- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ölçülerine baktım senin zaten çok fazlalığın yok ya bencede 2 v 3. levelden sonra daha iyi hissetmeye başlarsın gibime geldi mutlaka 1 2 cm incelme olmuştur ama farketmiyorsundur bence şimdilik 2. levelde dagha iyi olcaktır benim kalça göbek falan üst tarafa göre orantısız fazla ben kendimde incelme hissediyorum özellikle kalçadan basenlerim değilde birde belden sanırım biraz aynada belim incelmiş geliyor kalça kısmını da pantolonlarımdan yola çıkarak farkettim biraz bollaşma oldu çok dar olan bir pantolonum vardı şimdi daha rahat oluyorda bacaklarım incelmesi gerektiği yerde kalınlaşmış gibi geliyor ama normalmiş sanırım birisi öyle yazmıştı önceki sayfalarda zamanla o da incelmeye başlar diye umut ediyorum bacaklarımda baya kalın benim9. Gunu olan guzeller merak ettim ya var mi bir gelisme var mi sikilasma anlaminda
Benimde 10. Gunum simdilik birsey yok ama zaten cokda kotu sayilmam ikinci levelda sonuc alacagimi dusunuyorum
Deyerli fikirlerin için teşekkürler.bu gün 6gün oldu ve hala kas ağrılarım var...annemlerdeyim ama yine yaptımmm...yarın tatiiilll...imkan bulursam yaparım bi şeyler...streç falan ya da leslie...selam kızlar nasıl gidiyor sporlar bir uğradım sorayım dedim takım olarak kondisyonumuz iyi sanırım çok kötüyüm ölüyorum çok zor geçer mi diyen yok bu güzel birşey level 2 yi indirdim bugün az kaldı haftaya geçicez sonuçta bir izledim vay be dedim ama alışacağımıza eminim ona da kısa sürede birde spor yapmadan yarım saat önce türk kahvesi yada nescafe 2 si bir arada içilirse metabolizma hızlanıyormuş ama herkese önermem tansiyon problemiyada taşikardi yani kalp çarpıntınız çok oluyorsa jillian yaparken içmeyin derim ben içmiyorum çünkü bende çarpıntı yapıyor kahve normal zamanda bile ama kahve sevenlere duyrulur birde her gün değilde haftada 2 3 defa içerseniz daha etkili olurmuş vucut alışmasın maksat sevgiler kızlar
zey zey benimde bana göre 9. günüm tamamlanmış oldu ama grupla 5. günüm tabi şınavı bugün daha rahat çektim ben ilk turda 15 ikinci turda yoruldum galiba 9 da kaldım saydım da bu sefer ilk gün 4 bile yapamamıştım ama esmer kız gibi hala çekemiyorum denedim oyle duramıyorum bile
9. Gunu olan guzeller merak ettim ya var mi bir gelisme var mi sikilasma anlaminda
Benimde 10. Gunum simdilik birsey yok ama zaten cokda kotu sayilmam ikinci levelda sonuc alacagimi dusunuyorum
kızlar bendende bugün tamam yarın dinlenme günümüz biraz kaslarım dinlensin streching yapmayı planlıyorum yarın bugün çok yoruldum 1 lt su şisesiyle yaptım öldüm ben yarım lt reliklere devam edeyim şimdilik
kızlar zaten kilo cabuk değişir ama ölçüler öyle kolayyy oynamaz
sabır işidir
bırakanlar fit olamaz
öyleyse sabırla devam
azmin sonu başarı
başarıyı hepberaber tadalım