★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Ohhh nihayet liste telaşı bitti...açık ara farkla 1.olduk yine...inşallah sizin le de qruplar arası 1.oluruz...bu arada gözüm aydın misafirim gitti..ohh be bugün sporumu rahat rahat yapıcam.

Ohhh nihayet liste telaşı bitti...açık ara farkla 1.olduk yine...inşallah sizin le de qruplar arası 1.oluruz...bu arada gözüm aydın misafirim gitti..ohh be bugün sporumu rahat rahat yapıcam.
İnşallah hepimiz taş gibi oluruz :KK49: hadi gözün aydn canm rahat rahat jumping jack yap :KK48:

jillianı baya önce yaptımda sonuç listesi falan hazırlayım derken buraya gelmeyi unutmuşum ya artımı ekledim gideyim dinleneym bari:KK76: _AYNURA_ _AYNURA_ kaptan takımınızın açık ara birinciliğini tebrik ederim burdan ayrıca :KK5:

benimde kilomda hiç oynama yok ya kilo almasak bu arada bari:-)

tebrik ederim nasıl bir beslenme izliyorsun bir yerde yanlış mi yapıyorum acaba diye sordum jillianin yanında birşey yapıyormusun :-) birde ilk başta

tartida artı olabilir ama sonra düşmeye başlar diye düşünüyorum yani umarım:-)
Şunu yaptim soyle oldu diyecek cok bisiyim yok canim 1 aydir kacamakli diyet ve sporsuzdum . İkisinede baslayinca gitti . Gl endeksibe dikkat ederim diyet yaparken ..

Kizlar tam anlamiyla yapamadim bugun ozurdilerim ama yapmamazlikta etmek istemedim ne yapsam kâr bana squat degil de ziplamalar sikinti
Dayko bence dizlerinde sıkinti varsa ara ver canim saglik hersryden onemli sende dizlerine yuklenmeyecek spor yap pilates gibi ;)

Kızlar benim üst bacak şişti valla bu sguatlar bizim bacaklari kalnlaştrmaz demi :KK53:

canim once sismesi ve yumusamasi normalmis zmanla toparlaniyormus
bende spor hocama sordum nette de arastirdim. sikilasma evresinde olurmus boyle seyler

şınavları bende hiç ama hiç çekemiyorum diğer hareketleri nerdeyse esmer kız gibi yapabiliyorum:KK19: şınavı sarışın gibiyken bile zar zor kollarım ve sırt kaslarım çok güçsüz onu anladım:KK12:

Aynen bende sanki sadece kolum inip kalkiyo onu yaparkrn bile zorlaniyorum amaaa diğer haraketlerde süperim birebir rahat yapıyorum :KK66:

bende sinavda zorlaniyorum yahu kalcam inmiyor :)

zey zey zey zey benimde bana göre 9. günüm tamamlanmış oldu :KK19: ama grupla 5. günüm tabi:cool: şınavı bugün daha rahat çektim ben ilk turda 15 ikinci turda yoruldum galiba 9 da kaldım saydım da bu sefer ilk gün 4 bile yapamamıştım:cool: ama esmer kız gibi hala çekemiyorum denedim oyle duramıyorum bile:KK53:

Günaydın kızlaarrr eşim uyurken hemen sporumu yapcam 25 dk sonra görüşürüz:KK48:

Back
X