jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

Tabiki canım katılabilirsn hosgeldin :))

Evet kızlar sporumu yaptım ter içinde kaldım hemen dusumu aldım şimdi de gezmelere çıktım dilber hala gibi sallana sallana yürüyorum yarına hiç bişeycm kalmaz inşallah

kızlar mrb,ben merdiven inerken yürürken zorlanıyorum bacaklarım haşat oldu,başka bi ağrım yok ne zaman geçerki bu:18:

kızlar mrb,ben merdiven inerken yürürken zorlanıyorum bacaklarım haşat oldu,başka bi ağrım yok ne zaman geçerki bu:18:

canım aynen bende öyleydim ama bugün 4.günümdü bacaklarim iyi 2inci ve 3üncü günler çok acıyo yarına alışirim bende heralde:)

geldim kızlar bi 10 dk daha yaptım sporu ve devamını yapamadım heryerim çok ağrıyo, bide ayağmı fena burktum bahanem oldu bugünlk yeterrr

geldim kızlar bi 10 dk daha yaptım sporu ve devamını yapamadım heryerim çok ağrıyo, bide ayağmı fena burktum bahanem oldu bugünlk yeterrr

dikkat et bebeğim yaa.
bende tam 10 dakka yapıyorum durduruyorum nefesim kesiliyo ta su falan içiyorum tekrar devam ediyorum

Kızlar bugün ucundan ucundan ölçülerime baktım baya incelme olmuş ama soylemicm 10 günün sonunda paylascm diz kapagimdan aşağısi bıngıl bıngıldi şimdi çok sert olmuş 4 günde böyle olurmu ki çok hosuma gidiyo yeaw

ya bacım sen şınavla mekikleri çekebiliyomusun ben beceremiyorum hele bugün hiç beceremedm

iyi akşamlar hilal öncelikle tebrik ederim.başlangıç kilonuz benim şu anki kilomla aynı, 12 kiloyu kaç ayda nasıl verdiniz?bende bugün level1/3 yaptım umarım faydasını görürüz hep birlikte

kızlar size ölçülerimi yazıyorum , pek faydasını göremem belki diye bırakmayı düşünmeye başlamıştm ama Hiloşm baya farketti deyince devam etmeye karar verdim,

Totom : 101
Göğüs altım: 74
bel (göbek deliğinin hemen altı) : 89
dizimin 4 parmak üstü: 49
dizimin 4 parmak altı: 39
kollar: 29

kızlar jillianı yaptım üstüne azcık zumba yaptım birazda oryantal yaptım duşumu aldım şimdi uyuyacağım hepinizi öptümm :)

hepimiz aynıyız hemen hemen demekki şınavları bende çekemiyorum 5 taneden sonra pes ediyorumilk 15 dk'da durdurup 5 10 dk dinleniyorum,ama ağrısı gerçekten kötü iş yapamaz oluyo insanalıştım bu ağrılara 2 gündür,bide bundan sonra 1 saat yürüyüş yapıyorum ben :))birazda kollardan şikayetçiyim aslında...30 günde sonuç ne olur çok merak ediyorum

Kızlar merhaba :) ben çok önce dvdsini almıştım fakat 1 gün denedikten sonra bi dha yapmaya cesaret edememiştim çnkü heryerim feci ağrımıştı... Yarın başlamayı düşünüyorum ,hepimize başarılar... Tabi birde aranıza alırsanız sevinirim :)))

hoşgeldin canım :) bu arada günaydın kızlarrr, bu sabah itibariyle karnımdaki ağrılarda boy göstermiş bulunmakta tabiki bacaklarımda öyle.. 2.gün anlaşıldıki vücudum çalışmış ama kollarım felaket hep o şınav yüzünden, dün daha ilkinde yüzüstü düştüm kaldıramadı kollarım

Günaydiiiin yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz motivasyonlar getirdiniz

@yağmurcmmm vücut ölçülerin gayet güzel hiçte abarttıgin gibi değil hele kollar 29 cmmiş benimki 34 cm yaa sen bana çok takiyosn diyosn ama takmamak mümkünmu

@canımveCanı
canım sen ölçülerini almışmiydin sende benim gibi kollardan şikayetçisn napcaz biz bu kolları nasıl inceltcez

iyi akşamlar hilal öncelikle tebrik ederim.başlangıç kilonuz benim şu anki kilomla aynı, 12 kiloyu kaç ayda nasıl verdiniz?bende bugün level1/3 yaptım umarım faydasını görürüz hep birlikte

mrb canım teşekkür ederim ben o kiloyu verdim ama verene kadar canım çıktı 28 kasım 2012den bu yana kilo vermek için uğraşiyorum şimdi verecek 8 kilom var çok zorlaniyorum inşallah kurtuluruz şu kilolardan biran önce ben de bugün level1/5i yapcmmm

aaaa 34cm miiii ben 24 cm sanıyorummm akşam kahroldum varya benmki 29 hiloşun 24 tombul tombulum bide o üzülüyo diyeee.. ki benm kollarımda etli etli yanii çok şaşırdım şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…