- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- Konu Sahibi perigunlugu
bizimle paylaştıgın için çok teşekkürler tatlıcım bugun çarşıya çıkıcaktım bende zerdeçal alayım başlayayım hemen sonuçtan haberdar edicem
hiç canını sıkma sakın yedm diye kendini salma devam edersen hemen tolere edebilirsin mantıyı
tubacım ben okadar kötü olmuştumki robot gibi yürüyodum ama bırakınca daha kötü olursun tekrar başlayınca aynı hamlık olur oyuzden kendini fazla hırpalamadan yapmaya devam et bence
kaptancım sınavların daha önemli burayı kafana takma bir şekilde halledersin sonra ünivdemi okuyodun veya yüksek lisans mı yapıyosun hangi bölüm acaba
turtle profilinde kilo çizelgen gözüküyor forumdaki sorun yuzunden kimse çizelgesini koyamıyodu sen nasıl başardın anlatsana :)
Gunaydın ayy bende onu çok merak ettım nasıl yaptı dıye perıgünlüğünüm de var çizelgesı
bilmiyorum ki ben geçen sene koydum sonra bir daha bişey yapmadım öyle hep vardı yani ama şimdi baktım da o imza kısmı yok gözükmüyor :s
aç karna yapmamak lazım yemekten de 1.5 2 saat sonra yapmak da fayda var aç karna enerjin düşük olur o yüzden yapamazsın tokkende ağırlık yaparYemek yemedim henuz yeni kalktim cunku. Ac karna spor yapmak cok iyi degil diyorlar fikri olan :) ben yiyip oyle baslim diyorum. Korili az kremali tavuk yapicam.