★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Gunaydın ayy bende onu çok merak ettım nasıl yaptı dıye perıgünlüğünüm de var çizelgesı

bilmiyorum ki ben geçen sene koydum sonra bir daha bişey yapmadım öyle hep vardı yani ama şimdi baktım da o imza kısmı yok gözükmüyor :s
Yemek yemedim henuz yeni kalktim cunku. Ac karna spor yapmak cok iyi degil diyorlar fikri olan :) ben yiyip oyle baslim diyorum. Korili az kremali tavuk yapicam.
aç karna yapmamak lazım yemekten de 1.5 2 saat sonra yapmak da fayda var aç karna enerjin düşük olur o yüzden yapamazsın tokkende ağırlık yapar

Ben hep aç karna yapıyrm artık kıme ınanacağımzı şaşırdım aç karna yapılırsa daha çok yağdan gıttgını bılıyrdm

Merhaba. Sizin grupta değilim ama yazmak istedim.

Sabah sporu çok güzeldir. Enerji için ılık su içine biraz bal ve limon suyu .

arada su iç ..

Ben sabahları yürüyüş yapardım güne enerjik başlardım. Genelde boş ve rahat mideyle spor daha güzel oluyor.

vay be uzun suredir kk dan uzagım neler olmuş böyle jillian la bi suru grup yapılmış azimli kızlar bir başka oluyor canım hepinizi kutlarım. bende 2013 yazında jillian la 2 ay geçirdikten sonra beden olarak yarım gitmişti. ve hala koruyorum. devam edin kızlar arkanızdayım

tesekur ederız enerjı içeceği için tavsıyenızı denıycm

Harikaaa. Bunları duyduğuma çok sevindim

Deminden beri bu kürleri arıyorum valla :) yapmaya karar verdim öğlen yada akşam falan iyice gaza geldim

Arkadaslar ya otuz gunde asagi yukari ne kadar bi incelme olur sizce cunku bes gun oldu ben 1 kg verdim ve soyle ki incelmeyle kilo verme bir degil gibi bi seyler okudum. Kilo verip incelme olmama gibi bi durum olur mu yani aklim karisti

Hedefim 61 60 falan. Ama bi seksen yetmisi gorim de :) boy 166cm. Bakalim ya.. jilliana devam edicem baya bi kac ay herhalde.

bende devam ederim birde 6 pack var karın hareketleri ben bide ona başlamak istiyorum inşallah görürüz 80i 70i canım

Arkadaslar ya otuz gunde asagi yukari ne kadar bi incelme olur sizce cunku bes gun oldu ben 1 kg verdim ve soyle ki incelmeyle kilo verme bir degil gibi bi seyler okudum. Kilo verip incelme olmama gibi bi durum olur mu yani aklim karisti
oluyor bazen sarkıklık falan toparlanıyor bi ara bende de oldu aslında kilo vermiyordum ama vücut kendini toparladığı için zayıflamışsın gibi görünüyor

bende evli olarak okudum matematik öğretmenliği 1. sınıfta evlendim bitirdiğimde 4 yaşında oğlum vardı senin çocuğun var mı çocukla çalışmak çok zor kıyamıyor insan evladına onu bırakıp derse oturamıyor

enerjiye ihtiyacımız var zaten bu içeceği epeydir ihmal etmştim hatırlattığın için saol yürüyüş yapmalıyız sanırım 25 dk lık spor yeterli olmayacaktır kilosu fazla olanlara

canım bu spor tartıda farketmeyebilirsin zaten büyük ihtimalle.ama müthiş incelme olacak toparlanma ben farkettim bile eşim söyledi pütür pütür olan bazı yerler kaybolmuş belin çok incelmiş dedi demekki 30 günü tamamlarsak süper olucaz

süpersinnnnnnnnnn motivasyonumu tavan yaptırdın o halde durmak yok 30 günden sonrada devam inşallah

yok canım evli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…