- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- Konu Sahibi perigunlugu
- perigunlugu
- usriyusra +
- mkbule+
- Usagisan
- Neva2516
- tubaturem06
- MRTMUHASEBE +
- snfyl +
- gel_pcpc
- Paleland +
Bende daha yeni yemek yedim.9 da yapacağım Muhtemelen o yorgunlukta direk uyurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkur ederım bu kadar basıt mişMesaji alintiladiktan sonra basinda ve sonunda olan quote yazisini sil kendi nickinin yanina arti koy
Sen sabah yazmıştın o yüzden ben ilk yapanlara + koyup listeyi yaptımTeşekkur ederım bu kadar basıt miş
Eveeett diğer kızlar nerdesiiniiiizzz ??
- perigunlugu
- usriyusra +
- mkbule+
- Usagisan
- Neva2516
- tubaturem06
- MRTMUHASEBE +
- snfyl +
- gel_pcpc
- Paleland +
Bende daha yeni yemek yedim.9 da yapacağım Muhtemelen o yorgunlukta direk uyurum
Ben daha önce biraz denemiştim Ama topluca ilk kez yapıcam :)))Peri, sen de mi ilk defa yapacaksın :)
O zaman muhakkak bugün jillianı yap canım level 1'i. ama yapamazsanda haftalık bir gün izni bugüne sayarızmerhaba kızlar ben baya bi geç kaldım az önce gördüm ana sayfadan 3. gruba koş dediler sabah ölçülerimi yazsam olur mu yada şimdi mi alayım bilemedim ?
yaptım bile ayy ne yoruldum ama ellrim titriyorO zaman muhakkak bugün jillianı yap canım level 1'i. ama yapamazsanda haftalık bir gün izni bugüne sayarız
Tamamdır tatlım yazdım senide listeye o zaman hoşgeldin aramızayaptım bile ayy ne yoruldum ama ellrim titriyor
sabah da ölçüleirmi alırım yazarım:)
teşekkür ederim canım hoşbuldum :) ya birde ben alttaki resimlere bakarak yaptım video resimlerle aynı mı ? izlemedim videoyuTamamdır tatlım yazdım senide listeye o zaman hoşgeldin aramıza
Evet level 1e ait fotoğraflar. ilk 10 gün onu yapacağız daha sonra level 2 ve 3 videoları var. Günlerimiz doldukça ben hatırlayacağım zatenteşekkür ederim canım hoşbuldum :) ya birde ben alttaki resimlere bakarak yaptım video resimlerle aynı mı ? izlemedim videoyu
tamam canım sağol :) bu ara çok düşünmüştüm neden toplu spor grubu kurulmuyor diye keşke başka bişey isteseymişim çok mutlu oldum ben:)Evet level 1e ait fotoğraflar. ilk 10 gün onu yapacağız daha sonra level 2 ve 3 videoları var. Günlerimiz doldukça ben hatırlayacağım zaten
hoşgeldin aramıza :)tamam canım sağol :) bu ara çok düşünmüştüm neden toplu spor grubu kurulmuyor diye keşke başka bişey isteseymişim çok mutlu oldum ben:)
Bencede çok güzel oldu böyle grup olmak :) bu arada imzandaki kilo çizelgen doğru mu gözlerime inanamadım süpeeersiiinnnn , darısı başımatamam canım sağol :) bu ara çok düşünmüştüm neden toplu spor grubu kurulmuyor diye keşke başka bişey isteseymişim çok mutlu oldum ben:)
evet canım doğru 30a yakın verdim ve hedefim de 20 daha vermek içimden bi kız daha çıkarıyorum resmen -bi tane arkadaşım var kız 44 kilo- inşallah verirsin canım sendeBencede çok güzel oldu böyle grup olmak :) bu arada imzandaki kilo çizelgen doğru mu gözlerime inanamadım süpeeersiiinnnn , darısı başıma
hoşbuldum:))hoşgeldin aramıza :)
Süpermiş gerçekten helal olsun Dilerim istediğin kiloya ulaşırsınevet canım doğru 30a yakın verdim ve hedefim de 20 daha vermek içimden bi kız daha çıkarıyorum resmen -bi tane arkadaşım var kız 44 kilo- inşallah verirsin canım sende
Vallaha bu gün ben de saat 12de yaparken iyiki de açmlşız dedim...zorunluluk çok iyi oldu...tamam canım sağol :) bu ara çok düşünmüştüm neden toplu spor grubu kurulmuyor diye keşke başka bişey isteseymişim çok mutlu oldum ben:)