★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

• perigunlugu
  • usriyusra +
  • mkbule+
  • Usagisan
  • Neva2516
  • tubaturem06
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl +
  • gel_pcpc
  • Paleland +
Eveeett diğer kızlar nerdesiiniiiizzz ?? :KK4::KK4::KK4:

Bende daha yeni yemek yedim.9 da yapacağım :cool: Muhtemelen o yorgunlukta direk uyurum :KK70::KK70:

• perigunlugu
  • usriyusra +
  • mkbule+
  • Usagisan+
  • Neva2516
  • tubaturem06
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl +
  • gel_pcpc
  • Paleland +

mission completed:KK76:

merhaba kızlar ben baya bi geç kaldım az önce gördüm ana sayfadan 3. gruba koş dediler:p sabah ölçülerimi yazsam olur mu yada şimdi mi alayım bilemedim ?

merhaba kızlar ben baya bi geç kaldım az önce gördüm ana sayfadan 3. gruba koş dediler:p sabah ölçülerimi yazsam olur mu yada şimdi mi alayım bilemedim ?
O zaman muhakkak bugün jillianı yap canım level 1'i. ama yapamazsanda haftalık bir gün izni bugüne sayarız :KK66:

teşekkür ederim canım hoşbuldum :) ya birde ben alttaki resimlere bakarak yaptım video resimlerle aynı mı ? izlemedim videoyu :KK70:
Evet level 1e ait fotoğraflar. ilk 10 gün onu yapacağız daha sonra level 2 ve 3 videoları var. Günlerimiz doldukça ben hatırlayacağım zaten :KK66:

Bencede çok güzel oldu böyle grup olmak :) bu arada imzandaki kilo çizelgen doğru mu gözlerime inanamadım süpeeersiiinnnn , darısı başıma :KK55::KK55:
evet canım doğru 30a yakın verdim ve hedefim de 20 daha vermek içimden bi kız daha çıkarıyorum resmen:KK70: -bi tane arkadaşım var kız 44 kilo- inşallah verirsin canım sende

X