilerim ama yapmamazlikta etmek istemedim ne yapsam kâr bana squat degil de ziplamalar sikinti
Kızlar benim üst bacak şişti valla bu sguatlar bizim bacaklari kalnlaştrmaz demi
şınavları bende hiç ama hiç çekemiyorum diğer hareketleri nerdeyse esmer kız gibi yapabiliyorumşınavı sarışın gibiyken bile zar zor kollarım ve sırt kaslarım çok güçsüz onu anladım
Aynen bende sanki sadece kolum inip kalkiyo onu yaparkrn bile zorlaniyorum amaaa diğer haraketlerde süperim birebir rahat yapıyorum
Ben de yaptım bitti.bi tek Peter pan kalmış...