Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese iyi aksamlar kizlarr hemen menumu yazayım

Sabah misafirim vardı bi tik fazla kaçmış olabilir
Bunlar hep azar azar
Menemen yumurta salatası
Peynir 3 zeytin
Yeşillik
Ceyrek simit
Yoğurtlu pancar salatası

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
Yoğurtlu pancar salatası
Haşlanmış nohut bir avuç kadar

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Suyumuzu içtiysek tamamdır 😍

Aç karna : filtre kahve

Kahvaltı 10.00
Pek yapmış sayılmamm kızım yemedi ben yedim1 tane bazlama tereyağında 😐😐

Aa öğün
Avokado salatalık maydanoz kefirli tarçın zerdecal zencefil smoothie

17.00
1000005065.jpg
1000005067.jpg

1.5 litre su

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo

Salı

Yesil cay

Sabah 9
2 yumurta
40 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume, 10 küçük yesil zeytin
Salatalık, marul

12.30 4 kuru kayısı, kahve

15.00 10 badem, yesil cay maden suyu

16.00
105 g tavuk fırın
100 g nohut haşlama
1 bardak ayran
Salata
12 adet kabuklu fistik

Spor 7200 adim

Screenshot_20241224-172225_WhatsApp.jpg

Kızlar bugün arkadaşlarım geldi ya kahvaltı ya Bayadır görüşmüyorduk anaam ne kadar zayıflamışsınlar hava da uçuştu bende attım havamı e 20 kilo verdim olsun o kadar diyee 😂😂 e tabi mutlu oluyor insan bi gururu oksaniyor

Ben gizli tutuyorum şok etkisi yapsın diye. 😅

Kusura bakmayın canımlar ellssa kaptanımı yazmamışım ve jasminium kaptanımın bildirimini değişen bir şey olmadı ama olsun. Tutku abla da attı onu da kaydettim yeniden. Bugün eşimle büyük kavga ettik ve sinir krizi geçirdim valizi topladım bilet bakmaya başlamıştım. Baya kötüydü yani durum.
Yok valizi hazırladım ciddi olduğumu anlasın diye bilet aldığım sitenin fotoğrafını da attım geldi eve bir cinnet. Şimdi iyiyim de tansiyonum çıktı sadece. Sabrımı sınıyor şimdi de diyor ki ne kadar doluymuşsun boşalttın içini rahatladın mı dedim rahatlamadım. Seni doğrasam yine de rahatlamam, tövbe tövbe diyor. Adam böyle bir tuhaf geniş mi desem gamsız mı bilemedim
Yok aslında çocuğa da ilgisiz o ayrı da. Bu sefer ki o değil, bizim çamaşır makinesi bozuldu. Almaya gidecektik işten geç çıkıyorum ben alayım dedi tamam dedim. Bugün yağmurlu diye erken çıkmış dedim ki ben de olayım sonuçta ben kullanacağım. Bana haber vermeden gitmiş resmini attı bunu aldım diye. Zaten orda bir sinirlendim, eve gelince konuşuruz diye bekliyorum kahvaltı yaparız diye. Bir saat falan sonra aradım adam ablasına gitmiş karnını doyurmuş çay içiyorum diyor gevşek gevşek gel diyorum çayımı içeyim gelirim diyor. İyice dellendim ben de. Bekliyorum gelmiyor bekliyorum glmiyor. Mesaj attım bilet sitesini kendi bilgilerimi doldurmuştum sadece onayla butonuna basılacak. Mesajlara bakmıyor inadına. Valizi de hazırladım. Geliyor musun diye aradım hala gelmiyor hazırlandım ben de dedim ben geliyorum insan içinde nasıl kavga ediliyor bakalım görelim dedim. Beş dakikada geldi. Ablama giderken sana mı soracağım diyor. Konu o değil bir, ikincisi evet bana soracaksın ben eşek başı mıyım evde. Bu kadın kaç gündür ağrı çekiyor götüreyim de kafası dağılsın demiyor kendi gidiyor. Neyse bir kriz geldi geçti bu şekilde. Olan çamaşır telime oldu kırdım da.
Evet ben evde bekliyorum o bana haber vermeden gidiyor bir de bu konuda kaç kere uyardım. Uyardığım daha önceden de bu sebepten kavga ettiğimiz için valiz bilet falan hızlı gelişti çünkü daha önce aynı şeyleri yaşamışız sen hala aynısın. Sabrımı taşırdı işte
Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Ufak bir şeyden çıkmış gibi görünse de belki öncesi ve altyapısı olan bir durum. Belki de bu konuyu net anlaması için böyle büyük bir tepkiye ihtiyacı vardı. Umarım bu konudaki hassasiyetini anlamıştır. İçini boşaltıp rahatlamış olman da iyi, en azından içinde tutup kendi kafanda kuracağına ona dert olsun.

Kızlar bugün arkadaşlarım geldi ya kahvaltı ya Bayadır görüşmüyorduk anaam ne kadar zayıflamışsınlar hava da uçuştu bende attım havamı e 20 kilo verdim olsun o kadar diyee 😂😂 e tabi mutlu oluyor insan bi gururu oksaniyor
İnsan mutlu olmaz mı hiç, emeklerinin karşılığı bu. İnşallah ideal kilona ulaştığını da burda hep beraber görürüz.

Bugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı🥴)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım 🫣
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
aman canım sen de dikkat et tansiyona

Kusura bakmayın canımlar ellssa kaptanımı yazmamışım ve jasminium kaptanımın bildirimini değişen bir şey olmadı ama olsun. Tutku abla da attı onu da kaydettim yeniden. Bugün eşimle büyük kavga ettik ve sinir krizi geçirdim valizi topladım bilet bakmaya başlamıştım. Baya kötüydü yani durum.
Noldu canım öyle ya
Şimdi durumun nasıl iyimisin

X