- 27 Eylül 2012
- 1.272
- 10
-
- Konu Sahibi hilal60300
yaqmur199 seninlede çoğu topikte karşılaşıoruzzbende bundan sonra sizle devam edebilirmiyim şurda 1 buçuk ay sonra mezuniyetim var incelmem lazım artıkkk :) önce biraz youtubedan denerim sonra belki bende dvdsini alırım :)
bende yemeğimi yedim ve şimdi başlayacağım bi 10 dakika sonra falanaa tabiki canım gel buyur ne demek :) bende birazdan yapmaya başlıycam ve yemeğimi yedikten sonra 1 kez daha yapıcam, bana az geliyo çünkü bu spor sadece :)
hoşbuldukkk :)Tabiki canım katılabilirsn hosgeldin :))
kızlar mrb,ben merdiven inerken yürürken zorlanıyorum bacaklarım haşat oldu,başka bi ağrım yok ne zaman geçerki bu:18:
geldim kızlar bi 10 dk daha yaptım sporu ve devamını yapamadım heryerim çok ağrıyo, bide ayağmı fena burktum bahanem oldubugünlk yeterrr
Kızlar bugün ucundan ucundan ölçülerime baktım baya incelme olmuş ama soylemicm 10 günün sonunda paylascmdiz kapagimdan aşağısi bıngıl bıngıldi şimdi çok sert olmuş 4 günde böyle olurmu ki çok hosuma gidiyo yeaw
12 kilo verdim kızlar ve birazda sıkılaşayım istiyorum bu kadın müthiş 30 günde 10 cm ve fazlasıyla bile incelen olmuş göbek, kalça, basen, bacaklar ve benim gibi kollarınızdan şikayetçiyseniz hep birlikte başlayalım 30 gün nedir ki geri sayımi başlatalım!
ben hergün bu sporu yapcm ve spordan sonra duşa girecegim kese ve soğuk suyla vücuduma şok yapacagim inşallah etkisi olur hadi kızlar başlamak isteyen bana katıllsııınn
Kızlar merhaba :) ben çok önce dvdsini almıştım fakat 1 gün denedikten sonra bi dha yapmaya cesaret edememiştim çnkü heryerim feci ağrımıştı... Yarın başlamayı düşünüyorum ,hepimize başarılar... Tabi birde aranıza alırsanız sevinirim :)))
iyi akşamlar hilal öncelikle tebrik ederim.başlangıç kilonuz benim şu anki kilomla aynı, 12 kiloyu kaç ayda nasıl verdiniz?bende bugün level1/3 yaptım umarım faydasını görürüz hep birlikte
Günaydiiiin yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz motivasyonlar getirdiniz
@yağmurcmmm vücut ölçülerin gayet güzel hiçte abarttıgin gibi değil hele kollar 29 cmmiş benimki 34 cm yaa sen bana çok takiyosn diyosn ama takmamak mümkünmu
@canımveCanı
canım sen ölçülerini almışmiydin sende benim gibi kollardan şikayetçisn napcaz biz bu kolları nasıl inceltcez