★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Ohhh nihayet liste telaşı bitti...açık ara farkla 1.olduk yine...inşallah sizin le de qruplar arası 1.oluruz...bu arada gözüm aydın misafirim gitti..ohh be bugün sporumu rahat rahat yapıcam.

Ohhh nihayet liste telaşı bitti...açık ara farkla 1.olduk yine...inşallah sizin le de qruplar arası 1.oluruz...bu arada gözüm aydın misafirim gitti..ohh be bugün sporumu rahat rahat yapıcam.
İnşallah hepimiz taş gibi oluruz hadi gözün aydn canm rahat rahat jumping jack yap

jillianı baya önce yaptımda sonuç listesi falan hazırlayım derken buraya gelmeyi unutmuşum ya artımı ekledim gideyim dinleneym bari _AYNURA_ kaptan takımınızın açık ara birinciliğini tebrik ederim burdan ayrıca

Şunu yaptim soyle oldu diyecek cok bisiyim yok canim 1 aydir kacamakli diyet ve sporsuzdum . İkisinede baslayinca gitti . Gl endeksibe dikkat ederim diyet yaparken ..

Kizlar tam anlamiyla yapamadim bugun ozurdilerim ama yapmamazlikta etmek istemedim ne yapsam kâr bana squat degil de ziplamalar sikinti
Dayko bence dizlerinde sıkinti varsa ara ver canim saglik hersryden onemli sende dizlerine yuklenmeyecek spor yap pilates gibi

Kızlar benim üst bacak şişti valla bu sguatlar bizim bacaklari kalnlaştrmaz demi

canim once sismesi ve yumusamasi normalmis zmanla toparlaniyormus
bende spor hocama sordum nette de arastirdim. sikilasma evresinde olurmus boyle seyler

şınavları bende hiç ama hiç çekemiyorum diğer hareketleri nerdeyse esmer kız gibi yapabiliyorum şınavı sarışın gibiyken bile zar zor kollarım ve sırt kaslarım çok güçsüz onu anladım

Aynen bende sanki sadece kolum inip kalkiyo onu yaparkrn bile zorlaniyorum amaaa diğer haraketlerde süperim birebir rahat yapıyorum

bende sinavda zorlaniyorum yahu kalcam inmiyor :)

zey zey benimde bana göre 9. günüm tamamlanmış oldu ama grupla 5. günüm tabi şınavı bugün daha rahat çektim ben ilk turda 15 ikinci turda yoruldum galiba 9 da kaldım saydım da bu sefer ilk gün 4 bile yapamamıştım ama esmer kız gibi hala çekemiyorum denedim oyle duramıyorum bile

Günaydın kızlaarrr eşim uyurken hemen sporumu yapcam 25 dk sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…