- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
- Konu Sahibi perigunlugu
günaydın arkadaşlar dün kü jillian tamamdır +.bugunkünüde şimdi yapıcam yaptıkça ağrılarım geçti daha rahatım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimle paylaştıgın için çok teşekkürler tatlıcım bugun çarşıya çıkıcaktım bende zerdeçal alayım başlayayım hemen sonuçtan haberdar edicemKizlar yogurt kuru
Bir kase yagsiz yogurt
Birer tatli kasigi zencefil zerdecal tarcin
Yemeklerden once yarim saat once falan tuketin bir haftada ben duzenli yemedigim halde fark gordum hem spor da yapiyoruz
hiç canını sıkma sakın yedm diye kendini salma devam edersen hemen tolere edebilirsin mantıyıyaa artık ağlıcam jilan cok guzel sonuc veryordu benım 92.6 da kitlenen kilomu acmıstı o dunkı mantı olmayaydı 91.55 falandım belkı ve ben 89 gormek istiyorum yani 8 li rakmlar.. hedefim 61 falan..
benim gibi hasta olmayın ya da yemeyin güzel kızlar. alın sıze kötu ornek
tubacım ben okadar kötü olmuştumki robot gibi yürüyodum ama bırakınca daha kötü olursun tekrar başlayınca aynı hamlık olur oyuzden kendini fazla hırpalamadan yapmaya devam et benceüzgünüm ama bugün yapamayacagm çünkü canm çok agrıyor .. bacaklardaki ağrı hala gecmedi.. yarın da ist.a gidiyorum kız istemeye .. yapamam büyük ihtimalle ..
perigunlugu sence agrılarım var diye bırakmalı mıyım jillianı yoksa biraz dinlenip devam mı etmeliyim
kaptancım sınavların daha önemli burayı kafana takma bir şekilde halledersin sonra ünivdemi okuyodun veya yüksek lisans mı yapıyosun hangi bölüm acabaKızlaaarr dün listeyi yapamadım acil bir işim oldu pc ile alakalı. Bugünde iş başı yaptım kar tatili bitti akşama hemen dün ve bugünüde ekliyorum. Herkese de cevap vereceğim kusura bakmayın bugün biraz moralim bozuk kaldığım dersleri öğrendim (((
turtle profilinde kilo çizelgen gözüküyor forumdaki sorun yuzunden kimse çizelgesini koyamıyodu sen nasıl başardın anlatsana :)Bende yaptım +mi alayım lütfen:)
Gunaydın ayy bende onu çok merak ettım nasıl yaptı dıye perıgünlüğünüm de var çizelgesıturtle profilinde kilo çizelgen gözüküyor forumdaki sorun yuzunden kimse çizelgesini koyamıyodu sen nasıl başardın anlatsana :)
Basla mutlaka faydasini goruceksinn. Rica ederim kardes takimbizimle paylaştıgın için çok teşekkürler tatlıcım bugun çarşıya çıkıcaktım bende zerdeçal alayım başlayayım hemen sonuçtan haberdar edicem
hiç canını sıkma sakın yedm diye kendini salma devam edersen hemen tolere edebilirsin mantıyı
tubacım ben okadar kötü olmuştumki robot gibi yürüyodum ama bırakınca daha kötü olursun tekrar başlayınca aynı hamlık olur oyuzden kendini fazla hırpalamadan yapmaya devam et bence
kaptancım sınavların daha önemli burayı kafana takma bir şekilde halledersin sonra ünivdemi okuyodun veya yüksek lisans mı yapıyosun hangi bölüm acaba
turtle profilinde kilo çizelgen gözüküyor forumdaki sorun yuzunden kimse çizelgesini koyamıyodu sen nasıl başardın anlatsana :)
Aklima guzel bir fikir geldi cizelge eklemeyle ilgili eve geldigimde yapicam onu eğer tutarsa sizede anlatirim :)Gunaydın ayy bende onu çok merak ettım nasıl yaptı dıye perıgünlüğünüm de var çizelgesı
beklıyrz inşlhAklima guzel bir fikir geldi cizelge eklemeyle ilgili eve geldigimde yapicam onu eğer tutarsa sizede anlatirim :)
Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuyorum. İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdiden başlıyorum çalışmaya bbütünlemeye az kaldıbizimle paylaştıgın için çok teşekkürler tatlıcım bugun çarşıya çıkıcaktım bende zerdeçal alayım başlayayım hemen sonuçtan haberdar edicem
hiç canını sıkma sakın yedm diye kendini salma devam edersen hemen tolere edebilirsin mantıyı
tubacım ben okadar kötü olmuştumki robot gibi yürüyodum ama bırakınca daha kötü olursun tekrar başlayınca aynı hamlık olur oyuzden kendini fazla hırpalamadan yapmaya devam et bence
kaptancım sınavların daha önemli burayı kafana takma bir şekilde halledersin sonra ünivdemi okuyodun veya yüksek lisans mı yapıyosun hangi bölüm acaba
turtle profilinde kilo çizelgen gözüküyor forumdaki sorun yuzunden kimse çizelgesini koyamıyodu sen nasıl başardın anlatsana :)
Ben hakkımda kısmını koydum çizelgeyi canım. İmza kısımları şuan kapalı çünkü maaleseffGunaydın ayy bende onu çok merak ettım nasıl yaptı dıye perıgünlüğünüm de var çizelgesı
Ben hep aç karna yapıyrm artık kıme ınanacağımzı şaşırdım aç karna yapılırsa daha çok yağdan gıttgını bılıyrdmYemek yemedim henuz yeni kalktim cunku. Ac karna spor yapmak cok iyi degil diyorlar fikri olan :) ben yiyip oyle baslim diyorum. Korili az kremali tavuk yapicam.
bende o kısma lınkı yapıstrmaya çalıştım ama olmadıBilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuyorum. İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdiden başlıyorum çalışmaya bbütünlemeye az kaldı
Ben hakkımda kısmını koydum çizelgeyi canım. İmza kısımları şuan kapalı çünkü maaleseff
Hakkımda kısmında resim ekleme kısmından dene istersen fotoğraf olarakbende o kısma lınkı yapıstrmaya çalıştım ama olmadı
bı deneyım baklım çok takıntılıyım ya böyle şeylere sağlunHakkımda kısmında resim ekleme kısmından dene istersen fotoğraf olarak
ay hadi inşallah :) 89 88 tartıda görünce mutlu ediyor emin ol:) boyun kaç ve hedef kilon kaç senin benim 178 boyum hedef de 70 :)Anaa yakınız birbirinize desene :) ben haftaya en kötü görürüm 89u bence.
Kızlar kesinlikle istedikten sonra çok güzel ilerlersiniz. Yeterki pes etmeyin.ay hadi inşallah :) 89 88 tartıda görünce mutlu ediyor emin ol:) boyun kaç ve hedef kilon kaç senin benim 178 boyum hedef de 70 :)