★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Eveet kızlar... :KK49:Nihayet beklenen gün geldi... Bugünden itibaren sıkılaşmaya ve düzenli spora start veriyoruz...
:KK76:
Kurallar aşağıdaki gibi ;

1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak.

2★ Her pazar dinlenme günü olacak. (Özel durumlarda, bilgi verilerek, pazar günü yerine farklı bir gün dinlenme günü kabul edilebilir.)

3★ Her akşam yapılan spor rapor edilecek. Grup rehberi, her sabah liste yapacak.

4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.

5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım :KK66:

İzin günü içinde farklı gün acilen kullanmak zorunda olanlar olabilir.Farklı gün izin kullanırsa pazar yapmak zorundayız. Çünkü genelde çalışanlar pazar boş olup hafta içi yapamazsa pazar yapar tamamlar eksiğini...

Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz :KK66:

Sağlığı ile alakalı problem yaşadığını hissedenler muhakkak bildirsin.

Grup üyelerimiz;
perigunlugu perigunlugu
usriyusra usriyusra
mkbule mkbule
Usagisan Usagisan
@Neva2516
@tubaturem06
@MRTMUHASEBE
@snfyl
@gel_pcpc
Paleland Paleland
@OoOturtleOoO

Rb0l0o.png
BUGUN MECBURI TATILL MI ACABA BEN YAPTIM DA OLMAZSA HAFTA ICI BIGUN TATIL ALIRIM ILLA TATIL ALINACAKSA
O3yam0.png

Eveet kızlar listeyi güncelledim. Kontrol edin sizde isterseniz eksik varsa ?

Tubaturem dün için izinli yazacağım seni ama perşembe günü yapmış mıydın göremedim gözümden kaçmış olabilir belki :KK66:
BEN DUN GECE GEC YAZDIM AMA ARTI KOYABILIRSINIZ CUMARTESI VE PAZARA

bu guzel listeyi bos olarak paylasan arkadasa tesekkurler

siz de kullanabilesiniz diye koymustum kendiminkini. ya bana teşekkür yok mu:KK61:, boş olarak istendiğini hemen görseydim ben de boş olarak koyardım ki :KK36::KK36::KK36: şaka şaka. evet güzel liste ben de çeşitli şekillere boğdum valla :-) bugün dinlenme günümüz geldiii yarın tam gaz devam . ve tartıda inanılmaz şeyler görüyor bu gözler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :KK6: ama incelmede bir gelişme göremiyorum , anlamadım niçin. bu arada kaslarım artmış başlangıcıma göre, bunu söyelmek istiyorum. bende vucut analiz cihazı var omron'un. iyi yani. takip edebiliyorum.

BUGUN MECBURI TATILL MI ACABA BEN YAPTIM DA OLMAZSA HAFTA ICI BIGUN TATIL ALIRIM ILLA TATIL ALINACAKSA

BEN DUN GECE GEC YAZDIM AMA ARTI KOYABILIRSINIZ CUMARTESI VE PAZARA

bu guzel listeyi bos olarak paylasan arkadasa tesekkurler
Rica ederim canım işine yaramasına sevindim :KK66: Evet bugün izin günümüz normalde ama dediğn gibi başka bir gün kullanabilirsin :KK66:
Izin hakkimi bn dun yapmayark kullnmis oldum simdi bitki cayimi icp yapicm bitince yazarim
Tamamdır canım dün için izinli girdim senin için :KK66:

vay be uzun suredir kk dan uzagım neler olmuş böyle jillian la bi suru grup yapılmış :KK55: azimli kızlar bir başka oluyor canım :KK70: hepinizi kutlarım. bende 2013 yazında jillian la 2 ay geçirdikten sonra beden olarak yarım gitmişti. ve hala koruyorum. devam edin kızlar arkanızdayım:KK49:
Yarınmı gitti amanın okadar etkilimi :rolleyes:Bunu yaza kadar aralıksız yapsak bikini giyebilirmiyiz ne dersin :KK72:

Tabloya bakınca tubaturem06 3 gündür boş ondan öyle dedim izinlimiydi o_O

Senin neyin var regl dönemimi yoksa başka bişimi :KK43:
Yok canım regl olsamda sorun değil benim için :KK70:

Hafif astım başlangıcı vardı bende ve bu hareketler baya nefesimi zorladı. Tabii birazda nefesimi spor sırasında nasıl kullanmam gerektiğini bilmediğim için zorladı galiba. Ama yinede yapmaya gayret ediyorum tamamlayamasamda :KK66: Gerçi farkını şimdiden gördüm 1-2 cm kadar. Galiba kilomdan kaynaklanıyor daha fazla faydasını görürüm eminim devam edebilsem. :KK43:

benim alt bacak ve üst bacak arkamda çok fena agrı var ..:KK17::KK43::KK12::110::110: buna rağmen yapmaya devam mı edecez .. off daha tum evin temizliği varrr camlar falan hepsi temizlenecek :110::110::110:
Canım perşembe günü yapmış mıydın mesajlarda göremedim ama ? Cuma ve Cumartesi'de yapmadın galiba. Geldiğinde haberlerini bekliyoruz :KK66:

X