Takımlarda değilsin çünkü geçen hafta sadece 1 gün menü paylaştın. Bu hafta düzenli her gün menü paylaşırsan tekrar takımlara girebilirsin
Bugün şükür ağrısız uyandım teşekkür ediyorum
Belki de o tetikliyor her gün atlıyorum ya bilemedim abla bu ara gerçekten çok sık olmaya başladı.
Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.
Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım.
Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün
Ben tansiyon hastasıyım. Her şey migreni tetikliyor yaa, sıcak, soğuk, heyecan, stres, üzüntü, sevinç aşırı gülmek ağlamak korkmak parfüm, ışık, güneş, araba yolculuğu. Ne ararsan yani nazar değince bile tutuyor. Çok kötü bir meret Rabbim düşmanıma bile vermesin.
Kafam hafifleyince yapmıştım da biraz fazla atlayınca geri tuttu bazen kendime kızıyorum tez canlılığıma
Birini ağırlayacağım zaman anksiyetem tutuyor benim
şunu mu yapsam bunu mu, bunu geceden yaparım, şunu yapsam daha iyi olur diye düşünür dururum. Eşime kalsa bir çorba bir yemek yeter de işte o kadar basit olmuyor. O işin üstesinden geldim çok şükür bir hafta oldu neredeyse kıızz
Çok şükür ablam iyiyim bugün değişiklik olmazsa
sen nasılsın ne yapıyorsun
Vallah ben de seni çok özledim idolüm