- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Sadece bir hafta kullandim:) sonra arada birBen onu bir gün yapıp bıraktım.Üşendim biraz ertesi günde hemen fark görmek istedim olmadıSen çok güzel kilo vermişsin canım.İki ay boyunca bu kürü kullandınmı ara ara olsada ?
Kizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz
Ben onu bir gün yapıp bıraktım.Üşendim biraz ertesi günde hemen fark görmek istedim olmadıSen çok güzel kilo vermişsin canım.İki ay boyunca bu kürü kullandınmı ara ara olsada ?
ben uzun zamndır duraklamadayım tekrar başlasam işe yarar mı acabaçok uzun zamandır bende yapıyorum bu kürü ama benim sabah başka kürüm olduğunda öğle akşam yapıyorum...
çok sık duraklamalarım oluyordu bu küre başladığımdan beri azda olsa kilo veriyorum asla tam duraklama yaşamadım
Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine acılıtavuk çorba yap limon sıkıp onu iç bende mantı yedim dün bende 89a düştüm şükür aslında 4hafta önce 88i de gördüm ama sonrasında yedim yedim 90a çıktım tekrar zor oluyor alıp vermeler artincayaa artık ağlıcam jilan cok guzel sonuc veryordu benım 92.6 da kitlenen kilomu acmıstı o dunkı mantı olmayaydı 91.55 falandım belkı ve ben 89 gormek istiyorum yani 8 li rakmlar.. hedefim 61 falan..
benim gibi hasta olmayın ya da yemeyin güzel kızlar. alın sıze kötu ornek
Bunu bende biliyorum birde ben zeytin yapraklı biberiyeli çay icmistim oda ise yarıyorKizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz
Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine acılıtavuk çorba yap limon sıkıp onu iç bende mantı yedim dün bende 89a düştüm şükür aslında 4hafta önce 88i de gördüm ama sonrasında yedim yedim 90a çıktım tekrar zor oluyor alıp vermeler artinca