★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Bugün ben de okudum bunu internette
Spordan önce kahve içilmesi doping etkisi yapıyomuş yani çabuk yorulanlar için iyi bir çözüm
Çabuk yorulanlar bir de kuşburnu çayı ve muz da iyi geliyomuş
Zıplamaları kendine uygun şekilde nasıl yapıyosun

günaydın kızlar
jillian yapıldı
gym stick twist 230 kere
dumbell side bend sağ kol 15 sol kol 15 iki kolla 120 kere
squat 80
stretching 10 dakika yapıldı
zamanım olsa da su stretchingi 1 saat yapsam
zaten callaneticse de bayılıyorum
kolay gelsin kızlarr

yerimde yürüyüş yapıyorum yine zıplamalı ama çok şiddetli değil
fazla tempolu

iyi akşamlar kızlar
bugün ara vermedim yapayım dedim
bugün çok rahat yaptım şınavı beceremiyodum onu da düzelttitm iyice çok mutluyummm :))
bide regl döneminde canım çok tatlı istiyo önce yiyim diyorum sonra vazgeçiyorum buranın sayesinde başarıyorum bunu
aynura teşekkürlerrr burayı çok iyi düşündün
bide beni iyiki takıma aldınn :)

anladım teşekkür ederim ben de 2. katta olduğum için tedirgin yapıyodum çözüm arıyodum

canım ben fazla kondisyona gelemiyorum tıkanıyorum daha öncede yazmıstım doktora falanda gitmiştim.
O nedenle zıplamalı yerlerde çok çok zorlamamaya çalışıyorum

canım ben fazla kondisyona gelemiyorum tıkanıyorum daha öncede yazmıstım doktora falanda gitmiştim.
bence yine de etkili olacaktır sikilasmanda en iyisini yapıyorsun o zaman

Ben de güzel bi 25dakikalık streching yaptım ne güzel...yarından tam gaz devam...@peter_pan arkadaşım umarım unutmamışsındır yapmayı...

Ben de yaptım esnemeye beraber 1 buçuk saat sürdü. Rahatlatıcı ama süre sıktı . Daha kısa bi esneme bulmalıyım puff

Ben de çabuk tıkanıyorum az daha vazgececektim neyse ki alıştım artık bugun rahat yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…