- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 34
Bugün ben de okudum bunu internetteselam kızlar nasıl gidiyor sporlar bir uğradım sorayım dedimtakım olarak kondisyonumuz iyi sanırım çok kötüyüm ölüyorum çok zor geçer mi diyen yok bu güzel birşey level 2 yi indirdim bugün az kaldı haftaya geçicez sonuçta bir izledim vay be dedim ama alışacağımıza eminim ona da kısa sürede birde spor yapmadan yarım saat önce türk kahvesi yada nescafe 2 si bir arada içilirse metabolizma hızlanıyormuş ama herkese önermem tansiyon problemiyada taşikardi yani kalp çarpıntınız çok oluyorsa jillian yaparken içmeyin derim ben içmiyorum çünkü bende çarpıntı yapıyor kahve normal zamanda bile ama kahve sevenlere duyrulur birde her gün değilde haftada 2 3 defa içerseniz daha etkili olurmuş vucut alışmasın maksat sevgiler kızlar
Zıplamaları kendine uygun şekilde nasıl yapıyosunKızlar iyi akşamlarr
Eve daha yeni geldik ve hiççç halim yokk
Ama az sonra kalkıp yapacagğım inşallah
b3n şınav ve zıplarda kendime uygun şekilde yapıyorum napalımm
cnö bugün benimde 10. günüm ölçülerimi yarın alcam ama kendimce bişiler hissediyorumm
bfitteki hocam vücudun 6 haftada kendini toplayacagını söyledi bakalım
ben hep 1 kg ile yapıyorum
aynen kuzum az önce yazdığım gibi 6 haftada toparlanıyormuş
Bugün ben de okudum bunu internette
Spordan önce kahve içilmesi doping etkisi yapıyomuş yani çabuk yorulanlar için iyi bir çözüm
Çabuk yorulanlar bir de kuşburnu çayı ve muz da iyi geliyomuş
Zıplamaları kendine uygun şekilde nasıl yapıyosun
anladım teşekkür ederim ben de 2. katta olduğum için tedirgin yapıyodum çözüm arıyodumyerimde yürüyüş yapıyorum yine zıplamalı ama çok şiddetli değil
fazla tempolu
anladım teşekkür ederim ben de 2. katta olduğum için tedirgin yapıyodum çözüm arıyodum
bence yine de etkili olacaktır sikilasmanda en iyisini yapıyorsun o zamancanım ben fazla kondisyona gelemiyorum tıkanıyorum daha öncede yazmıstım doktora falanda gitmiştim.
O nedenle zıplamalı yerlerde çok çok zorlamamaya çalışıyorum
bence yine de etkili olacaktır sikilasmanda en iyisini yapıyorsun o zaman
Ben de çabuk tıkanıyorum az daha vazgececektim neyse ki alıştım artık bugun rahat yaptımcanım ben fazla kondisyona gelemiyorum tıkanıyorum daha öncede yazmıstım doktora falanda gitmiştim.
O nedenle zıplamalı yerlerde çok çok zorlamamaya çalışıyorum